Lise 1 2 zamanlarında konustugum erkekler vardı ama Instagram üzerindendi hep en fazla 2 3 tanesiyle bulusmusumdur bulustugumuzda da ileri bir şeyimiz olmadı max sarilma opme ergenlik cocukluk iste simdi ki aklım olsa hiç yaomazdim kendimi cok kotu hissediyorum o zamanlar 15 yaşındaydım Şu an 20 ciddi bir ilişkim var ve sevgilim çok kişiyle instagram üzerinden konuştuğumu ogrendi aramız bozuldu ama şu an yazıp pişman olduğunu dile getiriyor haklı mı sizce suçlu muyum ben
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
geçmiş önemli değildir. hayır
Sevgilimin zoruna gitti ama zamanında 3 4 kisiyle kendi çevresinden konusmustum ama daha ergen ve küçüktüm bilmiyordum neyin ne olduğunu kendi çevresinden konustugum için zoruna gitti heralde
Hayir masumsum canim benim demistim sana kardeşim. Bunlari herkes yapiyor artik onu birak
Rahat edemiyorum ama konuştuk gece hallettik aramızda ki herseyi fakat benim içim rahat değil beni belki kötü biri olarak gorruyor
Orasi kesin bunu ilerdede sorun edecek simdi böyle tepki verdiyse büyük
Off yapma ya
Maalesef kardeşim erkekler böyle yapiya sahibtir simdi seni kaybetmekten korktugu icin döndü tekrardan agzinin tam ortasına mazallah
İyi de bırakamam da ayrılık kafamın ucundan geçmiyor 1 yıldır beraberiz herkes biliyor ailelerimiz felan
İste simdi ayvayi yedin kardeşim
Hahahahsha cikmazin içindeyim napicam bilmiyorum yaptığım büyük bir şey de değil kafayı yemek uzereyim
Aman sakin ol ya
Olamıyorum valla
Biraz zaman tani su 1 ayin icinde en ufak mevzu acarsa bilki takintili
Eğer açarsam beni direk bırak ölsem de açmam bir daha dedi
O zaman zaten sen sans vermissin 🙂 korkma ya bundan sonra diyemez
Umarım buradakiler çok kafamı karıştırıyor
Karismakta hakli biraz karissin sonra kafan düzelir mutlu olursunuz inşAllah
Selam her insan hata yapabilir.. önemli olan sonra ve sonra hata yapmamak ve kaldığın yerden devam edebilmek.. hatalarından ders çıkarmakta iyidir dimi
Ya öyle fakat sevgilim ağır şeyler söyledi bana Şu an da da pişman kendini affedilmeyi calisuyor nasıl öyle şeyler dedim sana diye ama ben korkuyorum ki bu konuyu bir daha bana açmasına
Pekala yaz
Bence tamamen haksız. Eğer bir kız bekaretini vermediyse arkadaşlık kurması normal.
Hayir tabiki de bekaret vermesi söz konusu değil ergenlik zamanlarımda öpmenin ilerisi olmamisti o da sadece 1 kisiyle olmuştu ağır şeyler söyledi bana şimdi de pişman kendini affettirmeye çalışıyor
O bunu sana söyledi ise bunu sürekli yüzüne vuracak bilgin olsun. Bence hiç onla zaman kaybetme kendine uygun birini bul. Ondan uzak dur. Egolarını senin üstünde tatmin etmeye çalışıyor
Ya olmus annesinin üzerine yemin etti bir daha bu konuyu acmayacagina sonradan kendisi de dedi nasıl derim bunları diye
Hayır bilinç altına yerleşti bı kere. Artık ne zaman kendisinin haksız olduğu bı konuda tartissaniz kendisini savunmaya alıp bunları yüzüne vuracak. Bir kere yapan hep yapar bunu uhutma
Lise çağlarında kızlar her şeyi yaşıyo sen bir şey yapmamışsın
Ya oyle tabiki de fakat sevgilim bunları ogrendi ağır şeyler söyledi sonra pişman oldu kendini affettirmeye çalışıyor bende bu yüzden kötü hissediyorum kendimi gerçekten olgun fusunemiyodum o zamanlar aklım olsaydı konusmazdim tabiki de
Neler oluyo anal yapanlar, oral standart zaten
Yahu öyle tabiki de bende biliyorum fakat çok ağır şeyler söyledi bana Şu an da pişman oldu kendini affettirmek çalışıyor zamanında konustugum 3 4 kişi kendi cevresindendi ortam içinde söylemişler onun da zoruna gitmiş heralde ama ergendimm daha o zamann
Arkadaşları mıydı onun
Evet ama 2 3 yıl önceydi
O sıkıntıymış işte, benim de bir arkadaşımda benzer durum olmuştu
Sonra ne oldu peki
Özelden anlatıyım
Tabi istek attım yaz
O da aynısını yapmıştır bundan ne olacak
Kendisinin yakın arkadasi benim eski sevgilim ama tek 1 hafta sevgili olmuştuk o da daha çocuktum 15 16 yaşındaydım Şu an 20 arkadaşı da beni opmustu bunu öğrendi ağır şeyler söyledi ama en baştan biliyordu zaten arkadaşıyla çıktığımızı optugunu bilmiyordu sadece iyi de nasıl diyebilirim ki öptü beni diye
Sen geleceğe odaklan bence. Gelecek daha önemli
Ya oyle tabiki de fakat sevgilim bunları ogrendi ağır şeyler söyledi sonra pişman oldu kendini affettirmeye çalışıyor bende bu yüzden kötü hissediyorum kendimi gerçekten olgun fusunemiyodum o zamanlar aklım olsaydı konusmazdim tabiki de
Ya belki onunda geçmişi kirlidir
Bu arada kötü şeyler yaşamamış si ki ya
Bende lisedeyken instagram üzerinden konuşuyordum
Ya onun da sevgilisi konuştuğu kişiler oldu fakat benim konuştuğum kişilerin 3 4 tanesi kendi cevresindendi o yüzden zoruna gitti heralde ama gerçekten küçüktüm daha 15 16 yaşındaydım daha
onlardan bir şey olmaz ya
Ya olmaz da sevgilim çok sorun etti zamanında kendi çevresinden konustugum 2 3 çocuk vardı ortamda biz o kızla konustuk denilince zoruna gitmiş heralde
kendisi çok temiz herhalde hiç görmemiş ellememiş
Ya onun da ilişkileri oldu fakat benim konuştuğum bi kişi kendinin yakın arkadasiydi ama daha 15 16 yasindaydik bunu biliyordu zaten sorun o değil fakat beni opmustu o çocuk normal bi sekilde bunu bilmiyormuş bunu büyüttü Şu an da da cok pişman kendini affettirmeye falisiyor ama korkuyorum ki bu konuyu bi daha bana karşı açmasına
oda seni kullanmak isteyeblir dokunmak bakireliğini bozmak için fırsat olarak görebilir bence
Hayır oyle biri değil aile dostumuz üstelik ailelerimiz tanıştı fakat bilmiyorum bu konu da kafam çok bozuk
Her öyle sanmadığın erkek öyle çıkar emin ol
Kafamı niye bozuyorsun ki ama şu an
olabilecek ihtimalleri bilirsen ona göre önlem alırsın sendee
Haklısın
Hayırrr