Selamm,
Hoşlandığınız kişiyle birlikte olma şansı yaratmak için onu ayırmaya mı çalışırsınız? Bunu deneyenleri gördükçe ayarım kaçıyor..!
Selamm,
Hoşlandığınız kişiyle birlikte olma şansı yaratmak için onu ayırmaya mı çalışırsınız? Bunu deneyenleri gördükçe ayarım kaçıyor..!
Bunu kabul edebilen ve hala hoşlanan insanın özbenlik algısı düşüktür. Çünkü aşk cinsellik şehvet bu tarz duyguların hayvani bir yönü var. Bu duygularda sevdiğin arzuladığın kişi sadece sana ait olsun istersin. Senin öptüğün yerleri başkası öpmesin o bakışlar sadece sana olsun falan istersin. İster kadın ister erkek evli/sevgilisi/nişanlısı olan birinden hoşlanmaya devam ediyorsa o kişide eş paylaşma fantezisi de vardır. Böyle insanlar sapkındır da. Normal bir insan ilişkisi olduğunu öğrendiğinde bırakır zaten. Yorumların hepsine baktım arada yaşamayan başına gelmeyen bilmez falan diyenler olmuş. Bu öyle yaşamayan bilmez denilecek bir şey değil ki. Herkesin hayatında yaşayabileceği bir şey. İş yerinde olur sosyal medyada olur bir şekilde etkileşime girersin o etkileşimi arttırırsan ve derinleştirirsen bunlar olur. İnstagramdan tanıştığım bir sürü evli barklı meslek sahibi herifler oluyor. Bunların bazısı en başta söylüyor bazısından da ben e devlet üzerinden medeni halini öğrenmek istiyorum. Öncelikle bunu niye istediğimi söylüyorum. Bazen beğendiğim ve fikir olarak uyuştuklarım çıkıyor. Onlardan istiyorum zaten sadece sosyal medyadan tanışıyoruz bilemeyiz diyorum. Ben de sana yollarım istersen diyorum. Kabul etmiyorsa ısrar ettiğim halde kabul etmiyorsa engeli basıp geçiyorum.
Evli, sevgilisi olan , ciddi düşünen ya da düşünmeyen fark etmez. Sonuçta hayatında biri var mı? var. Evliler, sevgililer , herhangi bir ilişkisi olanlar uzak durduğum bir şey. Yani ilişkinin ne durumda olduğu beni ilgilendirmez. Mesafem olur , konuşmam. Sonuçta hayatındaki kadına/erkeğe saygı duymak gerekir. Yanaşmam uzak dururum. Kimseyi ayırmaya çalışmadım. ya da ilişkisine karışmadım. İsteyen istediğiyle yaşar istediğini. Aynı şekilde öyle pisl*klerde benden uzak olsun. Tahammülüm yok öyle insanlara. Bu şekilde bana yanaşan olduğunda ya da olursa davranışım net ve sert olur. Bu kişinin bence kendine özsaygısıdır... Ve karşındaki insanlar bunu bilip yaklaşıyorsa kendilerine özsaygısı olmayan, basit insanlardır...
😊💋
Şimdi bir şey anlatacağım da linç yiyeceğim burada. Bundan 4 sene önce İstanbul'da çalışırken beraber çalıştığımız bir kadın mühendis sevgilisi de vardı bayağı bir arkadaşlığımız oldu Bir buçuk sene kadar. Çok da güzel zamanlarımız geçti memnunduk yani birbirimizden. Şimdi insanların aklına türlü türlü şeyler gelecek de amaç hiçbir zaman cinsellik olmadı birbirimizi anlayış oldu anlaşmak çok güzeldi. Yaşamayan ne olduğunu bilemez bunu gerçekten. Şimdi çoğu kişi linçlemeyi kolay zannediyor ama insan hayatında neyi yaşadığını bilseler böyle söylemezler böyle konuşmazlar.
Ben buna katılmıyorum. 30 yaşındayım. Evli olup sohbet ettiğim arkadaş olduğum insanlar da oldu. Onlardan bana ilgisini belli eden de oldu. Her seferinde sen evlisin ben kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam dedim. O kişiyle olan ilişkimi yakınlaşmadan buluşmadan kestim. Her yerden engelleyince numarasını da silince sorun kalmıyor. Bunu yapmak istemeyenler de başına gelmeyen bilmez yalanına sığınıyor. Bir de ateşle barut arkadaş olmaz. Mutlaka arada duygusal alışveriş oluyor. O duygusal yakınlık daha sonra bedensel yakınlığı da insana istetiyor. Ama sen, o sana her yakınlaşmaya kalkıp sınırı aştığında biz arkadaşız sen evlisin demezsen bunlar olur. Yani işi insanda bitiyor. Bunu demeyi tercih etmiyorsunuz olay bu.
@NickSevmeyenlerden buna açık kapı bırakmak deniyor sdfgsdg
@NickSevmeyenlerden insanların hayatlarındaki yaşanmışlıkları zamanı farklı neler yaşadıklarını bilemezsin ki.
@ZorundamıyımEfsane e anlatmışsın zaten.
@NickSevmeyenlerden bu buzdağının görünen yüzü. Görünmeyen gerçekler var.
@LastGuest açık kapı bırakmak olmuyor. Bunu ona hatırlatırsın Allah'ın hakkı üçtür. Sonra olmaz dersin konuşmayı kesersin soğuk yaparsın sana ulaşma kanallarını ortadan kaldırırsın biter gider. Hadi diyelim manyak çıktı çıkmaz genelde kadınlar bunu hazmedemez ama diyelim ki oldu sen yine o kadının gözü önünde karına iyi davran yakınlaş telefonla arayınca aşkım sevgilim diye aç telefonu o kadın iyice yerin dibine girer ama bunu yapacak erkek nerede? Erkek milleti bedava. m bulsun neler yapmaz nelere katlanmaz.
@ZorundamıyımEfsane profil fotoğrafına baktım. Öyle kolay kolay bir kadının zorla tecavüz edemeyeceği bir herifsin. Ne var görünmeyen gerçek? Tecavüz mü etti kadın sana? Gelmiştir iki ağlamıştır yanında iki yakınmıştır iki açık giyinmiştir frikik vermiştir. Bu hayatta beni sadece sen anlıyorsun selami deyip ühü ühü diye ağlamıştır omzunda memelerini yaslayarak sarılmıştır. Olanlar olmuştur. Erkekler çok gevşek o konuda he desin yeter. Nasıl olsa hamile kalmıyor nasıl olsa namus meselesi yok. Aldatırken iş üstünde kadının kocasına yakalanmadığı sürece sorun yok erkek için.
@NickSevmeyenlerden yok hiç dediklerini yapmadı. Ben konuşmak istedim ben onu ikna ettim. İşlerimi halledeyim anlatırım.
Ay bu konu bence hepimizin içinde ufaktan bir sızı bırakıyor ama samimi konuşayım, ben asla böyle bir şeye kalkışmam. Çünkü aşk hem saf hem de saygıyı hak eden bir şey. Başkasıyla mutlu olan birini ayırmaya çalışmak bana göre değil.
Ayrıca biri başkasına sadık değilse, sana karşı da olmayabilir sonuçta! Enerjimi kendini ve sevgisini bana tamamen verebilecek birine saklarım. Kendi değerini bilmek önemli. 🙌
Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Karşılaştığın oldu mu hiç böyle bir durumla? 😏✨
Cevap
22Cevap
Birinin ilişki hâlinde olması ondan bir şey hissetmeme engel oluyor zaten o nedenle böyle bir sorun yaşamıyorum..
Hiç öyle bir şey başıma gelmedi. Zaten gelmesi saçma olur.
Artık duygularımı dizginleyebiliyorum
Olur mu şu evreye gelene kadar ne acı çektimmk biliyon mu dkdkjd
Siz benim nasıl yandığımı nerden bielceksiniz😂
Sohbet etmedim zaman geçirmedim bir şeyler paylaşmadım bir insandan hoşlanmam söz konusu bile olamaz.. bunun için de onun hayatını bilmem olmaması gerekiyor yani ciddi ilişkide bir insanla ne işim olabilir ki dudaktan bakarak ruhu eritme gücüm yok 😀
Ya Allah korusun öyle bişeyi iki mutlu kişi var birbirini seven mutlu olsunlar bize ne yazık günah ya
Evli olduğunu bilmeden evli birinden hoşlanmıştım. Sonradan bana ilgi gösterdiği halde ben ilgi göstermedim, zamanla hoşlantı da geçti zaten
hic iliskisi olan birinden hoslanmadim, cekmiyor beni baskasina ait olan biri. benim aslaniim olabilme kapasitesi ilgimi cekiyoo. tovbe diyim de he olsa ayirmam. bagrima tas basar ceker giderim yani edebimle ahshahahah
Zaten otomatik olarak öyle birinden etkilenmiyorum olması gereken bu
Hayır onları ayırmayı değil kendimi uzaklastirmaya çalisirim zaten hoslandigim kisinin ilişkisi varmış bu ilişkiye sonradan dahil olan benim
Karaktersiz değilim ilişkisi olan birinden etkilenmem ya da hoşlanmam.. zaten önce iyice tanırım zaman geçirmek için. önceden bilirim bunu
Ya benimsin ya toprağın demiyorum heralde direk kafamdan silip atıyorum bekarlara bakıyorum sjdhhdjks
Bu çok tartışmalı bi durum. ciddi felsefi derinliği war bunun. Anlatsam KS nin yarısı dawarın ota bakması gibi bakar.
Ciddi ilişki olup olmaması fark etmez. Sevgilisi olan birine asla yazmam. Olmayana da yazmam. Ben yazmam.
Wowowowow its haram bro 🙅🏻♀️
Her şeyi anlarım ama başka bir mutlu ilişkiyi baltalamayı anlayamam sanırım
Ben kafamda evli vede baglı kişilerle olma diye kendimi kuruyorum.
Birinin gideceğini bilmek bana seksuel etici geliyor
Hiç olmadı olsaydı kendimi geri çekerdim açılmam zaten normalde açılmam öyle onun yanı sevgilisinin yanı ben niye ikinci kadın olayım?
İlgimi belli ederim. Karar ona kalır. Gerçekten iyi bir ilişkisi varsa yüz vermez. Ama ya yoksa... 😉😈
Araya duvar örüyorum.
İlişkisi var diye kendimi şartlıyorum...
Hiç denk gelmedi gerçi ben kimseden kolay kolay etkilenmem 😊
Benlik değil. Gitsin ciddi ilişkisini yaşasın yahu. 🙄
Hoşlanabilir bir şey diyemem ama içinden hoşlaşsınlar
Kalede kaleci var diye gol atmaya calismaktan vazgeçecek değiliz
İlişkisi olduğunu bilsem zaten soğurum ayırmaya asla çalışmam
Uzak dururum unutmaya çalışırım kimseyi ayırmaya çalışmam.
Ben daha ciddiyim diyorum ajsjd şakaaa
yuva bozanin yuvası olmaz derler ya ahahahhs banane ilişkisi olan bir adamdan canım başka erkek mi kalmamis
Eve gidip ağlıyorum.😆😜
Asla sorun yaşamam çünkü ona bir şey hissedemem
bosvermeye calısırım ama icimde o heyecan her zaman kalicaktır
bunu bilip de hoşlanılmaya devam ediliyorsa sorun vardır
Kaçarak uzaklaşıyorum
Sevgili veya nişanlıysa kafasını karıştırdım
Halinden memnunsa kaçardı zaten..
Ama evliyse aslaa
Ne kadar da igrenc karilar var la
Dikkat et seni avlamasın o iğrenç karılar
@nebaküyünla Niye terbiyesizlik yapıyorsun? Burada iğrenç görünen bir üye var ama cevap sahibi olan değil.
Kendini üzmemek için hoşlanmayi bırakacaksın
Ne yapalım unutmak çok zor unutmaya çalışıp işkence çekiyoruz ne yapabiliriz ki başka
Şükür başıma gelmedi
sevmemeye çalışıyorum
Girdiğim kapıdan geri çıkıyorum.
Yapacak bir şey yok mutluluklar dilerim..
Hoşlanmadığıma kendimi inandırıyorum
Hoşlanmıyorum.
Uzak durmaya çalışıyorum
Hiç öyle bi şey yaşamadım yaşamam da
Ne demek bu anlayamadım
Cıddı olmuyorum artık
Ciddi ilişkisi olan birinden asla hoşlanmam
Oylesınden Allah korusun
usul usul kaçarım
Hiç bir şey yapmam, o manada yaklaşmam.
Ben istesemde birisinden hoşlana mıyorum
İşim olmaz ya başkasından hoşlanırım
Hayır çocuğu bırakırım zaten beğendiğim çoğu erkeği sevgilisi vardır düşünerek unutmaya çalışıyorum
Uzak duruyorum tabii ki
Anında run 🏃🏼♀️
Öğrendiğim an buz gibi sogurum.
yemek yiyorum genelde
Kendımı tokatlıyorum
Hoşlanmıyorum
Tövbe haşa
İmkanı yok
Hoşlanmıyorum