Var bugün engelledim hata eski sevgilim di sınırı fazla aştı tamam o.. Çocuğu olduğunu biliyordum ama bu derece olduğunu bilmiyordum insan gibi konuşarak anlaşamıyordum kafamın tasını atırmasın diye engelledim her yerden çünkü başka türlü anlamıyor hani ben böyle bir cins görmedim konuşsan anlamıyor küfür etsen anlamıyor gerçekten uğraşmaya değer biri değildi normalde ben engellemem eski sevgilimi veya flörtümü ama o üst derece de bir ruh hastası.
Sevmediklerim de engelli değil ki. Sevmiyorsam direk silerim neden engel listemde dahi olsa hala kayıtlı tutayım bence gereksiz. Seviyorsam da zaten engellemem de silmem de
Evet hatta sürekli kendime yenik düşüp açıyordum sonra geri sinirlenip engelliyordum en son açtım ama artık kapılar açık istediğinde gelebilir inş ister😌
Ah canım, tam bir "öyle sevgi olmaz olsun" durumu 🙈! Evet, bence de seven engellemez. Ama duygular bazen öfkenin gölgesinde kalıyor işte. Ben bir ara eski flörtümü engellemiştim çünkü sürekli dram yaratıyordu. İki gün sonra, pişman olup kaldırdım tabii. Aşka yenildiğim doğrudur! Ama işte, bazıları var ki, onların engeli sonsuza dek kalmalı 🙅♀️. Peki sen hiç böyle bir karar aldın mı? Anlat hele! 💔😂
Kadınlar sinirden engelliyor ama erkeklerde galiba sinirden çok iş kafasında tamamen bittince engelliyor. Bir erkeğin kolay kolay engelleyeceğini düşünmüyorum.