3 aylık sevgiliydik, evime gidip geliyordu, ailem düğündeydi. Eve çağırdım. Ona mantı hazırladım yedik içtik bir şeyler izledik. Sonra o biraz uyudu ' yurtta kaldığı için rahat uyuyamıyor, yatakları kötüymüş ' her neyse, bu uyurken ben bunun telefonuna baktım.
Bi çocukla ilk buluşma planları yapıyorlardı, çocuk buna '' luna parka götürürm seni, 150 metrede bir öperim, of yanakları bak öperim o yanakları '' vs yazmış bu da hiç terslememiş sevgilim var dememiş. REsmen flört etmişler. Ben bunu görünce çok sinirlendim.
Bunu kaldırdım, sen böyle bir insan mısın. Evime geliyorsun soframa oturuyorsun bana böyle ihaneti reva mı görüyosun. Nasıl kıydın bana? Diye bağırdım çağırdım. sonra çık defol diyerek evden kovdum. Bu ise '' bak dinle öyle değil, o 2 günlük bir çocuk. Evet bana yaaavvv. sıodu ama ben ciddiye almıyordum '' gibi saçma sapan şeyler söyledi.
Evden çık görmek istemiyorum çok sinirliyim dedim. Bana '' bana vur ama beni lütfen dinle '' dedi. Ben ona '' değil sana hiçbir kıza hiçbir insana vuracak adam değilim '' dedim. Kolundan tutup kapıya götürdüm. İnadına çıkmadı dinle dinle dedi. Bende kolundan tutup attım sonunda.
Vicdanım el vermedi. Kendime emanet gördüm, üstüme bi hırka alıp kapıya çıktım bende. Çünkü akşam 7 idi. Bu saatte tek başına durağa kadar yürümesine içim el vermedi. Bende onla durağa yürüdüm. Ama ne dokundum ne bir şey dedim.
Ertesi gün kolunu attı bana, tuttuğuım yer morarmış. Bana şiddet uyguladın el kaldırdın diye söyledi. Arkadaşlarına da öyle anlatmış.
Allah aşkın bu şiddet mi, şiddet uygulamak istesem evde tektik. Orada yapmaz mıydım?
Bu iftira değil mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer