Karşı cinsten biri sizi sürekli sinir etmeye çalışıyorsa bu, ne anlama gelir?

Bu benim başıma gelmişti.

Böyle bir arkadaşım vardı bir zamanlar. Beni sürekli sinir bozucu şakaları ile sinir etmeye çalışıyordu ve lafı sürekli üstü kapalı bir şekilde aşk meşk işlerine, 'benden hoşlanıyorsun'a getiriyordu. O dönem çok rahatsız oluyordum bu durumdan.

Sonra yakın arkadaş çevrem 'sana ilgi duyduğu için böyle yaptığının farkında mısın?' Deyince bu açıdan düşünmeye başladığım için ben de yavaş yavaş ilgi duymaya başladım.

Sonra araya küslükler vs girdi. Ben onun olduğu ortamdan ayrıldım.. en sonunda duygularımı itiraf ettim. 2 kere. 2'sinde de üstü kapalı bir biçimde ret yedim 😂🥲

Siz böyle birisi hakkında ne düşünürdünüz KScanlar?

Not:Yaptığı şakalardan birkaçını örnek olarak:
* Bir gün gerçekten griptim, nasılsın diye soranlara "Hastayım" deyince arka taraftan "Bana hasta" demişti. Ben de onu sevmediğim bir köpeğe, chiuavava'ya benzetince "beni böyle sevimli şeylere benzetme" demişti.
* Her seferinde kendisinin yakışıklı olduğuna, kızların ondan etkilendigine vs yönelik şakalar yapıyordu.
*İkide bir "falanca kişiyi mi daha çok seviyorsun yoksa beni mi?" Diye soruyordu bir ara.
*Bir de, küs olduğumuz dönemde, iş yerinden bir kızla sürekli aşırı samimi muhabbetlere giriyordu. Mesela o bahsi gecen kızla açık saçık muhabbetlere giriyordu gözümün önünde ve aynı yerde üstünü değiştirmeye gideceklerini söylüyorlardı, yapıyorlar mıydı bilemem. Belki de beni kıskandırmak için söylüyorlardı.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Karşı cinsten biri sizi sürekli sinir etmeye çalışıyorsa bu, ne anlama gelir?