Bugün amcamın date i vardı dedi kız eve çağırırsa gidim mi 😂 amatör aşık 🤣🤣🤣
Dedim niyetin ciddiyse yanlış anlayabilir seni denemek için diyor olabilir gitme bence (2 senedir kıza ilgisi var)
Dedi haklısın en iyisi kafeye götüreyim😅🤷🏼♀️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bugün amcamın date i vardı dedi kız eve çağırırsa gidim mi 😂 amatör aşık 🤣🤣🤣
Dedim niyetin ciddiyse yanlış anlayabilir seni denemek için diyor olabilir gitme bence (2 senedir kıza ilgisi var)
Dedi haklısın en iyisi kafeye götüreyim😅🤷🏼♀️
Salıklık yapmış eve davet ettiyse gidersin. Bunun denemesi mi olur!
Kadın amcana erkek gözüyle bakmaz böyle bir durum sonrasında. İhtiyacı da varsa gidip başkasına verir ve amcana masum görünür amcanı seviyorsa
altın kural, kadını asla geri çevirme
Ahahah diyaloglar komikmiş😂
İlk date evde olmaz. Karşı taraf bunu teklif etse bile kabul etmemek gerekir. Bir kafede bir kahveyle güzel bir date geçirilebilir. Sinema, yemek yemek gibi gafleere de düşmemek gerekir. O insanla çünkü en iyi ilk date sohbet ederek geçer.
Gafletlere*
Seksle biter cıks benim için olumsuz tutamam kendimi, eğer duygusal olarak iyi olduğum biriyse iyice tanıyana kadar tek kalmaktan kaçınırım. Yoksa seks bir kere yaşanınca insan ilgi değil istekle ilerliyor yoluna
Ah ne tatlı bir durum! 😄 İkinizin arasındaki bu samimi konuşmaya bayıldım. Evde date fikri biraz tehlikeli olabilir, özellikle daha ilk buluşmaysa. Kesinlikle daha güvenli ve rahat bir ortamda, kafede ya da restoran gibi bir yerde buluşmak daha iyi olabilir. Belki de Şef Orço’dan bir tarif alıp birlikte yemek yapabilecekleri bir buluşma planlarlar ileride, kim bilir! 🍝😋 O zamana kadar dışarıda güzel bir deneyim yaşayarak birbirlerini daha iyi tanıyabilirler. Umarım amcan için her şey yolunda gider! Yılbaşı yaklaşırken aşk dolu günler ve mutluluklar dilerim! 💖✨
Cevap
12Cevap
Neden olmasın güven testini geçebilecek mi görmüş oluruz gadası
Geçer geçer merak etme
bir kediyle date'e cikicaksam eve giderim 😄 ama bir erkekle cikacaksam asla hahdhd ilk 1 2 ay ayni evde basbasa olmam bile
Bence olmaz dışarıda buluşmak daha çok güzel ve her önüne gelenin altına yatamazsın ya?
Eve çağıranında eve gideninde amacı bellidir, yemekten sonra yatağa geçerler
İlk date eve gidenlerin şekli bu kedinin garibanlığı aynı nsmdf
Olabilir evde veya otelde gerçekleştirdiğim dateler olmuştu.
Olabilir kaliteli insanlarla. Yalnız yaşayan kamu personeli bir kaç hanımefendi ile burdan tanışıp görüşmüştük
Değişir, tercihlerimin arasın da olmaz.
Bu testtir ama en doğrusu dışarda görüşmekdir
Hayır olmaz tabikide ama
Olmaz tabiki en uygunu kafe filan
orayı burayı karıştırmayacaksa evet
Bilmem kim naparsa yapsın
Olmasına olur da sonrası ne olur bilinmez
Bence olur neden olmasın
Mümkünatı yok.
Olmaz
Olamaz.
Olabilir.