First date evde olur mu?

merhaba yaptığım çok aptalca hissettiriyor ama size anlatayım ve sorayım. Mart ayında takipleşmeye başladığım biri vardı ig de ilk o yazdı tatlı da bi şey ama bizim konuşmalar bazen kesiliyordu benden dolayı ya ben yazmıyordum ya da böyle bi emoji vs bi şey koyup yazmıyordum ama o inatla (oda ara sıra) dm den yazıyordu neyse biz böyle ara vere vere devam ettik artık habire konuşmaya başladık farklı amaçla konuşuyordu fazla bende istemediğimi vs söylüyordum daha önce biriyle yakınlaşmam olmadı ona da söyledim sen istiyorsun ama ben istemiyorum bizden olmaz diyip duruyorum artık bi süre sonra ben baya çocuğu zorbalamaya başladım onunla dalga geçiyorum tersliyorum ama nasıl hoşuma gidiyor oda tatlı komik cevaplar veriyor neyse içime pek sinmiyordu çok gelişmiş bir fake hesabım var gittim storysine baktım herkese açık hesabı takip ettim gt yaptı bu arada takip ettiği çok kız var baya 700 falan neyse ben fake hesaba story attım hemen düştü mal mesaj attı fiziğin çok güzel vs diye neyse bende fake hesaptan çıktım kendi whatsappımdan ona yazdım nasılsa engellerim diye cilveli videolar mesajlar hoşlanıyorum zaten çocuktan neyse en son dedim beni ara diye aradığında anlattım fakeime yazdın vs diye ama gülüyorum engelleyeceğim ya ondan bu rahatlık. oda dedi ki flört ederken çoğu kişi başkalarıyla konuşur ben sevgili olduğumda çok sadık biriyim instagramı kapatırım vs dedi ya aldatmak isteyen her türlü aldatır ig kapatsan ne fayda dedim falan bu habire ısrar ediyor bi görüşelim diye yarın bana gelecek ve oturucaz.. sizce ben mal mıyım hshshhdh ama işte hoşlanıyorum merak da ediyorum şey de dedim geldiğinde benden yakınlaşmamı vsisteme seni tencereyle kovalarım da dedim heheh ama ciddi dedim oda tamam ayrı koltuklarda otururuz merak etme vs dedi

First date evde olur mu?