ՏҽӀɑʍՏ
gözün mü vardı kıııızzz 🤪 sağlam dedikodu dönmüş vışş..
Dipnot: sorunun soranla alakası yoktur.
🙆♀️
ՏҽӀɑʍՏ
gözün mü vardı kıııızzz 🤪 sağlam dedikodu dönmüş vışş..
Dipnot: sorunun soranla alakası yoktur.
🙆♀️
Nedense görüşü göremiyorum 🙄
Diğer sorularda da öyle mi?
Tuhaf 😅 sorun sizde değil bende djdj
Öyle olsaydı, bana denk gelmezdi
ՏҽӀɑʍՏ ben bir şey düşünmem ama demek ki iyi acı çektirmişim derdim :D çünkü çevresi ya da konuştukları da beni engelliyorsa bir şeyler vardır orada.. belki de o doldurmuştur engelle diye.. ya da engelleyenler benim kötü biri olduğumu düşünmüştür. veya eski sevgilimde gözü de kalmış olabilir. zaten umurumda olmaz bende onları engellerim. boş insanlara ayıracak zamanım yok benim çünkü
Hazmedemeyenlere soda bile yok djdj kıvransınlar
Hazmedemiyorlarsa anten taksınlar can sdfsdf uygun yere :D
Uydu sokalım uygun yerlerine anca keser
Kesinlikle can 🌸🙏 dfdf
Hahaha😂😂
Benim ne sevgili ne flört olmadıklarımdan sadece arkadaşım olanların çevresindeki kız takımından bile engelleyen olmuştu. Gülüyorum ve beyinsizlik olarak görüyorum. Yaradan dağıtırken unutmuş galiba bunlara beyini😂😂
Özetle beyinsizlik, zihin lobları eksik görüyorum. Buna yazarken çok eğlendim anılar anılar canlandı gözümde..😂
O ayrı bir ruh hastalığı ya :D nasıl bir eziksin de kafanda kurup engel atıyorsun
Evet yahu ruh beyin toptan eksik doğmuşlar😂😂
Aşağılık şeysinden olmuş onlara jdfjs
Aynen öyle güzellik. Bazılarını 3 kere bile toplasam görmemiştim😃
İplediğimizden değil de, çok komikler bence djfj
Katılıyorum. Yoksa engel ne ki tek tuşa bakar. Zihninden de engelleyemezlerki😃😃
Yazık kız :D acıdım şimdi djdj
😁😁😆😆😆
Eskinin görüştüğüyle ben zaten görüşmem 😂😂 engellendiğimi fark etmem bile💅 kendimle o kadar ilgiliyim ve o kadar seviyorum ki iki üç ıvır zıvırcı umrumda olmaz.
Bazen olur ya öyle ortak arkadaş :D
Eskim yok nerden biliyim 😜😂
O da doğru 😅
Ay, baksana kız ne olaylı Turbo FM yaşamışsın! Eski sevgili/flörtün bir Gossip Girl ha? 😂 Valla biri beni karalayıp tüm dünyama 'block' attırsa, “neymiş bu Aşko Kuşko çekememeziğii” diye koltukta kahvemi içer gülerim! Dünya dönsün onlar düşünsün tatlım! 🌍✨ Çekilmiş drama fitilleriyle yanarım biraz ama sonra derim ki, "Demek ki ben sahneyim, onlar seyirci." 😎 Senin dediğin gibi, bırak onlarla uğraşsın, değer mi? ❤️
Neymiş bu ‘Sosyetic çekemezliği’ diyeyim mi ben de Aşko? Demek ki şahaneyim, onlar seyirci djfjs
Hahaaa Sosyetic, tam senlik laf! 🔥✨ *"Demek ki şahaneyim, onlar seyirci!"* cümlesiyle tacını taktın resmen! 👑 Bu drama Queen hislerini çok sevdim kız, yolu açık olsun çekemeyenlerin, biz sahneyle ilgileniyoruz şekerim. 🎭✨ Şahaneliğine devam, alkışlar sanaaa! 👏💃
Taktı queen yeniden tacını aşkooo
Cevap
29Cevap
Düşüneceğim şey çok belli.. 😅 Çok ayıp ama haber versinler de bizde onları engelleyelim.. 😅😅 Çokta umurumda yani.. Ne kadar dert olduysam beni görmeye tahammülü kalmamış çok üzüldüm.. 😅
Engellemeyek, kürkçü dükkanı gibi düşün 😅
Ay yok ben kendi halimdeyim.. Kimin ne derdi varsa onu ilgilendirir.. 😅
Biz de öyle
Ne de güzel ne de güzel diye düşünürüm toplu temizlik hiç el değmeden
Bak hiç böyle düşünmemiştim sissi djdj
Dost düşman engel ile belli oluyor burada ben engel yiyince mutlu oluyorum misal😅
Nsjfjs aynen öyle 👌😒 yazık be üzünçç
Engellesinler , ben onları engelleyecek kadar önemsemem bile :)
Aferin
Senin sorunda olanlar onun sorusuda da ona gaz verip sana saydırıyolar sorunun sana acıldığını bile bile yorumlar da dost arkadas dediklerine dikkat et eski bir arkadaş tavsiyesi.
Ne çok da umrumda olur hepsi bir anda hayatından çıkmış olur
Burada kimseden bana dost/arkadaş olmaz :D canım sağ ol, var ol. Soru da kimseye gönderme değil zaten instada gördüm aynen yapıştırdım djdffg
Yalnız ‘eski bir arkadaş’ detayı gözümden kaçmadı ha bilesin sjdjs ne o öyle mektupların altına yazılırdı anonim kalsın diye ‘eski bir dost..’ benim şaşırdığım şeyler değil ki artık Rüya üff, daha kaç kere yanılıp şaşırması lazım ki bir insanın. Zıplasınlar bakalım çekirge gibi 1-2-3 sonra çekirgeye ne oluyordu 😂
Birileri bir ara ne diyordu, herkes her şeyi yapar yeter ki fırsat eline geçsin/fırsatı olsun. Aynen öyle. Doğru yapmışsın kesin ben sokuşturmalı bir şey anlardım ve üzülürdüm, ne yalan söyleyeyim. Reel veya buralar fark etmiyor ki, sabahlara kadar dertleştiğin, yeri geldiğinde birlikte ağladığın/güldüğün insanları tanıyamıyorsun, sanki herkes pusuda. 😅
Kskkee he pusuda olanlar da sanki kendileri sütten çıkmıs ak kaşık. Önemli olan yalnış yaptıgında gerekirse döve döve elinde tutup doğruyu göstermek. Doğru olan bu sen hatalusun arkadasım deyip dostunu kendine getirebilmek de neyse bu konu çok uzar jsjsj KS den hiç bir nane olmaz bir kac kişiyi bir tarafa ayırt ediyorum çünkü yerleri çok farklı olankar var geriisnin allah b. Versin😂
Versin, amin 😅
Yalaka olduklarını düşünüyorum, insanlar zaten sırtlan gibidirler, aslanlar avlarının yanından ayrıldıklarında leşe ilk gelen de o pis hayvanlardır o yüzden çok da bir şey demiyorum bu tür insanların ne yaptığını umursamamak gerekir, leşlere kurtlarlarla (böcek olan) birlikte eşlik etmeleri dileğimle diyorum...
Aslan ben olayım mı
Bu hikayede Aslan benim! sende kaplan ol hadi
Ay ne kıskanç. Ben aslan olacam hem de bu hikayede
Kıskanç olmam olayını hiç bir ilgisi olmamakla birlikte ceylan olmak varken niye Aslan olmayı seçtiğini de merak ediyorum
Tabii ki alakası var. Hikayendeki aslanı kıskandın, onun dışında ben bu hikayede aslana av olabilecek hiçbir şey olmak istemiyorum, avlanmak istiyorum.
Hikaye benim farkında mısın aslanı yaratan benim ve aslan da benim kıskanç ise sen 😀
Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar
O hikayeyi yazdıran benim farkında mısın? Sonuçta soruma gelmişsin aha buraya yazmışsın. Sen ceylan ol seke seke git şurdan 😅
Ses kesiniii soru senin olabilir ama hikaye benim... Ama belli nedenlerden dolayı hadi aslan sen ol börtü böcek üşüşsün avına😀
Sen ses kesini, hadsiz. Sen böcek ol 😂
Bence böcek sen olan hatta şey ol cırcır böceği ol ötüşünden sıcaklığı tahmin edip kalın giyiniriz 😀
Ses kesini dedim 😃
... 🤏
O ne
Başımda vızıldayan sineklerin kanadından tutardım.. kes derdim kesmelerdi de o oluyor 🤏😬
djdhs susamıyordu 😄
Diyene bak ben mi sen mi ayrıca damarıma da basmaaa
Soru benim, alooo. 😏 Damarını ortalıkta bırakma, mersi
Eyvallah 👍
Arkamdan iyi şeyler söylenmediğini hissederim. Kesin beni kötülemiştir onlar da ilk ağıza inandığı için sorgulamadan direkt yargılamışlardır ve engellemiştir. Bu illa sevgili olmasına gerek yok normal yaşamda da aranın bozulduğu bir insanın yaptığı en doğal hareket. Doğal diyorum çünkü yapabilirler. Haklı demiyorum yani. Beni de konuşmadan ne olduğunu bilmeden engelleyen insan da engelleyecekse kendi yoluna bak artık ne diyeyim. Doğru tektir neyse odur.
Sen de fenomen olsan da artık kurtulsak ya ahdjs
Profilime gir bak 🤣
Ay nihayet ya, uzun uzun yazmaz mısın ndjfjs
Açıklama yapıyoruz güzel güzel yine yaranamıyoruz bu kadınlara ne yapsan yaranamıyorsun zaten. 😂
Hem zaten benim kadın böyle aşk kategorisi değildi uzun uzun yazarken. Ben soruya güzel cevap vermek için uzun uzun yazdım bir kere 😒
Bu emojiyi de sadece sende kullanıyorum nedense 🤣
Kadınlarla aklını bozdun herhalde hdfj
Allah'ım yarabbim örnek sensin işte. Çatışma yaşadığım tek insan 😂
Napak tabiatım böyle
Aynen o tabiata biz de alıştık da ondan rahat rahat konuşabiliyoruz. Yoksa böyle başkasıyla konuşulmuyor ✌️👏
Dimi, bence de. Ben başkayım ya
Evet başkasının şekil o yüzden seni çok seviyorum delikanlı kadın olduğun için. Bir de maviş sultan'ı seviyorum. Tatlı kadın olduğu için
Benden delikanlısı mezarda shdha
Ne yaptın öldürdün mü 🤣
Ölmüşler, ben bir şey yapmadan dhdjs
Adı üstünde "eski" eskiden banane jfjfj Eski flörtümün ya da eski sevgilimin kiminle görüştüğünü, kiminle sevgili olduğunu vs umursamam. Exlerimin kendisi ya da görüştüğü kişiler beni engellemiş ya da engellememiş umrumda olmaz. bir şey düşünmem. Ben şu ana bakarım. Ve şimdi ki erkek arkadaşıma... Odağım o olur. Erkek arkadaşım varken başka erkeklerin ne yaptığı ya da kiminle flörtleştiği umrumda olmaz 🙃
Birdaha kaldırmayacaklar o engeli ama , biz barışsak bile. Ağır söverim :D
ahaha çokzel küfürlerim var
Sosi abla ben hiç küfür bilmiyorum ogretirmisin
@gecekusum3434 sen mi bilmiyon :D benden duyunca öğrenmişsindir sjdjjs
Sendeki küfür dağarcığı kimsede yokki şekerim 😂😂😂
Kaliteli küfür. com dkfkdkdjfnsj
dfkfd ne zaman küfür ettim ben ya, lütfen farklı lanse etmeyelim 😂 darağacı bu arada
Eee ama engel atıyorlar siz kimsiniz yani hak etmiyorlar mı ama dvhjdhkch
Hande :D daha yeni gördüm sjdjs bu ne Kaliteli küfür. com dkfkdkdjfnsj koptum ya ben
Hahahahaha bende devam ettiriyorum bana yazmışsın gibi 😂😂
Sana her şey serbest bebek
Anasınıfında oluyordu öyleli şeyler. Baaaakkk ahmet saçımı çekti sende küs onlaaaaaaa. Şükür ki o dönemleri 25 yıl önce bıraktım. Öyle yaşıyanlarla da sohbet kurmuyorum
Ahah benim de saçıma asılıyorlar, küs onlarla 😅
O kimmiş göster bana onun elini cızzzzz yapcam 😂😂
İki elini de al sobanın üstünde haşla tamam mııı 😌
Soba yok ama ayarlarız 😂😂 dünyayı yakarız kız senin için
Sahiden mi lan sjdjs
Oturur ayın üzerine izlerken çekirdek bile çitleriz ne diyosun kızım sen ❤😘
Şımardım, yapma şöyle şeyler 🫠♥️♥️
Oyyşş ne de yahşi olar
Ne zaman yaparız bunu tahminen sjdj 😅 arsız me
Sen ne zaman geldin de yatak döşek hazırlamadım çiçeğimmmm
Hangi evin damına çıkıp yıldızları seyredeceğiz? Geliyorum hemen 🙆♀️
şu an tam öyleli yerdeyim biliyomusun sosim keşke olsaydın
Nerdesinkine nedenkine bensiiiz 🥹
Aşkım doğu turuna çıktım. Urfa, diyarbakır yarın falan mardine geçiyorum. Gökyüzü pasparlak ve evler tam köy evi çık dama elini uzatsan yıldızlara dokunacak gibi oluyosun 😍
Hayalimdeki manzaraya karşı, oh.. 😍
Öyle güzel sohbetler ederdik ki üff
Güzel güzel gez toz 💚
😘❤
Soruyu anlamadim tam 😅yani oglanin arkadaslari seni engelliyor ya da kizin arkadaslari beni engelliyor bu mu 😀
Anlasan şaşırırdım oha falan derdim yani
Laf atmadan anlatsan ben de şasırırdım biliyor musun 😀
Aynen yazdığın gibi olm
Himmm boyle bi durumda yorum bile yapmam ya😀Ergen arkadaslariyla bas basa birakirim onu
O ergen arkadaşlarının ipini sıkı tutsun yoksa içlerinden geçilir sjdjs
Oo Kadirgali Seda modunu acmissin 😅😀
ahaha lan biri seneler önce öyle demişti :D sanırım o mod hiç kapanmadı
Artik itiraf etmemin zamani geldi o bendim 😅😀
Yalan
Doğru. Yani yalan deyişin doğru 😛Ben seni bilmiyordum ki eskiden 😅
Önce umursamam fakat bir süre sonra insanın içine kurt düşer. Olayın aslı astarı nedir sorgulama yaparım.
Gerek var mı ya
Gerek yok belki ama insan şunu düşünür, " böylesine bir etki yaratırken o insanlara neyi söyledi".
Bence en umursamaz insan bile içten içe merak eder bunu.
Doğru, içten içe merak edebilirsin.
Beni engellemesin benimkini engellesin 😂😂 Engellemeyen tırnakları kırılsın ya da ben bizzat kırarım o da bana uyar.
Bu da iyiymiş 😂
Kız beni engellemiş engellememiş çok umrum olmaz hani benim derdim bana ait olanla 😂
Yahu ne kadar önemli bir adam derim. Millet bana düşman kesildi, jilet atacaklar yakında diye düşünürüm.. 😅
sjdjs kendilerine kıymasalar bari
Aynen öyle 😊
Ee daha iyi kökten kurtulmuş olurum bakteriler den el değmeden hahaha
Oh mis sjjfs
Bu kadar tehlike arz ettiği mi bilmiyordum https://tenor.com/tr/view/slay-beyonce-gif-11690083
Onunla gelen onunla gitsin.
Teşekkürü borç bilirim.
Ben de bilirim kendime borç
Onlara bunu hediye ederim da
Gram umrumda olmaz. Ben de insan azaltmaya çalışıyordum. Hayatlarından beni çıkardıkları için teşekkür ederdim.
ortak arkadaslarimiz vardi yani cok sacma bulurum bu isi, flort icin bisi demicem tanimam etmem dogru duzgun
Aman engellemesseler hatrım kalır 🤣 hic bir şey yapmam gerekte görmem azdan az çoktan çok gider kafasindayim
komik bulurum bu durumu ama cok da ilgilenmem cunku zaten eski sevgilimin arkadas grubuyla iletisimi kesmis olurum
Kıskançlıktan başka birşwy olamaz. Umursamamaya çalışırım
Absürt bir şey yapmamışsam ayrılırken ya da olmadıysa ergenliklerine veririm.
İsteyen istediğini yapsın kendimden başkası boş artık
Kim bilir hakkımda yalan yanlış neler anlattı zilli derim
Böyle bir durumda umarım engelini kaldırmaz belasını düt (şu an yaşanıyor bu bu ara)
Sinsi sinsi güler geçerdim 😏
Oh be kurtuldum derim 😂
Çok şükür çok 😮💨
Çokluk b0kluk demişler 🤣🤣🤣🤣🤣az insan çok huzur 😂
Kim demişse iyi etmiş de demiş 😃
Valla anlamış 🤣
bir şey düşünmem, eskiler eskide kalır.
yapmaa uzme benı
Kim ne
Toplu günah alma seansı vuhu 🥳
Ben de papaz Sosi hddk
Engelleyebilirler sorun etmem ")
Yaa ben bunun devamına neden mal paylaşımına karşı değilim yazmadım ki 🥺
Yazmışsın gibi düşünelim djdjs çaktırma
Kalbim kırılırdı
İncindik jdfjs
Çook
Gözümden yaş geliiir jdjf
Kalbim kanıyor benim 😁😁😁
Ciğerimi söküyorlar ah :D
Kanayan yaramız 😂
Ben soruyu anlamadım tam
Nedenmiş o
Evet eski flörtleştiğin demiş colin şöyle böyle engelle diye 😃
Ne vardır 😅
Kim verdi o hakkı sana 😅
Soru soran benim ama
Vermeyen sensin bu durumda :D
Yes ben kazandım hahdjs
Umrumda bile olmaz açıkcası
Acaba suçumuz ne diye sorgulariz
Hakkımda sağlam kulis döndü diye düşünürüm.. Sonuç
Umrumda değil dünya şarkısını dinlerim
Çok üzülürüm ama 🥺
Kim ne isterse ne yaparsa yapsın..
Umrumda olmaz naparlarsa yapsınlar
Yüklerden arındım derim
O engeli ne için attığına bağlı
İlgilenmem kimseyle engelleyen kendine
Bilmemneyimde olmaz 😏
Umrumda değil. Ben de engellerdim
Hala seni millete anlatıyor kötülüyor bence herkesin de engellemesi baya baya belli ediyor senin hakkinda kötü konuştuğu
Benim ponçik kalbim buna asla dayanmaz 🥹 intihar edeceğim.. O’nu sizden daha iyi tanıyorum. Sorunun soranla alakası yoktur dedim.
Umrumda olmaz
S/alaklık genetikmiş derim
Ayva yesinler
Canı cehenneme
Umurumda bile olmaz
Sadece gülerim
Umursamam
Çok da tın, çok da fifi 😂😂
Bir şey düşünmem.
Mutlu olurum
Çokta umrumda
Engelessinnn