Sizce böyle bir durumda nasıl bir yol izlemem gerekir🥺?

Nasıl anlatabilirim tam olarak bilmemekle birlikte çok kararsız kaldığım kime güveneceğime emin olmadığım için ve bu durumu aileme anlatirsam muhtemelen (%99.99) karşı çıkacakları içim ilişkime bu sorunu burada sizlere anlatmak isterim umarım anlatabilirim.

2 senelik bir ilişkim var aynı şehirde yaşıyorduk birkaç ay öncesine kadar (5 ay) geçen ay geldiği zaman cafede otururken telefonunu yanımda bırakarak lavaboya gitti bende bu aralar mesajlarıma geç cevap vermesi soğuk yapması üzerine ( kendisi yorgun olduğunu söylüyor bu sorunu ifade ettiğimde ) telefonunu karıştırma kararı aldım anlık bir durumdu normalde pek öyle bir insan değilim ama bir arkadaşına başka bir kıza yazdığını ve kızın kendisine goruldu attığını söylemiş yani şöyle örnek vereyim erkek arkadaşım arkadaşına x’ e mesaj attım görüldü atmış neden ve sayre tarzı mesajlar atmış arkadaşı cevap vermemiş ama okumuş olduğunu düşünmekteyim çünkü ondan birkaç gün sonra karşılıklı diyalog halinde sohbet etmişler. Daha sonra kendisine sordum erkek arkadaşım ise bu konuyu hatırlamadığını öyle bir kızı tanımadığını söyledi ben ise arkadaşına da soralım dediğimde aradı ve arkadaşı ise evet aynı ortama girmiştik tanıştırdım yazışmışlardır dedi ve erkek arkadaşım ise arkadaşının onun tanıdığını ve kızın o sırada onları görüp yanına gelip sadece selamlaştığını yazışmadığını söyledi tanımadığını söyledi ama arkadaşı yazismislardir dedi bu şimdi kafamda iki şey uyandırıyor ya kız numara verdi ya da Instagram adını verdi ya da erkek arkadaşım gitti sordu veya o arkadaşından aldı yoksa hiç tanımadığı o sırada ortamda tanistigi kızla nasıl yazisabilir ben ciddi bir ilişki insanıyım yani hayatıma birini alıyorsam ileride bir yuva kurabilmek için almışımdır sevdigim için almışımdır ve asla ihanet etmem veya onu üzecek birsey yapmam ve bu arada erkek arkadaşımın kiz arkadaşı olabilir fakat öyle bir durumda olsa dahi zaten gizli saklı yapması insanı ister istemez şüpheye düşürür çünkü kız goruldu attı dediğine göre ya whatsapp ya Instagram tarzı bir yerden konuşmuştur ve baktığımda rehberinde öyle bir kız yok ve whatsapp veya instagramda yazdığı bir kızda yok ve instagramda zaten kız arkadaşlarını takip ediyor bu yüzden bu şekilde yapmasi bana çok garip geliyor

Ve araya eklemek istedim daha sonra erkek arkadaşım geri donecegi sırada dedi ki şimdi hatırladım dedi beni aradı arkadaşım ve bana bunları bunları yaz dedi bende o yüzden yazdım yani ss alıp atacakmış o kıza bana bu şekilde yaz dedi o şekilde yoksa ben bir kıza yazmadım dedi

çok arkadaşım yok bu konuyu danışabileceğim fakat gerçekten kafam çok karışık çünkü 2 sene bazı insanlara az gelse bile gerçekten bu ilişki için büyük

Bir emek ve çaba sarfettim ve bu yüzden onun beni aldatma ihtimalini düşününce çok kötü ve garip geliyor ve o yapmaz diyorum ama ya yaptıysa diye sürekli düşünmeye başlıyorum sizce erkek arkadaşım doğru mu söylüyor

buraya kadar okuyup cevap verenler için şimdiden çok teşekkür ederim

Sizce böyle bir durumda nasıl bir yol izlemem gerekir🥺?