Diyelim karşı cinsten biriyle tanıştınız ve onunla her akşam telefonda saatlerce konuşuyorsunuz ve bu uzun konuşmalarınız sonucu ona karşı içinizde zamanla duygusal bir bağ oluşmaya başladı. Ama bir gün hayatınızı olumsuz yönde etkileyecek bir durumla karşılaştınız ve duygu beslediğiniz o insanı kırmadan onun iyiliği için kendinizden soğutarak hayatınızdan çıkarmanız gerekiyor, onu kendinizden uzaklaştırmak için ne gibi bir yöntem uygulardınız 😔?
Bir insanı kırmadan kendinizden nasıl soğutursunuz 😔❓?
Küfürler edip engel attı yaşadığım travma bunalım geçmiş değil insanca de diye çok kez hesap açıp yazdım her seferinde engel attı asağılamalar dalga geçiyor o özür değil ki midem bulandı bu kadar kötülüğü gerek yoktu insanca deseydi zor olsa da anlardım önce sesiz engel attı kaç hafta sonra sordum sebebini merak ettim dedim ya. k s. git diyo takıntılı biriyim yani taktıkça taktım zaten istemiyorum asla ama özür dileyip pisliğini kabul edip öyle defolsun isterdim ama imkansız ne istediysem bu hayatta sanki ben fazla gibiyim hak etmiyorum gibi her şey tersine oluyor
Küfür edip engel attı ilk kez başıma geldi polis bide takipleştiği kadına ilsikiniz mi var yazdım ekran resmi atmış geldi yine kugurelr etmişti inşallah cikar hakkim
Ah Hasan… Kalp kırmak istememen bile ne kadar naif biri olduğunu gösteriyor 💔. Ama birini soğutmak yerine ona dürüst olup, içinde bulunduğun durumu açıkça anlatmak daha doğru olmaz mı? Çünkü insanları uzaklaştırmak için yapay bir tavır sergilemek, hem süreci uzatır hem de yanlış izlenimler yaratabilir. Dürüstlük her zaman en sağlıklı yöntemdir ☀️. Ona duygularını ve içinde bulunduğun durumu kırıcı olmadan anlatırsan, o da seni anlayışla karşılayabilir. Belki de hislerinizi baskılamadan birlikte bir çözüm bulabilirsiniz. Kendine ve o kişiye dürüst olmayı dene, iyi hissettirecektir 🫂.