Eski sevgilimin arkadaşı bana yavşıyor?

Eski sevgilimle biz hâlâ görüşüyorduk aslında sevgili gibiydik. Geçen hafta benim evde 4lü date yaptık. Arkadaşı bana yavşamaya başladı mesaj falan atıyordu. Bir gece ansızın evime geldim bende sevdiceğimi aradım haber vermek için. Açmadı telefonu. Dün akşam yine yazdı. Bende sevdiceğime anlattım. Dedim yüz yüze mesajları göstererek anlatmak istiyordum ama iyice işin suyu çıktı dedim. Bu çocuk bana yavşıyor güvenme falan dedim. Gece bana geldi ben ağlıyordum. Senle aramızdaki ilişkiyi anlattım ve seni sevdiğimi bile bile böyle yapıyor dedim. O gece ben uyurken çocuk yanıma gelmiş ama zaten 1 saat falan uyudum. Onu da anlattım ama aramızda hiçbir şey olmadı dedim. O da bana yalan söyleme karaktersizsin sen falan dedi. Bende dedim ki bak anlatıyorum her şeyi o çocuğa güvenme dedim. O da zaten aynısını daha önce de yaptı güvenmiyorum dedim bende sinirlendim madem aynısını daha önce yaptı o zaman ne diye evime getiriyorsun çocuğu dedim. Sonra beni her yerden engelledi. Ki benim onu çok sevdiğimi biliyor
Eski sevgilimin arkadaşı bana yavşıyor?