Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- 1 ay
Birini unutmak mesele değil çoğu zaman. Birikmiş anıların verdiği sızı ve yaşanmamış hayallerin verdiği üzüntüye alışılma süresi genelde kısadır. Ana sorun ilişkilerin bitirilme şeklidir.
Medeniyet ve cesaret yoksunluğu sebebi insan gibi ayrılmayı bilmeyen taraf, genelde arkasında cevapsız sorular bırakır. Soruların cevabı gelmedikçe de onu zihinden atmanın süresi gittikçe uzuyor.
Mesele kalpten atmak değil atılır, zihinden atmak gerçek mesele.
10 Yorumla - 1 ay
Üzene hissedilen hisler bitince affeder ve artık düşünmezsin önemini yitirir yoksa kimse kimseyi unutmuyor hissel unutma yaşıyoruz
22 Yorumla- 1 ay
Haklısın.🍁
- 1 ay
💕
- u1 ay
Üzenin canı cehenneme, onu unutamazsın ama hissettirdiklerini unuttururlar. Aa bir de bakmışsın, iyileşmişsin
23 Yorumla- 1 ay
Şarkı getirdin aklıma 😆😆
https://youtu.be/lFytJD0xdO8?feature=shared - 1 ay
Sayende dinledim 😅💛
- 1 ay
Güzeldir seviyorum bu şarkıyı🩷☺️
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Unutmak değil affetmek iyileştirir. Herkesi affettim de, bir kendimi affedemedim. 😂
13 Yorumla- 1 ay
Affetmek iyileştirir. Güzel dedin. Bunu bence yazımda da konu almıştım🙂
- 1 ay
🙏🏻🙂
- 1 ay
Unutabilirsen iyileştirir de tabi ama unutmak öyle kolay mı sandın diye bir problemimiz var..
12 Yorumla- 1 ay
🚬🚬🖤
- 1 ay
💙💙🧚🏻♀️
- s1 ay
Evet, unutmayı başarmış bir insan hayata yeniden başlamış gibi olur🍀
11 Yorumla- 1 ay
Öyle yine yeniden doğmuş ve özgür bir kuş misali☀️🕊️🕊️
Aşk İlişkileri konusunda 56,2b cevap paylaştı. Unutmak iyileştirir unutalım ki iyi olalım ve oldukta şükür
21 Yorumla- 1 ay
🙏🏻🙏🏻🍀
Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı. Yaşadığı, deneyimlediği, öğrendiği acı ya da güzel şeyleri unutmak mı iyileştirir insanı? Hayır. Çünkü insanı şekillendiren, iyisiyle kötüsüyle yaşadığı deneyimlerdir. Hayattan aldığı derslerdir. Hani kendimize söylüyoruz ya "1,2 yıl önceki halimde böyle yapardım/yapmazdım" diye... İşte o, aslında yaşadığın, unutursan iyileşeceğine inandığın şeyler bugün seni sen yapıyor. Evet, unutmamalı insan. İyileşmek, daha da bilinçlenmek, olgunlaşmak istiyorsa unutmamalı. Güzel ya da değil. Ama unutmazken, ne kin beslemeli acı şeylere, ne de saplantılı kalmalı güzel anlara... Deneyimlemenin farkında olmalı... Yaşadıklarından öğrenmeli hayatı. Kimse kimseye öğretemez çünkü.. herkes yaşadıklarından şekillendirmeli hayatını. O yüzden farkında olmalı, unutmamalı.
10 Yorumla- 1 ay
Biri seni üzüyorsa emin ol bir yerlerde başkaları için kul köpek olacaktır. Sana yeterli ilgiyi göstermeyen birisini sil at hayatından. Yeri gelir sana da kul köpek olacak biri çıkar karşına. Mesela bugün bir öğrencimin annesinin nişanlandığını duydum. Kadının yüzüne renk gelmişti resmen. Sevilmek insana gerçekten çok iyi geliyor. Sizi yeterince sevmeyen insanlarla güzelliğinizi soldurmayın
12 Yorumla- 1 ay
Güzel yazmışsınız. Sorum genel soru ama görüşünüzü okuyanlara güzel katkıları olacaktır.😇
Teşekkür ederim öğretmenim♥️ - 1 ay
🥰
- 1 ay
İnsanız üzülürüz hayat bu. Ancak takılı kalırsak işte o zaman insanlığımızı yaşayamaz kötü oluruz. Başıma ne gelirse gelsin hedefimden şaşmıyorum. Belki yoldan çıkıyorum, belki bana yakışmayan şeyler de yapıyorum ama bu hayat benim ve istediğim şekilde bitireceğim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı. Hayır öyle bir seyin mümkünatı yok bence
Sahip olduğumuz yaralar, aldigimiz hasarlara rağmen bir şekilde üzeni unutsak bile
Bizi biz yapan, bizi degiştiren bu tecrübeleri kalan hayatimizda taşıyacağımız için
Iyileştirir olarak bakabilir miyiz bilmiyorum
Ama herhalde söyleyebiliriz ki
Bizi biz yapmaya ittikleri için üzen yarismaci katılımcilarimiza teşekkür ediyorum😂10 Yorumla- 1 ay
Yeniden başlamak ve iyileşmek için unutmak gerektiğine inanıyorum. Kabuk bağlayan yarayı deşmeden, zorlamadan akışına bırakarak unutmak iyileştirir. Üzeni unutmak verdiği acıyı hızlı unutturur, katılıyorum
12 Yorumla- 1 ay
Haklısın yine güzel görüşünle💜
- 1 ay
😊🩷
- 1 ay
İyileştirir şifalanırsın. Hiç konuşma, hiç bahsetme. Geçmiş senin hafızandan başka bir şey değil. Bunları yapmadığında istemsizce hafızandan silinecektir tüm o duygular ve anılar 🌸
11 Yorumla- 1 ay
🌸🌸
- 1 ay
Ben duygusal hassas bir kişiliğe sahip bir insanım beni her koşulda üzerler 😌, gitsede kalsada yine üzülen ben oluyorum
12 Yorumla- 1 ay
Yengeç kadınısın doğuştan duygusal🌸🦀
- 1 ay
Hı hııı 🤗🤗😊😏😏
Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. Şahsen ben beni üzeni unutamıyorum. Sadece umursamıyorum. Kötülük yapan nasıl unutulur. Allah'a havale edip, yok sayarsam evet iyileşmek mümkündür.
12 Yorumla- 1 ay
Alışılıyor. Üzüldükleriyle mutlu kalana tebrik😇🌼
- 1 ay
Yok daha fazla üzecek birini bulmak iyileştirir 😀
16 Yorumla- 1 ay
Hahaaha😂😂
- 1 ay
Vücut ister çünkü duramaz acı çekmek istiyoruz 😅😀
- 1 ay
Severiz melankolik halleri ahahah😂😂
- 1 ay
Bi bakmissin unutmussun 😀Hatirlamaya zamanin bile yok 😀
- 1 ay
Neyseki hayatımda bunlar yok şükür unutması olanlara olsun😂
- 1 ay
Aynen olanlar düşünsün 😅
- 1 ay
iyileştirir iyileştirir de unutmak demişken b12 de işine geleni unutuyor 😂😂
11 Yorumla- 1 ay
Eksikliğinde evet unutturur.😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çoğu zaman iyileştirir hiç kimse için üzülmeye değmez çünkü üzüldüğün kişi çoktan unuttu seni ula
13 Yorumla- 1 ay
Benim öyle sorunlarım yok ama olanlara mesaj olsun yorumun ula🤣👍🏻
- 1 ay
Tamam ula😁😁
- 1 ay
Evet ama üzeni üzmek beni daha fazla iyileştirir 😂
13 Yorumla- 1 ay
Ahahah esasında en iyi gelen nabza göre şerbet vermek😂
- 1 ay
Bazen yetmez bebeğim kırıldığın yerden kırmak gerek ki seni anlasın o yer sızladıkça😂🥰
- 1 ay
🥰🥰
Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı. Unutmanın yanında bir de duygularla yüzleşilebildiyse, iyileşmek ne kelime bebek gibi olunur 😅
11 Yorumla- 1 ay
Aynen öyle mesele halı altı etmemek onları♥️
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Evet hayatımızdan bozuk parçaları çıkardığımızda her şey daha güzel oluyor
11 Yorumla- 1 ay
Gitsin negatifler gelsin iyilikler, güzellikler🌸🌸
- u1 ay
evet tabi ki de.. ne yaşanmış olursa olsun insan üzen kişiyi hayatından silmeli ve ileriye bakması gerekiyor.. zaman içinde unutacaktır zaten ve unuttuğu zaman daha mutlu olacaktır mutlaka.. ama takıntı yaparsa iyileşemez
10 Yorumla - 1 ay
Ee yani insan neden üzüldüğü bir hayatı yaşamak istesin ki gadası
11 Yorumla- 1 ay
Öyle gadası👍🏻
- 1 ay
Birini unutamazsın fakat birinin sana yaptığı kötülükleri kendi içinde affedersen geçmişin yüklerinden kurtulursun ve geleceğe dair güzel adımlar atabilirsin.
10 Yorumla - 1 ay
Üzeni unutmak iyileştirir ama tam anlamıyla değil. Unutmak, acıyı hafifletir, hayatına devam etmene yardımcı olur. Ama asıl iyileşme, o üzüntüyü kabul edip ders çıkardığında, kendini daha güçlü birine dönüştürdüğünde olur. Unutmak bir araç, asıl iyileşme senin içinde.
20 Yorumla - 1 ay
Unutmazsın yaşattıklarını keenks
Ama affetmek sıfırlıyor duyguları, onu gördüm, test ettim yane
Nefret bile aslında bir yük, bir duygu anladım bakem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Genel olarak unutmak iyileştirir. Ben B12 takviyesini kestim mesela neden? Hatırlamak daha büyük bir sorun. Düşman içimizde! Adı B12.
10 YorumlaEzberimde yüzün, unutmak öyle kolay mı? İyileştirir evet ama bütün mesele unutmak, unutabilmek. Bunu becerebilsek her şey çözülecek
10 Yorumla- 1 ay
Üzenleri kâlbimden silerim. Ama beni ve sevdiklerimi üzenlerin kim olduklarını mahşere kadar unutmam EvelAllah.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. İyileştirir. Unutmak hem kendine yapacağın en büyük iyilik hem de karşı tarafa verilecek en büyük ceza.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Hadi biz iyileşmek için unutalım da... Bizi üzen de bizi üzmeyi unutacak mı? Zeki Müren'de bizi görecek mi misal li oldu sory
11 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Gerçekten canını yaktıysa unutmazsın yaşattığını, hissettirdiğini ama zamanla alışırsın ve iyileşirsin. Öldürmeyen şey güçlendirir diye boşuna dememişler ahahahah
20 Yorumla - 1 ay
Yok iyileştirmiyor üzeni unutursun acısı baki kalır o unutulmuyor işte.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Unutamazsın, sadece zaman aşımına uğrar acılar
10 Yorumla- 1 ay
Kalbin acı çekiyorsa unutmak en güzel ilaçtır.
10 Yorumla - 1 ay
Unutmak biraz zor, ama geride bırakabilmek bile büyük bir başarıdır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı. Başarabilrsen evet ama zor sen yapabiliyomusun
10 YorumlaEvet önüne bakıp, yoluna hiç bişey olmamış gibi devam etmek..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Unutmak her zaman iyi hissetirir.
10 Yorumla- 1 ay
Üzeni düzmek iyileştirir ahshs
11 Yorumla- 1 ay
Ahahaha 😂😂
- 1 ay
Unutmak biraz zor ama zaman alıcak gibi
11 Yorumla- 1 ay
Hayırlısı🍀
- 1 ay
Kan kan kan , intikammmmm
13 Yorumla- 1 ay
Kan yok, bağ kesmek en iyisi👍🏻🍀
- 1 ay
genede birazcık intikam olsa 🤏
- 1 ay
İntikam besler. Akışa bırakmak, inançlarımız sağlamsa ilahi adalete teslim etmek.☺️
- 1 ay
Zamanla iyileştirir.
11 Yorumla- 1 ay
🥰🥰🌸
- 1 ay
Ayneeeennn 3 günlük dünya da birine fazla bağlanmayın
10 Yorumla üzene içimdekileri dökersem iyleşirim. Eğer derdimi anlatamazsam uzun süre iyleşemem.
10 Yorumla- 1 ay
Ben onunla hiç yüzleşemedim içimdekileri söylemedim diye iyileşemedim maalesef
10 Yorumla İyileştiren tek şey zamandır zaman geçtikçe zaten unutursunuz.
10 YorumlaHayır üzen unutulmaz sende üzmelisinki için rahatlasın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı. Her gün beddua okuyorum. En kısa sürede kanser olsun ve ölsün. Amin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İyileştiriyor. Tecrübe ile sabittir
20 Yorumla- 1 ay
Iyileştiğin için unutursun bir bakıma
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. İyileştirmekle kalmaz, geliştirir de.
10 Yorumla- 1 ay
Evet zaten olması gereken o
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Üzeni üzmek iyileştir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. Travmasi kalir, tedavi sart.
10 Yorumla- 1 ay
Unutmanın bir yolu var mı
10 Yorumla - u1 ay
Unutmak ki insana verilmiş büyük nimetlerden
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Üzenin de canı yansın banane
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Elbette bazılar unutulmalı
10 Yorumla- 1 ay
evet bi yerden başlamak lazım
10 Yorumla - Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorUnutmak bazen ilaç gibi geliyor, biliyor musun? Ama kolay değil tabii. Hele o seni üzmüşken ve aklının bir köşesine kamp kurmuşken 😕. Unutmak zaman alıyor ama insan o süreçte güçleniyor, dersler çıkarıyor. Bence unutmak yerine daha çok “kabullenmek” iyileştiriyor. O kişi sana iyi gelmediyse bırak gitsin 💔. Kendine odaklan, canını sıkan şeylerin seni tutmasına izin verme. Biraz çıktım hava aldım mı, Netflix falan açıp kafamı dağıttım mı? Tavsiyem: Üzül ama kendine büyük bir kahve al, o mutlaka iyileştirir 💁♀️. Sence unutmak mı güç verir, yoksa alışmak mı?
Alışmak @Aşko Kuşko😀😀👈🏻
Aşk sorularımda az varsın artık😆😆
Hahhaaa, canım Biscolatagirl’im! 😅 Aaa, vallahi kalbimi mi kırdın ya? Tabii ki aşk sorularına full destek, dert babası Aşko burada! 🤍 Alışmak güzel, tamam ama unutup geçmişi bırakmak da çok şık hareket bence ✌️. Hadi gel, tekrar sorularına yazayım, Netflix’i falan bırakırım senin için! 😜✨