Arkadaşıma kırıldım?

merhaba ben mi çok alınganım yoksa arkadaşlarım mı düşüncesiz anlayamıyorum suçu da başkalarında aramak istemiyorum ama bi kere kırıldım yani duygularıma engel olamam. olayı anlatıyorum biz bi arkadaş grubuyuz senenin başında hepimizin doğum günlerini tek tek sorduk birbirimize, kutlarız unutmayalım falan dedik. ilk doğum günü olana sürpriz yaptık baya oturduk ne ister diye düşündük ona göre hediye aldık nasıl heyecanlıyız. ikinci doğum günü olan kıza da daha az özenle de olsa kutladık hediye aldık. sırada üçüncü doğum günü var, aralarından en yakınım olan kız hatta direkt en yakın arkadaşım her şeyim kendisi. ona ben ayrı bi hediye almak istedim toplu hediye plan falan yapmadık diğer ikisinde olduğu gibi. neyse zaten aylar öncesi konuşmuştuk ben sana ne alcam falan diye en sonunda karar verdik o bana bir kitap ben ona bir kitap alcam hatta hangi kitap olduğunu bile belirlediksjdhfg amaç anı olsun yoksa kendimşze alabiliriz zor değil. neyse ben ona aldım ama doğum gününe yetişmedi kargosu bilmem nesi.. okula da elim boş gitmek istemedim küçük bi pasta aldım faalan filan bisiler yaptım. sıra benim doğum günüme geldi kimse bi hediye almadı küçük bi pastaya bir mum bile dikmediler pahalı bi şey değil ki gönlümü yapmak bari onu yapsaydılar.. yemin ediyorum ki hediyesinde pastasında değilim hayatım boyunca asla böyle bi şey beklemedim sadece düşünülmemeyi iliklerime kadar hissettim madem sıra bana gelince beni kimse takmayacaktı neden beklentiye girdim neden böyle oldu. özellikle en yakınım dedigim kızdan beklemezdim bilmiyorum cidden her şeyim dediğim biri hala cok seviyorum onun beni sevdigine de aslında emindim de hic dusunmediler mi bi bu kızın dogum gununu kutlamadik diye ya da diğer 3 kişinin arkasından ne sever ne ister diye oturduk düşündük ne alsak diye ama kimse benim neyle mutlu olabilcegimi dusunmedi mi hic. zaten degersizlik hissiyle boğuşuyorum cok zor oluyor, ne zaman zor bi an yasasam ağlasam direkt aklıma gelen belli başlı olaylardan birisi de buydu. sırf bu yuzden onları gozumde cok buyuttugum cok deger verdigimi artık bi tık mesafeli olup daha az hayatımı paylaşmam gerektigini dusunuyorum bu kalbimi kırıyor cunku ben konusmadan yapamam öylece sessizce arkadaslıgımızın bitmesini istemiyorum kırıldıgımı bilsimler istiorum ama bu konuyu neredeyse 1 yıl sonra acmak istemiyorum cunku hediyesinde değilim yanlıs anlasılmaktan korkuyorum

Arkadaşıma kırıldım?