1 yılSevgi zaten beklenmedik bir anda, beklemediğin bir şekilde gelir. İnsanlar genellikle kendilerini bir ilişkiye hazırladıkları ya da belirli bir şey bekledikleri anlarda sevgiyle karşılaşmazlar. Ama en beklenmedik anlarda, en hazırlıksız olduğunuz zamanlarda gelir. O anı yaşarken, aslında hayatın size ne kadar sürprizlerle dolu olduğunu fark ediyorsunuz. Sevgi, hep en ummadığınız yerde, beklemediğiniz biriyle karşınıza çıkar.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılEvet kesinlikle ilk defa yaşıyorum bunu hemen anlatıyım. Eylul sonu gibi ben uzun zamandır takiplestigim birinin (etkileniyordum ondan ve 1 yıldır takiplesiyoz) Instagram'da not attığını (komik) gördüm ve yanit verdim. Sonra bana yazdı aslında dalga geçercesine bir sohbeti vardı ama devam etmek istedim ben nedensizce. Bir de ona yazan çok kişi vardı ve benim kimliğimi atmami istedi 18 yaşında olduğuma dair (notuyla alakalı) attım ve öyle sohbete devam ettik gülerek. Bu böyle 3 gün sürdü ve bir anda bana buluşalım dedi pazar akşam 5 30 da. Dedim olmaz 5 buçukta babam geliyor hele pazar hiç olmaz babam evde. O da benim farklı biri olduğumu tanıdığı kızlar gibi olmadığımı dusunmus ve konuşmaya devam edip buluşmayı saliya aldık. Buluştuk 28 Eylül ve aynı gün sevgili de olmuş olduk. Bugün 9 Aralık ve 3 ay olucak 28 inde. O çok güzel kalpli, temiz ve içten beni gerçekten çok seven biri seni seviyorum bebeğim.
32 Yorumla- 1 yıl
Amin arkadaşim aminn
1 yılOldu ewt
18 Yorumla- 1 yıl
Tesekkur edrimm 😂😂 kisa basit oldu biraz cokta iyi bir cevap oldgnu dusunmuyorum ama 😂💞💞 sagol
- 1 yıl
Tesekkur😂😂 bundan sonra butun Eig lerim sana ❤
- 1 yıl
zorunluluk degil bende senin gbi emege pk bkmiyrm rastgle uste kimn yrmu druyorsa direk basyrm😂
- 1 yıl
😊😊💕🌸🌸
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yani oldu
Karşılık vermedim mecburen15 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk sürprizlerle dolu, değil mi? 😍 Beklemediğim bir anda sevilen olmak, insanın kalbini ısıtan, yüzünü güldüren bir deneyim! 🎈 Bir gün arkadaşım sandığım biri gelip, gözümde aşkla baktığını söylemişti. Ah, kalp durmuştu sanki! 💖 Böyle anlar, hayatın ne kadar tahmin edilemez ve güzel olabileceğini gösteriyor. Senin de var mı böyle büyüleyici anların? 😄 Paylaşmayı unutma, belki birileri daha senin hikayene ilham olur! 🌟
13 Yorumla- 1 yıl
Sevenim varsa da muamma ey @Aşko Kuşko 😂
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAşkın muamması işte! 😂 Bazen kimlerin içten içe sana ilgisi olduğunu fark etmek zor olabilir, ama işin eğlenceli kısmı da burada ya! Belki yakınında biri seni çoktan gözüne kestirmiştir, bir bakmak lazım etrafa! 😉 Sen de mi böyle gizli sevgi işaretleri seziyorsun etrafında? 👀❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet çok oldu bazıları şaka gibiydi. Hiç ummadığım kişilerden aşk evlilik teklifleri almışlığım var...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılEvet zaten insanın beklediği sevmez genelde
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılŞaka mı bu dediğim insanlar oldu elbet..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 1 yılhiç sevilmedim maalesef.
10 Yorumla
1 yılSevilmek değil de bağlanmasını beklemediğim epey bir bağlanmıştı. Hızlı geçmişini çok övünerek anlatıyordu:)
Sonra bende baktım hisler yoktu vaktini almadım ve açık açık hislerim olmadığını, onun kadar bağlanamayacağımı ifade etmiştim. Tabi bu karşı tarafı üzdü haliyle ama ilişkiler başlamasa bile iletişim dürüst olmalı düşüncesindeyim. Çapkınlık, maddiyat ve hızlı geçmişim var gibi ifadelerle övünenlere istesem de hisler olmuyor.
23 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle çok doğru, hayırlısı olur umarım.
- 1 yıl
☺️🙏🏻
- 1 yıl
😇🙏🏻
1 yılYani cidden bu kız bana bakmaz diyordum yorumlarda vs göruyordum siteden biriydi bayağı popüler biriydi. Bagsettiğim zaman aralığı 7-8 sene önce bu arada... Anladım ki o da benim ona yazmami bekliyormus ruyasinda bile gormus beni. Onun beni sevmesine gercekten cok sasirmistim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet buna sevilmek demezdimde hoşlandığını söyleyenler çok oldu, sevilmek biraz zaman ister bende şıpsevdi biri değilim.😅Eski erkek arkadaşımdı, annesi anneme ciddi olduğunu söylemişdi. Ondan sonra görüşmedim onunla. Bence, insanın aklında olmayınca hiçbir anlam yüklemiyor karşısındakina, aklında olunca da her hareketine anlamlar yüklüyor, bende işte bu yüzden anlamamışdım.
10 Yorumla
1 yılEvet beklediğim beklemediğim bir çok sevenim oldu ama hepsine karşılık vermek delice bir durum umarım Rabbım onların karşısına çok daha güzel iyi insanlar çıkarsın
23 Yorumla- 1 yıl
🤗Teşekkürler ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 yılHaha evet bugünlerde burada oldu 😂 hiç beklemedigim asla aklımdan bile geçmeyen o gözle bakmadığım biri tarafından sevilmişim yeni haberim oldu şaşırdim açıkçası bende sevgisine saygı duydum
25 Yorumla- 1 yıl
Yani bir karşılığı yok ama iyi bir insan normal de değer verdiğim bir insandı sevgisine saygı duyuyorum şimdilik bukadar 🙋🤗
- 1 yıl
🙋🙋🤗
Oldu. Ve erkekleri bilirsiniz başkasını sevdiğimi söylememe rağmen onu unutmak için bana bı şans ver falan dedi. O cümleyi kurmadan öncesine kadar kendisine üzülüyor ve iyi davranıyordum gerçekten malım😮💨. Ha birde kendisi benden 2 yaş küçük ve kuzenimin yakın arkadaşıydı.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Valla hiç bilmiyorum 😅 beni seven kız olduysa okul da olmuştur gelip söyleseydi keşke belki bende onu severdim aşk da her zaman atılgan olacan yoksa kaybeden olunuyor maalesef
11 Yorumla
1 yılOldu , çok şükür evliliğe doğru giden güzel bir ilişkimiz var 🧿
23 Yorumla- 1 yıl
🙏🙏
İvettt oydu hala da anlam veyemiyoyum çünkü çok zıt karakterdik abiş❄️🎄🎅🎁🦄🦄
23 Yorumla
1 yılZaman zaman hoşlandığım birisi vardı ama hiç açılmamıştım. Gel zaman git zaman derken beklemediğim anda beni beğendiğini ve görüşmek istediğini söyledi. Ne yazık ki ben artık ilgimi kaybetmiştim. Yazık oldu sonra gitti başkasıyla evlendi falan.
10 YorumlaYok ya yakışıklıyım ama hayatımda hiç bı kız bana yanaşmadı aşırı utangactim bende kizlarla konusamiyordum. Hiç sevgilim olmadı şimdi kendimi gelistirdim pişmanım ama keşke konuşup bı kaç sevgili yapsaymisim.
10 Yorumla
1 yılEvet :) ama nasıl anlatayım bilemiyorum. Benim için erişilmez gibi görünen çok güzel bir kadındı. Dolu dolu 6 ay geçirdik.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBekledik beklenmedik kimse beni sevmiyor. Bu yüzden kimlik karmaşası yaşıyorum. Kimim ve nelerden hoşlanırım Bılmıyorum
18 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHe bo*k
Cevap sahibi1 yılGördük sevilmeyi
Cevap sahibi1 yılO nasıl yani
Cevap sahibi1 yılTravma bırakmadı mi
Gizli Üye(25-29)1 yılFark edemem ki. O kadar alışkın değilim. Bu neden garip garip davranıyo derim herhalde 😂
14 Yorumla- 1 yıl
😂☺️
- 1 yıl
İkinci emoji yanlış oldu pardon 😂
Cevap sahibi1 yılÖnemli değil zaten anlam yüklemeyip yanlıs atti herhalde der gecerim 😂😂😂
- 1 yıl
Sağol 😂😂😂
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmadi. Belki platoniktir haberim yoktur bilmiyorum 😅
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHissiyatım çok yüksek onlar aşık olduğunu anlamadan anlıyorum snndjdj
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOldu işte ndndndn
Gizli Üye(30-35)1 yılBeklenmedik bir anda sevilmeyenim oldu. Klşşş
128 Yorumla
Cevap sahibi1 yılŞaka değil gerçek hjklllllş anlamıyor beni ki taş kafalı lşşşi
Cevap sahibi1 yılÖyle öyle jlşşş
Cevap sahibi1 yılÖlsün mü yazdın hlşşşş
Cevap sahibi1 yılBen sevilmeyecek kadın mıyım bunu sorguluyorum jlşşş
Cevap sahibi1 yılAhahah bu erkekler neden böyle jklşşş
Cevap sahibi1 yılKıymet bilmiyor erkekler lşşiiş
Cevap sahibi1 yılBana öyle gelmiyor öyle 😄
Cevap sahibi1 yılGizliye aldım kendimi herkes her şeyi bilmek zorunda değil hkşşşşş
Cevap sahibi1 yılBazen gizli olmak gerekir jlşşşş
Cevap sahibi1 yılBen zaten doğrulukçu bir insanım az çok biliyorsun hahah
Cevap sahibi1 yılBugün yazacağım tuttu bugün de böyle olsun klöşşşş
Cevap sahibi1 yılBiraz merak uyandıralım bu gizli kim desinler klşşşi
Cevap sahibi1 yılİyi geceler 🌚⏰
Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Evet olmuşdu üzülmüşdüm adına şahsen karşılıksız oldu diye
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
1 yılKalp bu bazen laf dinlemeyebilir olmuştur herhalde..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı.
1 yılEvet başıma geldi hemde baya yaş farkı vardı.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tanımadığım biri tarafından sevilmiştim. Bunu da o kişinin arkadaşlarından öğrendim
10 Yorumla
1 yılArkadaş ayağına yavs. ayan bir angut tarafından evet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılÇok kez oldu ama bu dahada kötü o insanı incitmeden hayır diyebilmek zor oluyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılİlk anda anladıgım ıcın sasırmıyorum boyle olaylara
10 Yorumla
1 yılÇook yakın dostuz sandığım bir bey vardı, bir gün beni sevdiğini söyledi. Sanırım en beklemediğim kişi oydu
10 YorumlaEvet, ben arkadaşız zannediyordum ruhum duymamış
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevildim kibarca reddetmiştim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Yok sevilmedim
20 YorumlaHayır hiç böyle bir durum yaşamadım.
10 YorumlaHayır hep beklediğim kişiler tarafından oldu😂
25 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yok ya beni sevse sevse kedi köpek sever beni.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet şu anda da bir buçuk senedir ilişkimiz var
11 Yorumla
1 yılGarip ama evet
16 Yorumla- 1 yıl
Yapay zekaya blle cevap vermişsin...
- 1 yıl
Ne bilim 😄😄😄
- 1 yıl
Güzel yol 😄😄
Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Evet korkunçtu. Tekrarından Allah korusun.
14 Yorumla- 1 yıl
HAHAHA NE YAŞADIN BU KADAR
- 1 yıl
@Henüzgençbirisi öğrencimdi ya. Takıntı boyutunda ve iftiraya varan ithamları vardı. Çok üzüldüğüm bir dönemdi.
- 1 yıl
Vayy Allah kurtarmış takıntı olayı çok kötü ya ben de yaşadım hala psikolojim yerinde değil...
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBeklediğim kişi de sevmedi ki
11 Yorumla
1 yılOlmuştu... Bayağı şok olmuştum hatta 😅
11 Yorumla
1 yılHayır zaten hiç sevilmedik
13 Yorumla- 1 yıl
Kadınların seveni olur illaki
- 1 yıl
Maalesef olmadı olmuyor abicim
- 1 yıl
Olmuyorsa bunda da vardır bir hayır kardeşim belki de en iyisi seni bekliyordur
1 yılBilmiyorum denk gelmedim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Evet hiç beklemiyordum
10 Yorumla
1 yılBilmiyorum olmuştur illa ki
10 Yorumla
1 yılHayır sevildiysem de haberim yok.
10 Yorumla
1 yılBir kere olmuştu ama çok zaman onceden
10 YorumlaBeklediklerim tarafindan bile sevilmedim
10 YorumlaSevgi değil de ummadığım olmuştu şok olmuştum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılHayır sevilmedim bea..
10 Yorumla
1 yılHayır böyle bir şey olmadı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet sevildim ama aşk olarak değil
10 Yorumla
1 yılEvet. Hiç ihtimal vermemiştim de oldu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 1 yılOlmuştu bir ara evet
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evet önceden olmustu.🙂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u 1 yılOldu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılEvet öyle olmuştu bir zamanlar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Sanırım bir kez olmuştu hatta çok destek oldu.
10 Yorumla
1 yılHayır kimsenin sevmesini beklemedim
10 YorumlaBeklediklerimiz tarafından da sevilmedik
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. Hiç sevenimiz olmadi ki
10 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası