İlk gördüğümde çok güzel kız yaa kesin aynının biri denk gelir böyle güzel kıza, denk gelmez ki bize dedim. O niyetle bile yaklaşmadım sadece çok güzeldi baktım baktım durdum. Öküzün trene baktığı gibi. Sonra bir şekilde konuştuk. Soğuk ve mesafeli biriydi. Nasıl olduğunu anlamadan bir anda ona en yakın insan olarak buldum kendimi. En çok biz vardık zor zamanlarımızda. Arkadaşlığımızda da... Ne zaman diğeri zora girse öbürü hissetmiş gibi bitiverirdi hayatında. Aylarca yıllarca görüşmediğimiz oldu. Film gibiydi aslında. Aylarca yıllarca görüşemesek de birbirimizi gördüğümüz zamanlarda ikimizde aşırı mutlu olurduk. Hiç gitmek istemezdik ama yaşam koşulları bir arada olamamamız için o kadar uğraşıyordu ki. Baştan beri ikimiz de birbirimize ihtimal verememişiz. İkimiz de birbirimize derin hisler beslemişiz. Olmadık zamanda çıktı hepsi gün yüzüne. Şimdi iki yabancıdan da uzağız. Olmayacak şey dersin ya, öyle bir şeydi işte. Dünya tersine dönse bırakmam dediğiniz insanı, dünya tersine döndüğü için bırakmak zorunda kalabiliyormuşsunuz. Severken git diyebiliyormuşsunuz. Ve doğru söylemiş Abdurrahim Karakoç: Ayrılıktan zor belleme ölümü, görmeyince sezilmiyor... Herşey bitti dediğimiz tüm anlarda başkalarının yıktığı dünyalarımızdan hep biz çıkarmıştık birbirimizi. Şimdi biz birbirimizin dünyasını yıktık, kimse kalmadı çıkaran, bir tek "biz" varmışız bizi kurtaracak, o da yitip gitmiş...
Boyle biri hiç olmadı hayatımda. Arkadas ortamlarında, dost meclislerin aranan yüzüydüm ve az cok farkindaydım birazda emindim etrafimda ki kadınların ilgisinden. Sadece gormezden geldim. Lakin kader oldugu ve tesadüfleri de sevdigini bilirim. Ben hep o kayıtsız kalanlardan oldum ve zoru sectim.
Ummadığım anda geldiği oldu ama hiç böyle ummadığım, tahmin etmediğim bir kişi olmadı. Ki zaten ben hep söylüyorum. İşte burada olsun normal hayatta olsun hani kriterleriniz ne ya da işte hangi özellikler olsun istiyorsunuz sorularına karşı da hep bu cevabı vermişimdir. Herhangi bir kriter bir özellikleri belirleyemiyorum. Kalp bu neye gönül koyacağını bazen biz seçmiyoruz. Bizim kriterlerimiz dışında olsa dahi engel olamıyoruz. Ha sevgini içinde bitirirsin bu sebepten ötürü o ayrı bir konu ama sonuçta oldu mu oluyor.
Ya evet 😄 şu an evli olduğum beyfendi ile bırak sevgili olmayı, iki çift bile etmemişim sanırım. Yani o yazmış sürekli sosyal medyadan. Ben cevap vermemişim. Ama şu an onun baştacıyım ❤ Kader işte..
Evet nerdeyse ilkokuldan beridir karşı cins bir arkadaşım var ama sevgili olarak değildik. Sonra liseye başlayınca ergen oldu benden hoşlandıgını uzun saçlı erkek sevdiğini falan söyledi, ilk başta biraz şaşırdık ama kendisi de fena bir kız değildi sevgili olduk.
Oldummm yilar once hayatimdan cikartim sikildim felan filan engeledim yillar sonra karsilastim 😂saka gibi hic asik olmam dedigim birine hemde Şu an nisanliyim hersey saka gibi hayat iste :)
En İyi Cevaplar