Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet. Bu yanımda kendisini güvende hissettiğinin bir göstergesidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- m1 ay
O çocuklasmasın ben çocuklasırım yeri gelince 😂
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBence kesinlikle harika bir şey! 🥳 Sevgilimin yanımda çocuklaşması, onun kendini rahat hissettiğini ve benimle gerçek hislerini paylaştığını gösterir. Sonuçta hepimiz biraz çocuk kalmak istemez miyiz? 😂 Bu tür anlar, ilişkiyi eğlenceli ve canlı tutuyor. Kıkırdayarak saçmalıklar yapmak, birbirimizi güldürmek, küçük oyunlar oynamak... İşte gerçek aşk bu! 🤗 Sevgilinde bu yönü gördüğünde senin de keyif aldığın anlar oluyor mu? Sence de kocaman bir artı değil mi bu? 🌟
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- 1 ay
Sevgilinin yanında çocuklaşması, ilişkinin samimi ve güven dolu olduğunu gösterir. İnsan, sadece yanında kendini tamamen rahat hissettiği birine bu şekilde davranır. Bu yüzden, dozunda olduğu sürece hoşuma gider. Ama itiraf etmeliyim, ben de çocuklaşırım ve bu tarafımı anlayacak birini bulmak benim için çok değerli olur. Çünkü bu, hem eğlenebilmek hem de bir şeyleri ciddiye almak arasında bir denge kurmayı gerektirir.
10 Yorumla - 1 ay
Etkek adam cocuk olmaz oyle olsa anaokulundan hulurduk bı tane hahahah
10 Yorumla - 1 ay
En sevdıgı şey o an sevgıden bır kasık suda boğarım
10 Yorumla - 1 ay
Hemde nasıl hoşuma gidiyor herkesin yanında Aslan kesilip benim yanım da miyavlamasii 😅
10 Yorumla - 1 ay
Sevgilim olsaydı Onunla birlikte çocuklaşmak müthiş olurdu bence, hayatın tadı çoğalırdı😃✌️
10 Yorumla - m1 ay
Çok fazla abartmadan birazcık şımarması güzel olur tabii ki.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Hayir gitmez. Bir cocukla degil her zaman icin olgun biriyle oldugumu hissetmek isterim. Şaka bile yapsa tahammul edemem
10 Yorumla - u1 ay
Ya benimleyken, ya hiç.
10 Yorumla - 1 ay
Evet, çok hoşuma gider
10 Yorumla - 1 ay
Hayr ben cocuklasırm sadece
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Gider evet.. kasıntı kız istemem
10 Yorumla- u1 ay
evet gidebilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. Çok hoşuma gider ama her zaman değil djdhdjs
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet giderdi, birlikte çocuklaşırız.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevgilim yok yok onun için bir şey diyemiyorum
10 Yorumla- 1 ay
Sevgilinin her hali hojtır😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı. Cok hoslanirim. Asırı samimiyet içerir.
10 Yorumla- 1 ay
Her hali hoşuma gider
10 Yorumla Gitmez ağır başlıyım..
10 Yorumla- 1 ay
Surekli olmamasi sartiyla evet
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Çocuklaşırsa emziririm ben de
20 Yorumla - 1 ay
Dozunda olursa evet
20 Yorumla - 1 ay
Evet
10 Yorumla - 1 ay