Normal bir durum mu sizce?

Üniversite öğrencisiyim ve sevgilim de var.
Aramiz aslında iyi. Kolay kolay kavga etmeyiz. Sadece ben trip atarım o da sarılır barışır hemen. Kavgamızın tek sebebi ailesi.
Her hafta sonu ailesinin yanına gidiyo. (Yol 6 saat)
Her hafta her hafta Gitme diyorum onları da özledim. Veya onlar çağırıyor veya dengeyi sağlamaya çalışıyorum falan diyo. Ama her hafta sonu gidiyo bu kadar da olmaz. Her anını ailesine haber ediyo. Geçen kan vermeye gittik. Annesine sonradan soyledi. Bana neden söylemediniz söyleseydiniz göndettirmezdim falan diye kızıyor ( ben bayıldım o yüzden kızdı)
Bende sevgilime kaç yaşındayız ve kararları kendimizin de alabileceğimizi söyle dedim o zaman. Laf sokuyorsun diyo.

Sürekli ailemle kendini kıyaslama diyo. Ama kiyaslattırıyo çünkü korkuyorum çünkü düşkünler birbirlerine ve ilerisi için korkuyorum.

Yanlış anlamayın bana ilgi vermiyo değil. Veriyo ve çokta romantik. Ama benle ailesini eşit tutuyo. Yanlış anlamayın beni de ailesini tabi sevecek ama ilgiyi Bana daha çok vermesi gerekmiyo mu. Her şeyi ama her şeyi ailesiyle eşit bir şekilde yapiyo
Güncellemeler
1 yıl
...
Normal bir durum mu sizce?
Cevapla