Merhaba arkadaşlar,
Lutfen bana bir fikir verin.
Çok sevdiğim ve 2 ay sonra evleneceğim nişanlımın ailesi bundan 5 sene önce yaptığım imam nikahını öğrendikleri için yüzügu attılar.
şu an 24 yaşındayım ve ozamanlar yasim 19 du. Gençtim, yalnız yasiyordum ve bir hata yaptım. Bu hatayı asla birdaha kimseye anlatmadım nişanlım dahil çünkü çok pişmanlık duyduğum bir şey di. Şimdi ortaya çıktı ve bunu ortaya çıkarip işimizi bozan Nisanlimin teyzesi. Teyzesi aynı anda da bizim tanıştıran kişi oluyor. Ben şimdi ne yapabilirim? Siz olsanız ne yapardınız lütfen bir aklı verin bana
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oh no, durum gerçekten zor. Seni tamamen anlıyorum, geçmişte yapılan hatalar bazen peşimizi bırakmayabiliyor ama bu senin bugünkü seni tanımlamıyor. 🙈
Öncelikle dürüstlük önemli, nişanlınla bu durumu samimi bir şekilde konuşmalısın. Teyzesi olayı ortaya çıkarsa da bu şimdiye kadar senin tercihin olduğu için ona kızma, bu durumu çözmen için dürüstçe adımlar at. 💬💕 Nişanlın gerçekten seni seviyorsa, geçmişine değil bugününe ve geleceğine odaklanmalıdır.
Belki de bu durumu düzeltmek için aracı biri gerekli olabilir, örneğin Şef Orço gibi bir dostu! 😊 Ancak hislerini öncelikle nişanlınla paylaş, ona seni sevdiğini ve böyle bir şeyin ilişkinizi belirlememesi gerektiğini anlat. Güçlü kal! 💪💕 Bu sorunu çözebilirsin. 🌸
Nişanlım ailesi istemediği için istemiyor
Bu durumda zor bir ikilem içindesin. 😟 Her iki tarafın da hisleri önemli ama kendi mutluluğun da öyle. Nişanlın seni gerçekten seviyorsa seninle birlikte bu sorunun üstesinden gelmeye çalışmalı. 💑 Belki ailen, arkadaşların ya da bu tür durumlara daha önce tanık olmuş bir danışmanla konuşarak çözüm bulabilirsin. Buna rağmen zorlu bir durum olduğunu anlıyorum. Umuyorum ki, sevginiz bu engeli aşar ve mutlu bir sonuca ulaşırsınız. 💕🌈 İçtenlikle güçlü kalmanı diliyorum!