Bir kadının dişiliği karşısında dik durmak iradeye bağlıdır. Erkek yaradılış itibariyle dik durması, kendini tutması çok zor ama iradesini bu konuda koruyabilirse mümkündür.
16 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle. Her şey zihinde başlar biter tatlı Liloş🤎🍫
- 1 yıl
🍫🤎♥️
- 1 yıl
Erkeğin iradesinin olmayışı nerde yazıyor? Yaratılış itibari ile erkek iradesiz diye bir ayetiniz mi var merak ettim de ya da bunu ima eden bir ayet?
- 1 yıl
@Papatyaadası Dinle ilgisi yok bunun. Erkek tabiatı gereği bu konuda ilkel ve düz bakar. Bilime bakmak gerek.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSadece dişilik yetmez.. Bir adama anlayış gerekir ona sevgiyi güzelce hissetirmek gerekir.. Psikolojik olarak rahat ettirmek gerekir.. Eğer değer bilen bir adamsa gün sonrası soluğunu senin yanında almak için sabırsızlanması gerekir.. En önemlisi bir adama huzur verdiğiniz zaman o adam size karşı koyamaz ve kıyamaz.. Dişilik bir yere kadar.. Etrafımda boşanan yakınlarım oldu akrabalar falan filan.. Bu iki taraf için geçerli bir durum.. İki tarafın birbirine huzur verebilmesi çok önemli.. Huzursuzluk başladığı zaman soğuyor iki taraf birbirinden...
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılVardır tabii ki de ama uzayda falandır, cogu erkegin hayatında birisi oldugu halde asla tipi olmayan bir kız bile iki yuz verdi mi hemen konusurlar. Sevgilisi isterse dunya guzeli olsun fark etmez bunlara.
27 Yorumla- 1 yıl
Çoğu kesinlikle öyle. İstisna da olsa var duruşunu koruyabilen.
Bu tip sorularda sanki hepsi demişiz gibi hemen isyana başlıyorlar😄😄 - 1 yıl
Yarası olanlar gocunmus, yorumda zırlayan üyelerin cogunu millete yürürken goruyordum burada da yok duzgunuz, evet bakmam diye geciniyorlar yalan dan para kazansalar zengin olur bunlar xnxkxmx
- 1 yıl
Yarası olan gocunur tam oturdu👍🏻😄
Kadın erkek sorularına bu serzenişleri ne zaman bitecek acaba?🙄
Kadınlarla kötü tecrübeler yaşayanlar sövenler de zaten belli yazı dillerinden. - 1 yıl
Erkeklerin %99 u her zaman kendisiyle celisiyor. Biz erkeklere; duzgun erkek yok desek saldırırlar fakat erkekler aşağıdaki yorumlarda bakmamaları için yönelimlerinin farklı olması gerektigini vurguluyor bunlara bir sey anlatmaya degmez xndjdnsnxkd
- 1 yıl
😁😁👍🏻
- 1 yıl
💕💕
- 1 yıl
Ricalar🌸🌸
1 yılBence bu iradeyle alakalı bir şey. Yani insan isterse her türlü şeyin karşısında dik durabilir diye düşünüyorum. 🎀
27 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle canım iradesini sahip olan durabilir. Kişiliği dişiliğin önünde görmez.🌸
- 1 yıl
Bu güçlü duruşun her zaman çok hoş. 😊🩷🌺
- 1 yıl
Senin de @pembeboyaliodam 💜💜
Tarafsız görüşlerin ve olgun fikirlerini seviyorum. Ay soruyu anlamayanlar var ahahah çok güldüm😅 - 1 yıl
Ben burada ne kadar gülüyorum bir bilsen, önemli değil. 😂🩷
- 1 yıl
Haahaha bende😅♥️
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🩷
- 1 yıl
Rica ederimm @pembeboyaliodam💓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılAz da olsa vardır ama Türkiye'de olmadığı kesin 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Evet vardır. Azları denk geliyorsa kişi bordo berelidir🤣🤣
- 1 yıl
😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet ben dimdik ayak da duruyorum :D
13 Yorumla- 1 yıl
Ahahaah bir sabahtan yine yeniden😂😂
Günaydınn🌼 - 1 yıl
Günaydın komşum 🌸😂😂
- 1 yıl
Teşekkürler komşum😄😄🍫☕
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılAsıl niyetinin ne olduğunuzu fark ettiğiniz an size çekici gelmemeye başlıyor.
Yüzüne bile bakma gereği duymuyorsunuz.
Kişi kendini o kadar net belli ediyor ki , kimi zaman bunu kendi bile farkında değil.
Hatta yapmış olduğu bir hareketi kabul bile etmiyor , farkında olmadığı için.10 Yorumla
1 yılAcemiyken olacağını sanmıyorum. Fakat acı tatlı deneyimler bazı erkeklere altın değerinde nitelikler kazandırmıştır. Bunlara sahip olanlar her türlü manipülasyona karşı kale kadar dayanıklıdır. Böyle bir erkeğin kalbini kazanmak için dişilik sökmez. Zira böyle erkeklerin hemen hepsi acı bir deneyimle oyun kurallarını hatim etmiştir.
11 Yorumla- 1 yıl
Nitelik mi kazanıyorlarmiş onunla bunun yatıp zinaya bulasip dişilik peşinde cehennemlik oluncami? Nitelik böyle kazanılmaz o başka birseydir.. o dediğiniz erkekler yok. Hepsi sozde birde alfalar çok entrasan.. alfa dediğiniz şehirde toplasiniz 10 parmağın 10 nu gecmez.
1 yılDişilik enerjisi dediğin wger cinsellik ise dürüst olmak gerekir bunun karşısında durabilen çok az kişi var ama yinede duygularına ve zihnine hakim olan kişiler var ve bu kişilere saygı duymak gerekir
10 Yorumladurabileceklerini sanmiyorum, cevremizdeki erkekler çinli prenses ugruna devleti yiktiran atalarin torunu😄
43 Yorumla- 1 yıl
Ahaha güzel bir hatırlatma oldu👍🏻😄😄
- 1 yıl
💜🌼
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden olmasın ve neden dik durmali o da ayri bir şey mesela evli birinden mi bahsediyoruz çoğunluk durmasa da azınlık olarak evet durabilenler var ama bunlarin asıl kaynağı hormonlar
17 Yorumla- 1 yıl
Bir ilişkisi yoksa zaten durmak zorunda değil. Ama dişilik kişiliği gölgeliyorsa ve erkeğin ciddi bir ilişkisi veyahut eşi varsa sıkıntılı duruşunu koruyamaması.
- 1 yıl
Benim işim insan. Ziyadesiyle çok vaka dinledim. Doğrudur vardır. İnanırım.
- 1 yıl
Evet.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dik duruş dan anladığım "vaz geçemeden bakmak " neden bakmaktan vaz geçeyim bakmayacağım yere neden gideyim bakmak için gitmesem de kısmetimden niye vaz geçeyim
14 Yorumla- 1 yıl
Hayatında biri varsa kişinin duruşunu koruyabilmeli. Hemen etkilenmesi güven sorunlarına da sebep olur bir ilişkisi varsa.
- 1 yıl
Cevaplarım gerçeklik içerir çoğu zaman.
Ama troll sorulara tabiki ciddi davranmam 😃
Çiçek kısmında görüşler yorumsuzum ona. - 1 yıl
Bakım bence tüm hepimizin ortak bir sorunu dürüstlük ve kendime dürüst olamıyorsam size dürüst görünmemin değeri sizde kalır. Ben bir erkeğim ve psikolojik ve biyolojik açıdan bir varoluşun parçasıyım beynim etkilenmesi gereken yönde bir durumda olan bir kadından etkilenmemesi beni farklı bir konuya everildiğimin kesin kanıtı niteliği taşır biyolojik olarak etkilenmemek ise yine biyolojik bir sorunun kanıtıdır. Sıradan bir insanın erkek ya da kadın etkileneceğini kabul etmek ise dürüstlüktür bu etkileşimden utanmak ahlak konusudur.
1 yılDişilik kastınız görseldeki gibi kaba biçimde sergilemekse hiç gözümü devirmem o tarafa ciddiyim valla 😄
24 Yorumla- 1 yıl
Temsili zaten o da.😄
Bence de böyle bir duruşa etkilenilmemeli. Ama solda dikkat edersek bir erkek var kepli pür dikkat kadın oyuncunun altında. Ama bu demek değil ki her erkek aynı😀
Sorular etiket sorularıdır. - 1 yıl
Anladım, ben zekaya bakarım zekasıyla etkileyene helal olsun.😎
- 1 yıl
Tebrikler olması gereken aslında👍🏻
- 1 yıl
Bence de ☺️
Gizli Üye(30-35)1 yılOsmanlı Sadrazamı Baltacı Mehmet Paşa, Prut bataklığına sıkıştırdığı Rus Ordusunu tamamen imha etmek üzereyken, gece çadırına gelen Rus Çarı 1. Petronun eşi, Çariçe Katerina nın dişil enerjisi ve güzelliği karşısında dik duramayıp, barış anlaşması önerisini kabul edip Rus ordusunu bıraktıktan sonra, biz hiç dik duramayız. Boşuna kızmayın bize, doğamız böyle...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. tabi hepimiz dimdik oluyoruz dişilik karşısında 😂😂
26 Yorumla- 1 yıl
Bu diklik değil ama karakteristik duruş😂😂
- 1 yıl
Karakter benim sorum mikrofon veya başka uzuvlar değil😂😂
- 1 yıl
Akla ilk gelen olsun aaa tamam 😂😂
- 1 yıl
😅😅😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılKısmen de olsa kesinlikle var her erkek dişilik meraklısı olmuyor ki karşındaki insanda kişilik arıyor bedene değil zekaya duruşa bakıyor
14 Yorumla- 1 yıl
Evet ama az sayıları bebek maalesef😂
- 1 yıl
Aynen öyle gülüm parmakla sayılacak kadar azlar maalesef umarım bu sayı artar diye ümit ediyorum
- 1 yıl
Umarızz😂🍫🙏🏻
- 1 yıl
👍❤️💛
1 yılBu tanıma uyan eski bir erkek arkadaşım vardı. Dişilik karşısında herhangi bir reaksiyon göstermiyordu. Öyle eşcinsel falan da değildi.
11 Yorumla- 1 yıl
İşte içinden olacak insanın.
1 yılBir şeylere ispat için gösteriliyorsa buna gerek yok ben en eğik erkek olmaya da razıyım. Ama duruş ispat gerektirmez. Evet vardır.
11 Yorumla- 1 yıl
👍🏻👍🏻
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir güzel bakış bir güzel gülüşe per perişan oluruz 😇
23 Yorumla- 1 yıl
Whuu😄
Helal olsun dürüst cevap verdin. Bazıları gibi saldırmamışsın veya fesatlaşmamış😌 - 1 yıl
Tabiatını inkar edecek çiğlikte biri değilim diyelim😄😇Dünya yı bir uçtan bir uca herkese diz çöktürsekte biz erkeklerin en büyük zaafı siz kadınlarsınız. Yaptığımız savaşlar inşaa ettiğimiz dev yapılar daha nice sayılamayacak şeyleri kadınların gönlünü kazanmak adına yapmışız ve hala da öyle yapmaya devam ediyoruz 😇😄 Buna Hipergami deniliyor evrimsel psikoloji de ve saldıranların bilipte konuşmasını tavsiye ederim😇
- 1 yıl
👏🏻👏🏻
Cennette bile huri verilmiş erkeğe sen düşün gerisini ayrıca foto harika
14 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler öyle.
- 1 yıl
Rica ederim..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılVar tabii ki osmanlı yı da kadın batırmıştı hele o yok mu kızıl saçlı fa neyse sakinim
11 Yorumla- 1 yıl
Tarihi vurgular, hatırlatmalar hoş. Bir arkadaşımız daha başka bir olayı hatırlatmış geçmiş tarihlerde😌
1 yılVar ya denk geliyorum bazen kişiliği oturmuş, kendini bilen erkekler de var.
11 Yorumla- 1 yıl
Vardır illaki:)
1 yılDişiliğin çekiciliğine karşı kendi sınırlarını iyi belirleyen, karakteri sağlam erkek kesinlikle vardır mutlaka ve mesafesinde, duruşunda, tavrında prensiplerine sâdıktır o erkek. Adam gibi adamdır demek ki. Akıllı ve zekidir bir de.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Nefsine sahip çıkabilen kadınlar olduğu gibi erkekler de var yani
12 Yorumla- 1 yıl
Evet var az da olsa😄
Sadece gay olanlar dik durabilir dimi psikolog hocam
19 Yorumla- 1 yıl
Evet Türkan'ın miras bıraktığı torunu😅👍🏻😜
- 1 yıl
Hahaah şimdi bunu gerçek sanan da çıkar😅😅🤣🤣
- 1 yıl
Kız niye ünlü yeşilçam genlerini dedin? Tüh ifşalar sonrayaydı oysaki🥹🥹🤣
- 1 yıl
Hahaha şey Türkanın torunuyum babaannem hakkında sormak istedikleriniz neler?🤣🤣
- 1 yıl
😄😄😄
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılben varım. dik dura dura bu yaşıma yapayalnız bakire olarak geldim. dik durduğuma değdi mi evet bazen sorgulamıyor ve pişmanlık duymuyor değilim.. ama bu benim karakterim. ve ben böyleyim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılDaha kimse bana dişilgini kulandirarak bişey yaptırmadı bilmiyorum ama ciddi bişey de dik dururum ne istediğine bağlı yaşım 30 küsür gidip şunu yap bunu yap kimse diyemez bana
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kendime garanti veremem Hz. Adem cennetteyken bile duramamış ben mi duracağım. Ama kişinin tipi değilse onu cezbeden biri değilse durur tabi. Kadın da erkek de karşı koyar buna.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Dişiliğin kimden geldiğine bağlı. Aşık olmadığım veya tanımadığım biri ise umrumda olmaz. Önce beni benliği ile etkilemeli, o zaman her şeyi yaptırabilir :D
10 Yorumla
1 yılVar var, nadirler ama varlar. Bulmak zor değil aslında, 100 km uzaktan yine anlıyorsunuz öyle biri olduğunu sadece o tarz kişiler kadınlara itici geliyor o yüzden farklı kişilere yöneliyorlar.
10 Yorumla
1 yılHenüz dünyaya gelmedi öyle biri 😂
26 Yorumla- 1 yıl
Çoğu durmaz🤣🤣
- 1 yıl
İmkansız 😂
- 1 yıl
Durmayanlar da yargı dağıtmış hemen🤣🤣
Tipik kadın erkek sorularına gelen cevaplar şaşırtmadı.😄😄 - 1 yıl
Severler onlar boş yargıları 😂
- 1 yıl
Biliriz 🤣🤣
Çok şükür aklı mantığı olan biriyim. İşin içinde istediği kadar dişilik olsun yine de mantığıma ters gelen işi yapmam
20 Yorumla
1 yılDişilik kendi başına bir kriter değil benim için.
Zeka ve ağırlık gibi destekleyici unsurlar varsa iş değişir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hoşlandığım kadına karşı dik durabilmek adamlık değildir bu bir acizlikte değil ama diğer dişiler hiçbir şey yok sjsjjss
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAhlâki bir durum mu bilmiyorum ama ben dişilik yönü olmayan ile yapamadığım gibi, dişilliği aşırı fazla olanı da beğenmiyorum. İkisin ortası olması lazım dolayısıyla dişillikten aşırı etkilenmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen varım. Çok zorlayıcı şeylerde tuttum kendimi ama yorumda herkese yazıp anlatmam
12 Yorumla- 1 yıl
İyi edersin👍🏻
Cevap sahibi1 yılYok söylicem vazgeçtim tutmayın beni😂
- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
1 yılBazı erkekler dişilik karşısında kişisel iradeleri ve değerleri doğrultusunda kontrollü kalabilirler
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nerede durmasını gerektiğini bilen her erkek dik durur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Tabi ki vardır ama yüzüne görünmez bir maske takarak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
1 yılDik duran erkek vardır ama neresi dik durur orası su götürür 😀
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yıldik durma derken yanlış anlaşılmasın. kast edilen ne :)
10 Yorumla
1 yılYoktur varsa ya partnerine çok aşıktır ya da partneri olmadığı halde etkilenmiyorsa erkek değildir
10 Yorumla
1 yılDişiliğin tanımını yapabilecek düzeyde olan birine karşı yoktur görüşündeyim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Duyguları tükenmiş adama gökten huri de gelse sökmez.
10 Yorumla
1 yılNefsini olgunluğa eriştiren bir çok babayiğit tanıyorum
10 Yorumla
1 yılBen kişiliğe karşı eriyorum.
Boş bir dişilik beni etkilemiyor.10 Yorumla
1 yılVardır illa çok olmadığı için yok gibi duruyordur ama var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Vardır illaki. Cinsiyetle ilgilenmeyen çok insan var.
10 YorumlaDik duramıyorsa sizin söyleminiz ile abazandır, bazı erkekler kolay elde edilir. Özelikle iki bacak arasına bakan zayıf karakterli erkek.
12 Yorumla- 1 yıl
Katıliyorum objektif yorumuna👍🏻
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bacak arasıyla düşünmeyen erkekler durabilir.
10 Yorumla
1 yılKarşı konulamaz hisler varsa; onlar da aşktır, kıskançlıktır bana göre..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılVardır muhakkak ama ben o erkeklerden değilim galiba
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Neden olmasın ki kadınlar bu konuda asrın hatasını yapabiliyorlar bazen. Zor kadın olurda zor erkekte var elbette dikkatli olmak gerekir. Etkileyeceğim diye gözden düşebilirler
10 YorumlaSoruyu tam anlayamadım? Hem dişilik karşısında dik durabilmek ne demek oluyor, dişilik karşısında dik durulması gereken bir şey mi? 🤔😒
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSiz erkek görmemişsiniz. Bizden çok az kaldı heh
01 Yorumla- 1 yıl
Hıhı aynen😂
1 yılSanmıyorum.
Hiçbir erkek evladı duramaz dışı karşısında
@исмаил her şeye bedel bu dünyada ama geçici hevesle.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok zor ben durdum ama bu seferde sapkın hareketler sergileidm hep aşırı mastürbasyon yaptım komşuları dikizleyip hemde sürekli p*rno izledim hiç sevgilim olamdi zinada yapmadım haram diye ama çok azginim iste
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBide dışarısı çeşit çeşit kızlarla dolu, utanma yokki erkekleri azdırıyorlar.
durdum durabilirm ama durmak istemiyorum. hatta bütünleşmek istiyorm
01 Yorumla- 1 yıl
Durma koş🤣🤣
Gizli Üye(36-45)1 yılHer erkek dişilik karşısında dik durur ama %99 unun orta bölgesi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Vardır elbet :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Vardır belki 😂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılVar. Ben. Çok fena soğuk yaptım. Uzaklaştırdım kendimden. İş yerinde başımı sıkıntıya sokacaktı.
00 Yorumla
1 yılErkeklerin hepsi aldatır. Aldatmam diyen yalan söylemiştir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılVar neden olmasn dişilik değilde kişiliğini sergileyenler kaldı mı acaba?
01 Yorumla - Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat