niye tiksinelim. normal bişey... benim tiksindiğim nokta kan revan değil. Kadının ömrü hayatı boyunca yaşadığı şu durumu alet etmesi... demogojisini yapması. senin hemcinsin laboratuvarda hücre inceliyor aynı durumda, sen kalkmışsın ben bu haldeyim beni anla diyorsun. bundan tiksiniyorum işte.
Tiksinmesini gerektirecek ortada bir durum yok Sonuçta o kan gören kişi erkekler değil Maalesef ki bu durum çok abartılıyor üzerinde çok konuşuluyor erkekler istediğini düşünsün söylesin regl olmak kötü bir şey değil mutluluk verici bir durum
Hayatın önemli noktası üremeye dayanır, üreme olmazsa hayat da devam edemez. Üreyebilmek içinde doğurganlık lazım. Doğurganlık için de regl olmak gerekiyor. Bu çok normal birşey, tiksinecek durum tam olarak nerede?
Aaa sanırım yanlışın var. Regl olmanızdaki sebeb belli. Bir süre döllenmeye hazır olan yumurtaların zqmqnlq ölü hücreler haline gelip kan yoluyla dışarı atılmasıdır. Tiksindiğimden değil lakin kokusunun ağır olmasının sebebide budur.
Tiksiniyorum ama düşündüğün sebepten degil karakter bi değişiyor ya sürekli bi tripler pireyi balina yapmalar incir çekirdeğine Jüpiter muamelesi yapmak falan ondan tiksiniyorum yani diğer mesele hic umurumda bile değil 😉
Bazı kadınların regl olduğu zaman yanına yaklaşılmiyor malesef, bir kaç bayan arkadaşımda bu duruma şahit olmuştum, yanında otururken bile o koku insanın yüzüne yüzüne vuruyor adeta