1 yılHer şeyden önce mesajla ayrılmam. Ne söyleyeceksem söylerim ama sözlü olarak. Zaten mesajla ayrılan insanlar ilişki birliği içerisinde de en çok mesajla iletişimi tercih eden insanlar oluyor. İletişimsizlik kopmaya sebep olan en büyük faktörlerdendir.
Mesajla flört edilir lakin sevgili kalınmaz.
03 Yorumla- 1 yıl
Uzak mesafe sorunsalı aablacimm😪
- 1 yıl
Anladım canım okurken onu ama işte bir aramak da zor değilki ya da ses atmak birtanem🥲
Mesajla olmuyor maalesef bu işler. Hepimiz geçtik bu yollardan. İşim de insan iyi bilirim.😌 - 1 yıl
Oncesinde zaten sesle bitirdik de hala dewam ettiği için tartışma
En İyi Cevaplar
1 yılEn ergen olduğum dönemde bile böyle bir ayrılık yaşamadım ben. Olayları nasıl bu raddeye getiriyorlar onu anlamıyorum.
Çok üzüldüğümde elbette ben de sitem ediyorum ama hakarete hayır...00 Yorumla
1 yılBana olan yanlışı varsa onu söylerim sadece, mahşerde bulmakla uğraşamam. Küfürdür veya hakaret edecek duruma gelmem, sitem ederim o kadar. Küfür ettiği an engeli yer.
00 Yorumla
1 yılMedeni ayrılmak için normal bir sebeple ayrılmalı çiftler.. K*hpelik yapıp k*ltakça ayrılınıyorsa kimse benden medeniyet beklemesin.. Hakaret de ederim küfür de.. Zaten öylelerine koymaz ki bunlar.. Yüzü olsa rezil işlerin içinde olmazdı..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u 1 yılAaa yok, toksik ilişki böyle olur mu hiç? Daha şiddetli. Ben ona karşı açarım ağzımı yumarım gözümü de, kimseye laf söyletmem. Ayrılırken medeni kalınmaz, kalınmıyor ama karaktersizlik yapmaya da kapı açmıyor.
12 Yorumla- 1 yıl
Geçmisi toksiklik akiyorr🫠🤭vösşsşzçxö
- 1 yıl
Nerden akıyorsa tutalım :D lazım olur.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u 1 yılArkasından küfür etmem bir zaman seviyorum dediğim adama ağza alınmayacak hakaretler etmem. burada da o tipler
Gülüyorum sadece kadini yerin dibine soktu soktu cikardi kadinda onda aşağı kalır yanı yok 2 gun sonra barisacaksiniz rezil ettiniz iyice kendinizi
Ayrılırken veda bile etmem sessiz olur10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. En son ben ayı yazmistim evet ben ayıyım demistiehxjdh
15 Yorumla- 1 yıl
Sonraaa
- 1 yıl
Affettin mi
- 1 yıl
Yuh kopek herif
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç sevgilim olmadı sadece bikez aşık oldum o kızdan ayrilmaliydim çünkü onu fizik olarak beğenmiyordum evlendim ama aimdi çok pişmanım boyu kısa asla sevmem kısa kadını saçları kötü kalça yok orantı yok pişmanım bosanamiyoruz ama seviyoruz birbirimizi
00 Yorumla
1 yılÇok mümkün olmuyo. Bi kaç kez başardım, birinde karşımda ki serum yemiş :). birinde "boşa giden 1.5 yıl" olmuşum, sanki çok emek vermiş gibi, birinde ne şerefsizliğim kaldı ne adamlığım. En medenisi bunlar :)
00 Yorumla
1 yılBir insan gerçek yüzünü ayrılırken gösterir.
Şu zamana kadar 3 kere ilişki bitirdim.
Kavga olsa bile saygı sınırının aşılmadığı kavgalar oldu. Günün sonunda iki tarafın da birbirine iyi dileklerde bulunduğu ayrılıklar oldu hepsi.00 Yorumla
1 yılXJDVDBDBDBDDJHSHDDV
Çok güldüm he kb JDGGSHSHSHS
Biz nasıl ayrılmıştık he he dur hatırladım. 12 saat yoktu birileri JDHSZGSSHSSH
12 saatlik flört dönemi mi olur awq SKDGSSGSGSGSSG05 Yorumla- 1 yıl
Ohaaa yinee sennm şxüaqğqşsşxşxşğwqğ
- 1 yıl
Eveet yine been KDHSHSHSHSB
Özledin mi bakiyim KZHSVSVSHSSH
Naptın bakeem - 1 yıl
12 saat mevzusunu konuşmuştuk bayimm
He yaa nerelerdesin gozlerim yollarda kaldi (bende yokum kac aydirrr)
Oyle yaa goruyorsun naptigimi istee xşsşwğqğsdş sen neler yaptinn bakimm var mi yengemiz flnm xşqğqğwğwşsdşxç - 1 yıl
Tamam be derslerin he ŞDLSKJFASDKŞJLFSLADFL
Ben buralardaydım aslında da 2 ay kadar mı ne ara vermiştim, geleli de çok olmadı ya 3-3.5 hafta falan olmuştur sanırım kız. 3-3.5 haftaya göre de önceki hesabımı incelemeye aldılar, bu yeni hesap birkaç gün önce açtım ŞLKSDAFSŞFKŞSDFASDFAS
Neymiş efendim çok küfür ediyormuşum awq , sen nerede gördün benim küfür ettiğimi?
ilASLFİDFAİKLDKFA
Görüyorum görüyorum toksiklikler cicili bicili aşklı şeyler ŞLSKASKFKSADŞLAS
Yok bee olur gibi oldu da olmadı, sonra diğeri geldi onla da olmadı, sonra diğeri geldi onunla da olmadı. Ve daha sonra ikisinin aslında tek kişi olduğunu öğrendim falan ohoo uzun hikaye DŞSLKAFSDŞFKŞADSLFKS
Bir tanesiyle çok emindim aslında aramızda birkaç şehirde olsa, gayet olabilitesi yüksekti fakat o da kendisini hazır hissetmiyordu derken bende böyle yapamam dedim. Bitti falan arkadaşız hala gibsinden şeylerrr
Bi yarım saat önce da o iki kişi numarası yapanın da, arkamdan çevirdiği +18lik haltları öğrendim falan ASŞLAKDFKŞLAKDD
- 1 yıl
Ohaaa cabuk anlatt o iki kisi olayi nee dşwğqğwşd
1 yılYani sırf ayrılınıyor diye seviyesiz hareketlere laflara ne gerek var? Sonuçta bir şeyler yaşamışız. İnsanlar ayrıldıklarında nasıllarsa hafızada öyle kalırlar gençler unutmayın
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılTabi ki medeni ayrılmak bizim işimiz :D
10 Yorumla
1 yılKüfür neden yahu? Ne olursa olsun anlamsız…. Ben etmem o yapıda biri ile de olmam zaten de neyse
00 Yorumla
1 yılPeşinden koşmanı bekliyor zalak nereden buluyorsunuz böyle moronları ya itinayla mi seciyorsunuz napiyorsunuz prim verme 🤣🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 998 cevap paylaştı. İyi olmuş böyle bir canlıdan kurtulman bence
01 Yorumla- 1 yıl
Dimi sukur sukur
1 yılikna yoluyla. anlaşmak önemli tabii. ikna edemezsem avukatım ikna ediyor mutlaka. sevgiliyse zaten bir söze bakar. ^^bitti^^
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yıl"Kendine iyi bak, her şey için teşekkür ederim. Hayatında huzur ve mutluluk diliyorum. " Diyorum.
00 Yorumla Medeni ayrılmadığım adamın şu anda bana medeni medeni atığı mesaja bakıyorum galiba bende sıkıntı var 🥹
00 Yorumla
1 yılBana birini hatirlatti xD Sövüyordu sövüyordu bende s... takmadikca daha fazla sövyüordu xD
01 Yorumla- 1 yıl
Bende aynisi xisiqğaia sonuc bu
Zaten senden tam bir toksik kişilik çıkar nicke bakınca
020 Yorumla- 1 yıl
Toksiklik benim göbek adim ama iliski oncesi uyardim onuı
- 1 yıl
Offff pyle deme o da hep rUh hastasisin diyorduu🤭🥹💖💘🫠ZAŞAİSŞSŞSŞSDŞDÇ
- 1 yıl
Lann offf of offf dlqşqqşsçx
- 1 yıl
Ama deme oylee neden o kadar bitirmeyelim dedi ozamnannn
- 1 yıl
Yok yani bu durumu konustum onunla zaten kendi istedi ve kendi yandi umrumda değil
- 1 yıl
Şsşwwğwidşdş ozelimize neden bu kadar meraklisinn
Dogru oda normal degildi ki zaten normal akilli birini istemiyorum demisti iki deli bi araya gelmemeliydii ixsğqisşf - 1 yıl
Kafami karıştırdın gidip yazim miii şdğqqşsşx
- 1 yıl
Emin ol yazmami bekliyordur cşeğwğsşx
- 1 yıl
Yaa yapma basimi mi yakmak istiyorsunn
- 1 yıl
Sey ne yazicamm İaisiqwğwğffşcşİSİSSŞDŞFŞ
1 yılYserrrsm gibi ilişki ikisi çocuk gibi kavga ediyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBuyuk konişmim da bana kufredecek erkeğin alnini karişlarim şahsen. O kim kopk
10 Yorumlaya kahkar mehmet ya kahkar
21 Yorumla- 1 yıl
Ya kahkar ali yaa kahkar dşwşwğsşdşx
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Zaten bir ilişkim oldu hatta olmadı o da reddedilince bir daha yazmadım olması gereken bu bence. Kötü kelimeler kimseyi kötü yapmıyor ve biraz ergence görünüyor hatta önemli olan karşı tarafıda anlamak ve olmayan bir şeyi zorlamamak.
00 Yorumla
1 yılayrılalım?
ayrılalım
hoscakal
baybay
iste boyle
00 Yorumla
1 yılAaa biz kaç kere böyle olduk o geri yazdı döndü bende aynı şekilde eşit küfürler saydık hep 💅
00 Yorumla
1 yılSaygıyı yitirmedikten sonra sorun olmaz her zaman bir perde kalmalı arada
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Beni tutmasalardı elimdeki bıçağı ona saplardım çok fena ayrılmıştık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Basitliğin simgesini gurur duyarak paylaşmak!!
Zavallılık00 YorumlaSen bununla nasıl çıktın ben oradayım. İki dakika tahammülüm olamaz
00 Yorumla
1 yılBen kendim başlı başına kaos olduğum için medeniyet bana çok uzak
00 YorumlaÇirkeflik huyumda yok doğal olarak medenice ayrılıyorum
00 YorumlaAyrılabiliyorum ama genelde karşımdakiler çirkefleşiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılSonra diyorlar ki millet birbirini neden engelliyor?
00 Yorumla
1 yılBen sevgili olmadan bile düşman gibi ayrılıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe yaptın adama da degmiyor ya da başkasına git falan dedi olayı merak ettim😅
02 Yorumla- 1 yıl
Bitirmek istedim sadecee
Cevap sahibi1 yılOyle bir tepki vermis ki aldattin sandim basta ondan sordum
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Saygı sevgi gerçekten yoksa toksik ayrılıklar olur.
00 YorumlaHiçbir şey demeden engellemek en medeni ayrılma şeklim kdkdk
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMedeni kalamam ayrılıyorsam vardır bi yanlışı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu kavga mı vnnbbn ben beddualarla küfürlerle hakaretlerle uğurlamıştım😂 ama 8 senelik emekti.
00 Yorumla
1 yıl-la sen kımsın
-sen kımsın olummm
-la asıl sen kımsın.
-ln sen kımsın de bi
-kimsin ln sen kimsin
02 Yorumla- 1 yıl
Beni birak swn kimsinn şdqşqşsşd
- 1 yıl
yaw senn benı bırak senkımsın olemmmm
1 yılÜffff pinterstten altını mesajlaşma lpymayın suraya soracaksanız gerçek mesajlasmınızı koyun yoksa da susun sormayın yaşamadığınız seyi
01 Yorumla- 1 yıl
Msl misin benim mesajlar bu
Yaptığın ergenlik başka bişey değil bunla da övünüyorsan Allah akıl fikir versin sana.
05 Yorumla- 1 yıl
Ovunmedim olani gösterdim isiwqşdş
- 1 yıl
Lan slk misin ilk kufuru o ediyor kor müsünüz acaba
- 1 yıl
Lez alakasii ŞSİWÜWWĞSŞDŞXŞC
1 yılMedeni ayrılmak imkansıza yakın medeni ayrıldın diyelim peşini bırakmıyor o kavga olana kadar
01 Yorumla- 1 yıl
Ewt istee beni bi sen anladinn ben kibarca bitirmek istedim o hep dewam etti en son bu raddeye geldi istee
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Güle güle derim uzatmam
10 Yorumla
1 yılBenimkiler medeni olmuyor ki 🙄
10 Yorumla
1 yılDüzgün ilişki yapıcam dedikten sonra sendin ahaha
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmuyorsa zorlamanın manası yok
10 Yorumla
1 yılMedeni ayrılmak mı? Yok arkadaş bizlik değil o işler, aksiyon lazım 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAklıma benimki geldi sürekli ben dolar dolar ayrıldık derdim o tekrardan gene başladın diyip dondururdu ve bir gün egelledi jabsbxbd düşük yere
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
1 yılSenin konusmanmi
12 Yorumla- 1 yıl
Ebet
- 1 yıl
İyi
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eleman haklı
113 Yorumla- 1 yıl
Yuh ne alakaa
- 1 yıl
Hayır tabikii
- 1 yıl
Yaptim olduu
- 1 yıl
Yok sarimsaklii
- 1 yıl
Nasi
- 1 yıl
Nerdee
1 yılBiz medeniyiz çünkü sen değilsin
11 Yorumla- 1 yıl
Doruu
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılBunu başarabilen tek ben varım galiba
02 Yorumla- 1 yıl
Medeni ayrılan mii🥹
- 1 yıl
Yesa
Tipik ergenyus tripleri
01 Yorumla- 1 yıl
En yaslı sizsiniz tammö
1 yılOlgunlaşınca medeni ayrılmayı da öğreniyosun
05 Yorumla- 1 yıl
25 yasindaydi olgun beyimiz
- 1 yıl
Demek ki ergenliği tam atamamış ahhdhsjsmx
- 1 yıl
50 yaşında olup böyle davranan da çok bacım
- 1 yıl
Valla ne diyelim Allah kurtarsin bacimm
- 1 yıl
Amin bacımmmm
1 yılÇok medeni bir konuşma olmuş 😂😂
02 Yorumla- 1 yıl
Medeniyet bizizz
- 1 yıl
Belli 😂
Okuyunca şoke oldum nasıl dayanabiliyorusn
06 Yorumla- 1 yıl
Bitti ask
- 1 yıl
Ewet saygisiz herif gitsin dengini bulsunn
- 1 yıl
Askimmm ama beni de bozdun valla 😒dedikii git yasitlarşnla oynaa
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yeterince medeni ayrılmışsınız işte daha ne😅
01 Yorumla- 1 yıl
Dimi ama onceki mesajları da atarim birazdan izşqşqğqşs
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılMavili yazmayı bilmiyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Medeni olarak ayrılırım
00 YorumlaHep medeni sekilde ayrilmisimdir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılNasıl bir ilişki bu 😅😅
00 Yorumla - Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne