"Ay konuşarak ayrıldık aşkom medeni bi sekilde, engellemişşe garanti seviyodur zaten" 😂

"Ay konuşarak ayrıldık aşkom medeni bi sekilde, engellemişşe garanti seviyodur zaten" 😂

Hepimiz olgun insanlarız. Eğer bir ilişki gitmiyorsa, gitmiyordur. Yani bunu üstelemenin, zorlamanın ne anlamı var ki? Gitmiyor işte yani, niye bu zorlama? Bitirmeyi bilmek gerek. En iyisi belki bu. Beraber kaldıkça daha zorlaşıyorsa, ayrılalım herkes işine gücüne baksın. Başladıysam, bitirmesinide bilirim zaten.
Evet becerebiliyorum zaten bence iki insanın birbirine karşı sevgisi bitmişse geriye sadece medeni bir şekilde ayrılmaları kalıyor bu yüzden de kavga etmeleri ya da zarar vermeleri düşman olmaları çok saçma. ama aldatmak ve ihanet varsa medenice ayrılmaları zor çünkü insan kendi gururuna yediremeyebilir zaten beni aldatan kişi ile barışçıl ayrılmam
Teşekkürler
Hiç medeni değiliz hep kavga ederek ayrılıyoruz bütün sevgililerimle
Sevgililerine de sana da.
Üçün birini 😂 artık işte üçün birinden ayrıl yani 😂
Valla işte uslu çoçuk olmazsan ondanda olcan bu gidişle 😂
Ay
Cevap
13Cevap
Sırf seviyorum diye kimsenin hayatına dahil olmayı kendime hak görmem acısıda mutluluğuda benimdir kendi içimde de yaşarım fırtınalarımı dışarıya uğultu vermem istenmediğm yerde durmam.
Medeni bir şekilde ayrılmayı beceremedim. ne zaman biriyle ayrılcak olsak ayrılık lafı geçtiğinde tamam diyorum sonrada kıyamet kopuyor.
Bundan böyle uzak uzak dursun demekten başka birsey yok bende onu engellerim medeni şekilde olur biter be olcak
Bazen insan doluyor biriktiriyo herkesin bi s*kerler noktası var. Kıza neler yaptı Allah bilir..
Evet hep öyle oldum.
Ama karşımdaki çirkefleşince ben de o seviyeye misler gibi iniyorum
Uzun bir ilişkide medenice ayrılamazsın. Hiç bir şey yoksa anıların hatırı var
Medeniyet dedigin tek dişi kalmış canavar aldkdkfkff
engelleyen niye seviyor olsun :)
Aaa çok sevdiği için ayrılırken engelliyor işte. Naz yapıyo 😅
yok ya :) hasta olalim ben antibiyotigi cok seviyorum gibi oldu :)
Yok yok naz yapıyo hep aşktan
:))))) hic dusunmem kim ne yaptigimi dusunurse dusunsun :)))) engellemissem uzakligi uzatmak icindir :)
Hadi hadi naz yapıyosun fjfjfjfjfj
Şaka yapıyorum bu arada reddedilmeyi engeli naz sananlar var o yüzden
avunsun :) bu daha guzel iste :)
Maalesef 😊
engellenipde seviniyorsa vallahi birak sevinsin :)
Öylesi varsa üzülürüm ancak haline. Lakin bana gelince, bende kalp yok ya ben ne sevebiliyorim ne kızabiliyorim ne engelleyebiliyorum. Ruhsuz oldum ya
atesli silah :)
susturuculu
ses yok ama öldürür :)
Bi beni. Başkasına bişey olmuyor 😊
oooo sizin duygusal bir doneminiz belli oldu :) iyi insansin sen boş ver kendini yorma :)
Benim mi? Hocam tövbe, gençlik zamanlarında oldu birşeyler 😂
peki :)
guzel olsun gunun kalani :)
Pek bişey kalmadı ama olsun bi dahakine sabah dileyin bilki güzel geçer hocam. İyi geceler 😊
tabiiiki denk geldigimizde :) hocam reis aga :)
Görüşürüz kral 😊
Her konuda medeniyim yaa😂
Biz beceriyoruz da kızlar beceremiyor.
tabiki. hocam bu arada çok yaşlıymıssınız yav
becerebiliyorum
hep medeni ayrılmışımdır.
Beceririm
Beceriyoruz
Elbette
Elbette cjjf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?