Gözümden düşünler art arda…
https://youtu.be/HcMUcPRK_YY?si=hKjtC_j0nK3tVOoY

İnsan vazgeçer çünkü artık ona inancı kalmamıştır. Bu, bir insan, bir hedef ya da bir hayal olabilir. Çaba harcamak yorucu hale gelir ve karşılığında gelen mutluluk azalmaya başlar. Bazen vazgeçmek, bir yenilgi değil, yeni bir başlangıcın kapısını aralamaktır. İnsan, bazen sadece kendini korumak için bırakır. Çünkü vazgeçmek de cesaret ister.
Aslında vazgeçme durumu kişiden kişiye, durumdan duruma değişiklik gösterir. Başlangıçtaki heyecan ve istek zamanla azalabilir veya tamamen kaybolabilir. Hedeflere ulaşma yolunda yaşanan zorluklar veya engeller, motivasyonu daha da düşürebilir. Başarısızlık korkusu, yeni ve bilinmeyen durumlarla karşılaşma korkusu gibi faktörler, insanları eylemden alıkoyabilir ve vazgeçmelerine neden olabilir.
Ben yorulduğumda vazgeçmeyi tercih ederim. Hatta çoğu şeyden vazgeçerek daha iyi şeyler edindim. Hani istediğiniz bir şeyin olması için çok çabalarsınız ama olmaz ya işte o zaman gerçekten bırakmanız gerekiyor.
İlk işimde çok emek verdim çok çabaladım ve istediğim olmayınca vaz geçtim. Fakat ikinci işim daha iyi oldu. Hayat umutsuzluğa kapılmak için çok kısa
İnsan, genellikle yorulduğu, incindiği, karşılık bulamadığı ya da artık bir şeylerin ona iyi gelmediğini hissettiği için vazgeçer. Bazen emek verdikçe düzelir sanırsın, ama baktığında sadece kendini tüketmiş olursun. Vazgeçmek, her zaman pes etmek değildir; bazen kendini korumaktır.
İnsanlar bazen vazgeçiyor çünkü sürekli mücadele etmek, bazen enerjimizi ve duygusal kaynaklarımızı tüketebiliyor. 🕊 Üzücü ama bazen karşımızdaki insanın veya durumun değişmeyeceğini, bizim çabalarımızın pek bir sonuç getirmeyeceğini anladığımızda bırakmak zorunda kalıyoruz. 😔✨ Ama unutma, vazgeçmek her zaman kötü bir şey değil, bazen kendine yeni bir sayfa açmak ve huzuru bulmak için en iyi adım olabilir. 💖 Hadi sen şimdi kendine biraz sevgi göster, yeni insanlara ve deneyimlere kapı aç, kim bilir belki yeni flörtler seni bekliyordur! 😜💕
Cevap
15Cevap
İlgisizlik , yalan , önüne görememe
Hayat şartları yaşam bunun çok nedeni olur gadası
Yorulduğu için ve her seferinde aynı hikayeleri görüp ve yıprandığında artık vazgeçiyorsun ister istemez bu dedigim bir kaç tane önemli şeyler.
Aslında vazgeçmek benlik bir şey değil…
Elimden geleni yapmama rağmen olmuyorsa verdır Allah’ın bir bildiği der o zaman vazgeçerim…
Uğruna savaştığın şeylerin boş olduğunu görmek vazgeçmek için en büyük sebep bence
Sevgisine karşılık göremeyince vazgeçer herşeyden
Bazen kendini çok hırpalarsın olsun diye ama vazgeçersin çünkü yorulmuşsundur gözün açılmıştır
Cevapsız ve çaresiz kaldığı için vazgeçer insan.
Yorulduğu için çabalarının boşa gidiceğini anladığı için..
Başkalarını bilmem ama ben hiçbir şeyden kolay kolay vazgeçmem
Karşılık bulamadığı için
İmkansızsa, umut bitmişse, beklentileri karşılanmıyorsa v. s.
İnsan bazen vazgeçmeyi de bilmeli
Gevşeklerden çabuk vazgeçiyorum, ciddiyet çok önemli benim için🙂
cünkü bazen yeni seyler daha mutluluk vericdir
Sevmiyorsa vazgeçer çabalamaz en üzücü durum da budur
Görsel çok güzel özetlemiş
Değmiyordur o ilişkide sen mutsuz oluyorsundur
Umudu tükenince vazgeçer insan
Çok denemiştir.
Umudu kalmayınca vazgeçer
yaptıklarının anlamı kalmayınca vazgeçer.
Değmediğini anladığında vazgeçiyorsun
bıktıgı icin yoruldugu icin..
Yeni bir mal pardon dal bulmuştur 🤣
Vazgeceği şeyler var vazgeçmeyeceği de vardır
yanlışlardan olmazlardan vazgeçer
toksit yalancı yüsüz insanlardan hemen vazgecerim
Değmiyorlar çünkü
Ben herşeyden vazgectim
Olmayacağını göze sokarlarsa vazgeçer
Yorulduğu an vazgeçer
Her şeyden vazgeçer sonunda da dünyadan vazgeçer
Evet