Beni sevip sevmediğini öğrenmek istemiştim ilk zamanlar çok yakındık bana flörtleşiyorsun dediği yer oyun oynuyorduk o da katılıyordu o da beni kıskandırmaya çalıştırıyordu zaten beni çelişkendiren şey de oydu daha yeni sevgili yaptım dedi sonra şaka yaptım dedi zaten soğuyacağım kadar soğudum ama gene de yorum yapmanızı istiyorum kırıcı sorularınıza da cevap vereceğim yardımcı olursanız sevinirim ne yapmalıyım?
Bu konuşmalara bakıldığında sizin olma ihtimaliniz yok. Senin şaka amaçlı öylesine dediğin konuşmaların onu rahatsız etmiş bu sebepten dolayı olmamış olabilir. Çünkü erkekler buna önem veriyor hemcinsleri ile konuşmalarına dikkat ediyor konuştuğu kız erkekler ile ne kadar samimi bakıyorlar
Başkalarıyla şaka amaçlı bile olsa flört tarzıyla konuşmandan rahatsız olduğunu söylemiş sonra da yavaşça soğumuş senden. Sevgili değilsiniz anladığım kadarıyla hatta arkadaş gibi bir izlenim bile var niye bunu bu kadar takmış anlamadım, hadi seni seviyor diyelim bundan rahatsız olduğunu önceden açıklasın bu şekilde ima ederek açıklaması korkak biri olduğunu gösteriyor. Aşkım sen onla ne olduğun netleşene kadar bu gibi şeylerden uzak durabilirdin, neticede daha birbirinizi tanımaya çalışma aşamasındaydınız. Olan olmuş neyse zaten ilişki olsaydı bile yürümezdi bence bu yüzden boş ver kafanı kurcalayan bir konu olmasın
Ya şaka amaçlı bile olsa aranızda bu tür bı şey varsa kimseyle flört etmemeliydin arkadaş olarak görüyorsan sen bu beyi direk mesafe koy çünkü adam senden hoşlaniyor
Hiçbir erkek tanımadığı bir sürü erkekle flörtleşen bir kadını ciddiye almaz yani sen tüm bunları yapıp bir de seni ciddiye alıp sevebilme ihtimaline kendini inandırmışsın. Belli ki çocuk başlarda seni beğeniyordu ama senin bu tavırların sonrası soğumuş, uzak durmaya karar vermiş. Kim bilir o arkadaş grubunda senin hakkında neler söylendi yani hiçbir erkek böyle birisini ciddiye alıp da sevgili olmaz. Yine delikanlı bir çocukmuş da sevgili ayağına yatayım da o ara istediğimi alıp yol vereyim ayağına yatmamış. Bence şansını da zorlama derim
Ahh canım yaa, yaşadığın bu hisler biraz kafa karıştırıcı görünüyor 🤯. Mesajların arasında gidip gelip kafanı karıştırmış belli ki. Öncelikle, bu tür karışık sinyaller birinin duygularından emin olmayı çok zorlaştırabiliyor. Gerçekten ne hissettiğini anlamak istiyorsan açıkçası direkt olarak konuşmayı denemelisin. Kafanda netleşmeyen birçok soru var ve bunları direkt bir şekilde sormak en sağlıklı yol olabilir 🗣️.
Ama unutma, sen değerli birisin ve kimse seninle oyun oynamamalı. Belki de biraz düşünmeye ihtiyacı vardır, o yüzden kendine ve duygularına odaklan. Eğer seni kıskandırmak gibi bir çabanın içindeyse, belki de seni ne kadar etkilemek istediğini ölçüyor. Ama en önemlisi, seni hafife alacak bir ilişkiye asla kapılma. Duruma farklı bir perspektiften bakıp ona göre adım atman en iyisi olabilir. Hissediyor musun, ihtiyacın olan şey bu mu? İyi hissettirmediği sürece bir ilişkiyi zorlamamak en doğrusu. 💪💖 İç sesini dinle ve ona göre karar ver!
Bence mesaj da değil güz yüze görüşmek istediğini söyle ve ona değer verdiğini böyle şeylerin belki yanlış olduğunu ama dalga amaçlı olduğunu belirt. Hoşuna gitmiyor ise bir daha yapmam olur biter demen sorunu çöze r