arkadaşlar sevgililer günü için sevgilime normalde kazak veya sweat almayı düşünüyordum ama herhangi bir kazak veya sweate karar veremedim. karsıma bu cüzdan çıktı ama kararsız kaldım sizce sevgililer günü hediyesi olarak alınabilir mi veya çok basit kalır mı? ayriyeten öğrenciyim cok bilindik ve aşırı pahalı seyleri alacak durumum yok sadece sade bir kazak veya bu cuzdan arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence cok siradan. Kendi ellerinizle bir şey yapin, daha fazla sevinir.
herhangi bir el yeteneğim yok maalesef farklı bir öneriniz varsa öğrenmek isterim
Mesela resim kutusu veya resim albümü yapabilirsiniz. ya da cikolata kutusu ve her cikolatanin üstünde onu neden sevdiğinizi yazan bir söz, kelime. Bunun için el beceresine gerek yok, bende yaptim zamaninda ve cok beceriksizimdir 🙂 kendinize güvenin
neden sevdiğini yazıp mektup üstüne rujla öpücük koyuyorlar ya bir sürü onu da yapmayı düşünüyordum aslında...
Oda olabilir 🙂 isterseniz hem o mektubu yapip hemde cüzdani alabilirsiniz
evet ben de öyle düşündüm zaten bir ara kendiaine cüzdan alacağını söylemişti kötü bir cüzdana benzemiyor bunu alıp o öpücüklü mektuptan yapmayı düşünüyorum. fikirleriniz için teşekkür ederim 🙏🏻✨
Rica ederim, El emeği ile bir şey yapacaginiz için sevindim. 🙂 ask böyle olmali. Bence cok begenir. Hakkinizda hayirlisi. Iyi geceler
inşallah beğenir içim rahatladı cidden. siz de çok mutlu olun inşallah.. iyi geceler 🙏🏻✨
bence alınır ayrıca maddi değerini önemsiyorsa zaten seni sevmiyordur
çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
bir de cüzdan kazaktan daha garanti bir hediye en azından beğenmeme lüksü yok 😁 kazağı beğenmezse de söyleyemez mantıken
gerçekten hiç böyle düşünmemiştim klasik kazak daha iyidir herhalde daha göze iyi gelir diye düşünmüştüm hatta birkaç erkeğe sordum onlar da aynısını demişlerdi şimdi siz böyle düşününce daha mutlu oldum kızlar olarak daha detaylı düşünüyoruz maalesef.. tekrardan çok teşekkür ederim ✨🤍🥰
askimmm klasik kazak ben benimkine alamadim mesela her renkten var yani bir de hep marka giyiyordu bütçe ayıramamıştım ben de cüzdan aldım ajaıxooxox sonuçta kazak hediyesini marka giyinmeyen biri bile olsa bi zahmet defactodan falan da almamalıyız bence kalite ister istemez önemli oluyor uzun ömürlü olması için
kdjfjfkf harbiden bu arada gece aydınlanma yaşadım ds damat da kötü değil diye biliyorum en iyisi sipariş ediyim jfkgkvlvlvlhlhvfş
yok yok ds güzel ama calvin clein de bakabilirsin yeni cüzdanları baya iyi fiyatlar uçuk olabilir ama
bu arada sipariş etme bence gidip dsden kendin al hem yapısını falan beğenmezsen tudorsunkiler falan da güzel oluyor ya da süvari
yorumdakiler sıradan yazmıs odun kütükler erkeklere ne alınır ki süslü püslü bisey olamaz jfkfkfkxm
akkzkzls napalim kirmizi tanga mi hediye edelim hadi kizlar neyse çiçek bile okey ama erkeklere hediye almak ölüm gibi
hayatımda sadece babama hediye almıştım o yüzden bu konularda 0 ım kdkckckc ama eminsiniz değil mi sıradan olmadığına.. gerçekten o hissi şu an yaşıyorum 8flemvğslcldlfd
eminim eminim hiç dert etme , ayrica ben babama hediye alacagimda hep anneme seçtiriyorum öyle dertlerim olmuyor ahzıxkzk
fkfkfkfk çok iyi valla en temizii
Üstüne isim yazılanlar var istersen onlarada bakabilirsin
Sıradan
erkeklere süslü püslü ne alabilirim knk nasıl olsun ki aklıma bişey gelmedi
Kazak daha iyi bence
nedennn