Sevgilisinin giyimine karışan biri, daha çok seviyor diyebilir miyiz, yoksa ozguvensizlikten mi karısıyordur?

günaydın, mutlu pazarlar 🫶🏻
soruyu daha cok erkeklerin fikrini almak icin sordum cunku kadinlarin, erkeklerin giyimine pek karistigini dusunmuyorum genel olarak. ama bir erkek sevgilisinin acik giyinmesini istemiyorsa, bunun sebebi cok sevmesi midir, yoksa ozguvensizlikten midir?

ben ailesi tarafindan giyim olarak cok kisitlanmis bir kiz olmadim hicbir zaman, daha cok kendimce belirledigim sınırlarım vardi. sitede sıklıkla görüyorum su siralar, sevgilim tayt giyemez, diyen erkekleri; sevgilim askılı giymeme izin vermedi, diyen kızları. dekolte, mini, mayo, bikini, tayt... bunlardan bir erkegin rahatsizlik duymasini anlayisla karsilayabilirim bir yere kadar ama eger kıskanıyorsa, hayatindaki kadina istedigini giyebilecegi ortamlar sunmali bence erkek.

plajda mayo giymesini istemiyor mesela, o zaman villa kiralayip orada bikini giyebilmesini saglamalı.

bir yildonumu yemeginde kızı arabayla getirip goturmeli, gittikleri yerde sosyokulturel acıdan yuksek seviyedeki insanlar olmali (bu tipte insanlarin kadinlari daha az süzdügünü dusunuyorum) ve en azindan kızın romantik bir aksam yemeginde saten, mini bir elbise giyebilmesine imkan saglamali.. gibi gibi.

bu yalnizca acık giyinenleri degil, tesetturlu kizlari da ilgilendiriyor, pantolon giymesinden rahatsiz olan, uzerine uzun bir pardesu giymesini isteyen bir sevgiliye sahip olan bi kiz arkadasim var, cok renkli basortuler takmasini istemiyor cunku "dikkat cekermis"

salt "kısıtlamak", ozguvensizlik gibi geliyor bana. her seye tamam demek, hatta kadini dekolte giymesi icin tesvik etmek de g.. vatlik gibi. siz ne dusunuyosunuz?
Sevgilisinin giyimine karışan biri, daha çok seviyor diyebilir miyiz, yoksa ozguvensizlikten mi karısıyordur?