Kesinlikle itici bir insandır. Kişi kendisi giyinmeyi bilmiyor mu da buna ihtiyaç duysun. Sahip çıkmak kadının ruhunu sahiplenmektir. Ruhu yalnız olmayan kadın, sahiplenilmiş kadın zaten bedenini, kalbini ve aklını başkalarından pekala koruyabilir. Üzerindeki kıyafete karışmak kadını özgürlüğünden geri bırakarak ona sahiplenilme hissini yaratmaz asla
İticidir çünkü evet elbette herkesin belirli kriterleri olabilir ancak sen kriterlerine uygun birini bulmaya çabalamak yerine birini kriterlerine uydurmaya çalışıyorsan karakterinden ödün vermesini bekliyorsundur. Ben nerede ne giyeceğimi bilirim. Hava soğuktur ya da gideceği ortama uyumsuz bir şey giyiyorsam tabi tavsiye verebilir buna bağlı olarak ama tam bir karışma olmamalı. Saçını benim için sarıya boya vs olayları da çok itici ay bu çok açık giyemezsin de. Git sarışını ya da daha kapalı giyinen bir kadını bul ben buyum.
erkeklere kızıyoruz ama bi erkeğin ne düşündüğünü en iyi onlar biliyor. belki diğer erkeklerin akıllarından senle ilgili pis şeyler geçirmesini istememiştir. malum kız ferace de giyse bi erkek ayağını görse ondan bile tahrik oluyor. bende bi ara biriyle çıkıyordum. ben ona güzel görünmek için bi kıyafet giymiştim buluşmaya ama o biraz bozulmuştu konuşunca aslında sevdiğinden diğerlerinden kıskandığından yaptığını anladım. çünkü kıyafetim fazla açık değildi ama şöyle bi ortama baktığımda gerçekten yanında kız arkadaşı olan bile fırsat oldukça kaçamak bakıyordu. aynısını kızlar benim sevgilime yapsalardı bende çok bozulurdum... BASKA BİR SORUDA GİZLİ UYE PAYLAŞMIŞ BEN YAZMADIM. ÜSLUP KOTU DEGİLSE NEDEN KİRAYİM Kİ BİR KİYAFET COK MU KİYMETLİ İTİCU OLDUGUNU DÜŞÜNMÜYORUM
Çok itici bir davranış. Bir de ne giyineceğimi ona sorayım, benim cinler de tepeme çıksın. Hiç hazetmediğim bir durum. Kıskandıracak derece de giyinmem zaten.
Aklı başında, evinde aile terbiyesi almış, karakterli kültürlü hiç bir kadın giyim konusunda eşine sevgilisinin onu uyarmasına neden olacak şeyler seçmez. Bunu sahiplenme olarak değil de kadının düşüncesizliği olarak görüyorum. Adam genişse tabii kadının tercigleri de daha rahat hale gelir Elbette bunu paranoya seviyesine getiren erkekleri dışarda bırakıyorum, bu hastalıktır
Yani karışsan itici olur karışmasan bana değer vermiyor olur. Biz erkeklerde ne yapacağımızı bilemedik. Ortayı bulmak gerek. Nerede nasıl giyineceğinizi bilecek kadar aklınızı kullanın bizim için yeterli. Yoksa onu giyme bunu giyme diyecek değiliz ama pazardan meyve almaya çıkarken mini etek giyilmez mesela. Türkiye burası sonuçta öyle bir gerçek var.
Nasıl giyinmesi gerektiğini bilen birisi ile birlikte olmayı tercih ederdim, diğeri yorar. Sorunun cevabına gelecek olursak da; Elbette bekar takılırken ki halimiz ile evli, nişanlı, ilişkisi olan hallerimiz arasında fark olmalı, ona uygun hareket etmeli, her iki taraf da.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevgilisi veya eşi tüm vücudunu erkeklere dekolte giyim vs sergileyecek erkeklerin cinsel hayel gücünü uyandıracak erkek geniş ve peze menk olmadığı için karışacak giyimine karıştığı için itici olacak öylemi🤣 Allah akıl versin böyle itici diye düşünen zihniyetlere akıllı insanlar ne demek istediğimi anlayacağı nı çok iyi biliyorum aklı kıt olanların anlamayacağınıda biliyor um
Eziliktir, özgüvensizdir, varoştur, yani iticidir.. Kızım olsa ve elemanın birisi kızıma bu şekilde tahakküm etmeye çalışsa önce kızımı, sonra o elemanı pataklar değil kızımla görüşmek, sokagindan geçmesini yasaklardim.
Kadın nerede ne giyeceğinden eminse neden karışayım ki? Hee olur da gıdecegımız yere uygun gıyınmez ise güzelce uyarırım. Mesela ; güzelim oraya bu kıyafetı giyersen senin bacaklarını kırar , ışıklarda dilendiririm gibi 😂
Adam veya kadın. İnsan değer verdiği kişinin hayatına fikrini söyler. Diyelim ki üstündeki yakışmamış dışarıdan görenlere dalga konusu mu olsun? Her konuda fikrini söylemeli bence. Önemli olan birbirinin fikirlerine saygı duymak. Sevdiğim insan uygun bulmadiysa vardır bı bildigi gibi dusunebilmeliyiz.
Genel olarak gecici olan bir iliskide kimsenin kimseye karismasi sacma , evlenecek misiniz hayir, ne demeye karisiyorsun. Komik geliyor. Esler disinda kimse kimseye karisamaz bana gore.
Sonra erkek siddeti diye aglarlarlar haspalar.. Neymiş kıskanıyor, sahipleniyor onu seviyormuş. Tabi onu malı gibi görünce sahiplenir. Kendisine mal muamelesi yaptıranlar ise dayağı hak ederler.
itici değil sahiplenicidir. kadın erkeği için süslenir ama dışarıda normal olmaya dikkat etmelidir. aynı şey erkek içinde geçerlidir. dar pantolon giyse dalını daşşağını göstere göstere gezerse , sizin içinizinde rahat edeceğini zannetmiyorum.