Kızlar neden benimle olmak istemiyor?

Merhaba ben 20 yaşındayım ve şu ana kadar hiç sevgilim olmadı. Hiçbir kızın elini bile tutmadım daha şu ana kada. flört olduklarım oldu şu ana kadar 3-4 tane ama onlar da ondan öteye geçemedi. Gerçekten anlamıyorum neden hiçbir kız benimle olmak istemiyor sosyal medyadan yazdıklarım da ya ghostluyor ilk mesajlardan ya da aşırı soğuk yapıyor. Kaç yaşına geldim 1 tane bile sevgilim olmadı psikolojim bozulacak artık gerçekten çok kafaya takıyorum kızlar beni beğenmediklerinde kendimi çok ezik hissediyorum özgüvenim kırılıyor. Boyum 1.92 aşırı zayıf olabilirim ama tipim bence iyi giyim tarzımın da çok iyi olduğunu düşünüyorum öyle söylüyorlar en azından, çok zeki olduğumu da söylerler zaten TR’nin en iyi ünilerinden birinde okuyorum şu an, eğlenceli ve komik olduğumu da söylüyor arkadaşlarım ama neden böyle gerçekten bilmiyorum. Ne yaparsam yapayım olmuyor. Şu ana kadar tamam olacak dediklerim bile eninde sonunda seni arkadaşım olarak görüyorum diyor Spora yazıldım hırslanıp ama yine de bu yaşıma kadar hep bekledim vücut yaptıktan sonra bile olacak mı sanki orası da muamma. İçimi dökmek istedim sadece tavsiyelerinize de açığım tabiki..

Kızlar neden benimle olmak istemiyor?