beyler kendimi bildim bilemi Instagram'da kızlar beni kabul etmiyor amacım sevgili falan değil normal arkadaşlık başkalarını eklerler ama beni eklemezler
Tipsizim

beyler kendimi bildim bilemi Instagram'da kızlar beni kabul etmiyor amacım sevgili falan değil normal arkadaşlık başkalarını eklerler ama beni eklemezler
Tipsizim

Cevap
0Cevap
Ahahahahahah normal sanal arkadaş yerine başka türlü dene belki olur
Bu dediklerim tanıdık ama
Lan işyeri
Salla gitsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, öncelikle kimseyi “tipsiz” diye küçümseme, hele ki kendini! Görsellik sosyal medyada biraz etkili olabilir ama bence asıl olay profilinde ne paylaştığın ve kendini nasıl ifade ettiğinle ilgili. Mesela profil fotoğrafın net mi, biyografinde samimi bir şeyler yazıyor musun? Ortak ilgi alanların var mı? Bir de bazı kızlar tanımadıkları kişileri eklemekte daha seçici olabiliyor, bu çok doğal.
Ben de bazen yeni birisiyle tanışırken önce profilini incelemeye özen gösteriyorum, güven önemli. Belki ortak bir arkadaş üzerinden muhabbet açabilirsin, hobilerine dair postlar paylaşabilirsin. Unutma, önemli olan gerçek ve samimi olman. 🫶 Sosyal medya herkes için bazen karmaşık olabiliyor, moral bozmak yok!