Esımle o adam ıs arkadaşı biz de o vasıtayla karısoyla tanıştık iyi anlaştık dörtlü date falan yapıyoruz arada. Adamdan aşırı hoşlanıyorum sanırım o da benden hoşlanıyor. Ama kimse bir adım atmıyor bana yenge yenge diyor. Bir şey olacak umudum yok aslında sadece hayali heyecanlandırıyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılBu durumda yaşadığın duygular, karışık ve karmaşık olabilir. Başka birinin eşinin iş arkadaşı olması, ilişkilerde sınırları bulanıklaştırabilir ve karışıklığa neden olabilir. O adamın sana karşı ilgisi olduğunu düşündüğün zaman, bu durum hem heyecan verici hem de kafa karıştırıcı olabilir, çünkü bir yandan kimse bir adım atmaya cesaret etmiyor.
İlk olarak, kendini nasıl hissettiğini netleştirmek önemli. Evet, heyecan verici olabilir ama bu durumun ilerleyip ilerlememesi konusunda kendine dürüst olmalısın. Bu tür hisler, geçici bir çekim veya farklı bir ilişki dinamiğinden kaynaklanıyor olabilir. Ancak uzun vadeli bir ilişki kurma isteğin yoksa, sadece "heyecan" arayışında olmak, seni daha fazla karmaşaya sokabilir.
İkinci olarak, eşinin ve iş arkadaşının arasındaki dinamikler de önemli. Eğer kimse bir adım atmıyorsa, bu durumu olduğu gibi kabullenmek de bir seçenek olabilir. Bir ilişkide sınırlar, güven ve samimiyet çok önemlidir. Eşinle bu konuda açık ve dürüst bir iletişim kurmak, duygusal olarak rahatlamana yardımcı olabilir.
Son olarak, bu durumu hayali heyecanlarla sürdürmek seni geçici olarak tatmin edebilir, ancak uzun vadede duygusal olarak seni karmaşaya sokabilir. Kendi duygusal ihtiyaçlarını anlamaya çalışmak, ne istediğini belirlemek ve bir adım atmak, bu tür karışık duygusal durumlarla başa çıkmanın daha sağlıklı bir yolu olabilir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ayy, bu durum biraz karmaşık ve can sıkıcı olabilir! 😬 Arkadaşının eşinden hoşlanmak duygusal olarak zorlayıcı. Ancak bu duyguları bir kenara bırakmak en sağlıklısı olur. Çünkü bu tür bir ilişki karmaşa ve kalp kırıklığına yol açabilir. Adamın sana "yenge" demesi bir sınır çizdiğini gösteriyor.
Bu duygularını başka alanlara yönlendirmeyi deneyebilirsin. Mesela yeni bir hobi ya da etkinlik, belki de tamamen farklı biriyle flörtleşmek! 😇 Senin için daha olumlu ve sağlıklı olabilecek yeni heyecanlara odaklanmak daha iyi! Düşüncelerini başka alanlara kaydırmayı denemelisin. Senin için en iyisini diliyorum! 💕
Sen hiç böyle bir durum yaşadın mı daha önce? İçinden çıkmak zor oldu mu?02 Yorumla
Soran1 yılİlk defa böyle bir şey hissediyorum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılGerçekten zorlu bir durum! 😅 İlk defa böyle hissetmek kafa karışıklığı yaratabilir. Ama hatırla ki bu duygular geçici olabilir. 🙂 Başını belaya sokmadan önce onları başka yerlere yönlendirmek en iyisi! 💪 Yeni birileriyle tanışmak ya da kendini geliştirecek şeyler yapmak iyi gelebilir. 🌟 Unutma, aşk başka yerlerde de seni bekliyor olabilir! 🙌✨ Kendine dikkat et! 💕
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
dun de bunu soran biri vardi o musun sen? eger oysan dun de iĝrenctin, bugun de oylesin, eger o degilsen ikniz de iģrencsiniz
110 Yorumla
Soran1 yılEvet dün de sormuştum kaldırıldı sorum o yüzden tekrar sormak ıstedım. Igrenc bir dusunceö olduğunun farkındayım üzücü bır durum
- 1 yıl
Cesaret versinler istiyor
- 1 yıl
Bu kararını vermiş takılacak adama
Soran1 yılAdamı ayartmam korkmayın çocuğu var küçücük
- 1 yıl
Kendi kocana acımıyorsun elin çocuğuna acıyorsun.
Soran1 yılKendı kocam benimle ilgilenmıjor oyunla bozmuş kafayı ona kaç kez şans verdım kendısıne de soyledım sen böyle yaparsan sonun aldatılmak olacak dedım o kadar güven vermısım kı asla ınanmıyor öyle bı şey olacağına
- 1 yıl
Tamam bunları demem lazımdı
- Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı.
1 yılAnlattıklarından sonra sana kızmadım. Hata herifte çıktı
112 Yorumla
Soran1 yılDaha bir sürü şey var da anlatmıyorum işte sadece kendi hislerımı yazdım
- 1 yıl
Sadece hislerini yazarsan bir sürü seni suçlayan görüşler alırsın
Soran1 yılÖn yargı işte ama haklılar ben de doğru bulmuyorum
- 1 yıl
Senin de hatan böyle durumlar olmasına rağmen boşanmayıp devam etmen
Soran1 yılKaç kere boşanma konusu açıldı kıyafetlerımı bıle topladım beni bırakamazsın bizi olum ayırır falan dıyo daha da korkuyorum
- 1 yıl
E tutarsız davranıyor o zaman
Soran1 yılÇünkü ben on göre çok düzgün bır profıldeyım benı kacırmak ıstemıyor bı daha bulamaz.
- 1 yıl
Garip ya Allah yardımcın olsun zor
Soran1 yılSagol😏😑
- 1 yıl
Bunalırsan yazabilirsin sende sağol
Soran1 yılİyi geceler..
- 1 yıl
İyi geceler
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHoşlanma sınırında kalsın yoksa müge anlıda bol bol görürüz sizleri ve bu iyi senaryo diğerini düşünmek istemezsin
01 Yorumla
Soran1 yılKeşke Müge’ye çıksak kocam dırekt vurur ıkımızı de
Sen evli misin sevgilin mi var ondan bir ışık alıyor musun
07 Yorumla
Soran1 yılEvliyim
Soran1 yıl24 yaş 6 aylık
Belkide sen oyle dusundun icin adamin oyle dusunduju dusunuyorsundur tecrube ile sabit yasandi.
06 Yorumla
Soran1 yılBelki de
Soran1 yılBen ona bakmıyorum aksine konuşurken bile yere ya da başka yere bakarak konuşuyorum ama adam sureklı bana karşı anlatıyor bana bı şeyler soruyor özellıkle
Soran1 yılBen adama asılacak degılım zaten hep birlikte bulusuyrouz basbasa buluşma şansımız da yok
Eşim böyle birseyi bana söylese aşırı tepki vermezdim sanirim eşimin zevk almasını isterdim
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yanı eşini başkasına mı sunardın
Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı. Hangi şehirde yaşıyorsunuz yenge :)
08 Yorumla
Soran1 yılBingöl yengemmm tayın çıktı buraya yenı geldık
Soran1 yılOlmaz bı şey yengemmm korkma sen
Soran1 yılUyu yengem sen uykun açılmasın
Soran1 yılGit başkasına sar o zaman yengem
- Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
1 yılEsinde onun karısından hoşlanıyormu sence?
012 Yorumla
Soran1 yılSanmıyorum
- 1 yıl
şu an konuşmalarından anladığım üzere senin özgüvenli bir halin var ve böyle hedeflerinin peşinde koşan insanlara benziyorsun ama esine şimdi belli etmedigini dusunsende mutlaka acik verirsin... o yüzden dikkatli ol...
Soran1 yılEşim beni her zaman çok kıskanıyor boguyor benı ama kendısı de ılgılenmıyor beni kafeste tutmak istiyor elınden gelse
- 1 yıl
Anlıyorum seni, Ne yapmayı seçersen seç, öncelikle kendini düşün. Hissettiklerin, düşündüklerin ve sağlığın en önemlisi. Ve unutma, bir ilişki iki kişilik bir yemek gibidir; her iki tarafın da tatmin olması gerekir.. esin ile bu konuyu konus öncelikle, anladığım baya bunaltmis seni...
Soran1 yılHem de çok bunalttı sanki evlenmedım de hapıse gırdım o derece yanı
- 1 yıl
Anlıyorum, aradığın gerçekten özel bir ilişki ve bu konuda endişeli olman gayet normal. Ama endişelenme, hayat her zaman sürprizlerle doludur , şu anda iletişim ve net bir dille ifade etmen dışında pek bir alternatifin yok, belki gizemli davranirsan bir ihtimal...
Soran1 yılArada kıyaslama da yapıyorum bak onun kocası esıne ne kadar yardım edıyor falan dıye övüyorum sınırleniypr
- 1 yıl
Haklı olmak mı istiyorsun, yoksa mutlu olmak mı? Çoğu zaman hem haklı hem mutlu olmak mümkün değildir. Öyleyse bırak çoğu zaman başkaları haklı olsun. Sende mutlu olmayı tercih et elbette, fazla yogunlasma gül geç hareketlerine
Soran1 yılTeşekkür ederım yorumlarınız için en azından on yargoyla yaklasmadınoz
- 1 yıl
Rica ediyorum seni anladığım için bazı duygularini icinde yasadigini fark ettim , Sebepsiz bir şey yok. Gerçekten her şey de bir hayır vardır. O kadar dert etme her şeyi. Sen olman gerektiği gibi olmaya çalışırsan, çok şeyin kendiliğinden gerçekleştiğini görürsün.. deşarj olmak isterseniz yzrsnz iyi geceler..
Soran1 yılİyi geceler cok sagolun
- 1 yıl
İyi geceler...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKorkuyordur o atmıyorsa sen adım at
04 Yorumla
Soran1 yılBen kimseye ilk adımı atamam
- 1 yıl
Hmm ona atması için yol yap
Soran1 yılYa atsam da nolcak boş hayal
- 1 yıl
Bakarsın bişeler olur belli olmaz
1 yılYasak ya ondan dolayı
04 Yorumla
Soran1 yılBence de yasak olan seyler beni heyecanlandırır
- 1 yıl
Yoksa yaşanalar aynı değmez
Soran1 yılZaten bir şey yaşasak soğurum kendımı biliyorum
- 1 yıl
Kendine saygın olsun bence tabiki varsa
1 yılBu iş farklı yerlere gitmez umarımm
02 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
- 1 yıl
Sen anla artık
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAllah bu karı milletine akıl versin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılBu sadece hoşlantı değil sanki
016 Yorumla
Soran1 yılNedır
- 1 yıl
eksik kalıyorsun. değil mi
Soran1 yılOlabılır
- 1 yıl
konuşmak ister misin peki
Soran1 yılTeşekkürler
- 1 yıl
eğer rahatsız edeceğimi düşünüyorsan düşünme öyle bir şey
tanımadığın biri olarak konuşmak iyi gelir
Soran1 yılOlsun Sagol
- 1 yıl
Anlıyorum seni çekingenlik var tabi
sorun değil
Peki bu durum karşılıklı olur mu
Soran1 yılNasıl yanı
- 1 yıl
hoşlanma diyorum
Soran1 yılKarsılıklı gıbı gelıyor daha doğrusu benden etkılenıyor bence sadece
- 1 yıl
nasıl anladın bunu
Soran1 yılBakışlarından hep gözü ustumde
- 1 yıl
Sen ondan bir davet bekliyor musun peki
Soran1 yılBekliyorum ama hayır demek ıcın o aman takıntım geçer
- 1 yıl
bence o an değişir düşüncen
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Aman uzak dur
02 Yorumla
Soran1 yılNerelere gideyimm bilmiyorum
1 yılYapma bunu..!
01 Yorumla
Soran1 yılBir şey yapmadımmm
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Akıllı ol
020 Yorumla
Soran1 yılYani?
Soran1 yılBir şey yapmıyorum kııı
Soran1 yılNapıcamm😔
Soran1 yılAyda bir fon görüşüyoruz ama kadın sureklı çağırıyor Beni ben yıne de gıtmıyorum
Soran1 yıl6 aylık daha yenı
Soran1 yılTamam işte daha iyi olması gerek aramızın ama sanki 10 yıllık evliyiz heyecanı falan yok. Heyecan istiyorum dıyınce de aşkım biz zaten 5 yıldır tanışıyoruz ne heyecanı olacak daha dıyor
Soran1 yıl24 o da 30
Soran1 yılKader işte monoton bir kocam var
Soran1 yılİtekle itekle gitmiyor ıste heves bırakmıyor insanda
Soran1 yılHep ayak uyduruyorum ama yoruldum alkol sıgara kufur hıc bır seyım yok guzelım fızıgım de düzgüm bir tek tribim var o da ilgisizlıkten. Beyefendı benı hakedıyor mu dıye düşünüyorum artık
Başına vurmuş galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılŞu an yanında olsa ne yapmak isterdin
053 Yorumla
Soran1 yılFlört etmek ısterdım sadece yanı belırsız durumun heyecanını yaşamayı
Cevap sahibi1 yılO yanında olsam ama bence flörtle kalmazdı
Soran1 yılNe yapıcak? Karısını sevıyor gibi
Cevap sahibi1 yılbence seninle birlikte olurdu
Soran1 yılAdam Abaza biri degıl ya karısını aldatmak istemez bir de sureklı yenge dıyor
Cevap sahibi1 yılsenden hoşlanıyorsa kesin ister seni
Soran1 yılKocamla da iyi anlaşıyorlar ısımlerı bıle aynı
Cevap sahibi1 yılolsun. Peki o seninle sevişmek istese ne derdin ne yapardın
Soran1 yılGeri cekılırdım
Soran1 yılBen sadece o heyecanı sevıyorum ılıskıye girmeyı düşünmem
Cevap sahibi1 yılneden
Soran1 yılO zaman heyecanı kaçar bu anlamı olmaz hem zamanla daha kötüye gıder öyle
Cevap sahibi1 yılKimsenin olmadığı yerde seni öpse ne yaparsın
Soran1 yılKalbim yerınden çıkar
Cevap sahibi1 yılonun yerinde olsam öperdim seni
Soran1 yılAma tepkimi bilemez kı belkı de olay çıkarıcam o zaman adam ne yapar
Cevap sahibi1 yılbence çıkamazsın
Soran1 yılİşte adam bunu bilmıyor bu yüzden yaklaşmaz bı de bence kocamdan korkar
Cevap sahibi1 yılPeki öpse olay çıkarır mısın
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılKeşke onun yerinde olsaydım öperdim seni
Soran1 yılNeyse ki degılsin
Cevap sahibi1 yılniye 😊
Soran1 yılSen öpmekle kalmazsın
Cevap sahibi1 yılGerçekten istemiyorsan başka bir şey yapmazdım ama öpmeyi çok isterdim
Cevap sahibi1 yılŞu an çok isterdim öpmeyi
Soran1 yılKudurfun amca sen
Cevap sahibi1 yılamcamı senin yaş kaç🥰
Soran1 yıl24
Cevap sahibi1 yılbende 34.
Cevap sahibi1 yılBen seni daha büyük zannediyordum 35 lerde falan
Soran1 yılAbııı dıyelım o zaman
Cevap sahibi1 yılpeki küçük kız😊. Yalan yok kıskandım o adamı
Cevap sahibi1 yılKaç senelik evlisin
Cevap sahibi1 yılkorkma yemem seni.
Soran1 yıl6 ay
Cevap sahibi1 yılÇok yeniymiş.
Cevap sahibi1 yılEvlilik nasıl peki istediğin gibi mi
Soran1 yılBazen istedıgıö gıbı bazen degıl
Cevap sahibi1 yılİstediğin gibi olan şeyler ne olmayan şeyler ne peki
Cevap sahibi1 yılNasıl birini isterdin
Soran1 yılAman boş ver amca ayy abi
Cevap sahibi1 yılne amcası kız deli. Konuşuyoruz işte canım sıkılıyor. Nöbet çıkışı bugün akşama kadar uyudum uykum da yok
Soran1 yılİlgi manyagına cevırecek bırını ısterdım sürekli üstüme düşsün ağzımın ıcıne baksın falan
Cevap sahibi1 yılİşte o kişi tam olarak benim. keşke şu an yanımda olsaydım eşin olsaydım
Soran1 yılErkek evdekınin degerını bılmıyor dısarısı daha cazıp gelıyor
Cevap sahibi1 yılÇoğunluğu dediğin gibi. evdekinin kıymetini bilmiyor. Kimisi de keşke şu an evli olsam da sabaha kadar onunla ilgilensem diye hayal kuruyor
Cevap sahibi1 yılkimisi karısının kıymetini bilmiyor. Kimisi de yastiga sarılıp yatıyor
Soran1 yılKimisi de boşanınca anlayacak gibi duruyor
Cevap sahibi1 yılaynen boşanınca seni kaybedince anlayacak kıymetini. Şu an senin gibi biriyle evlenmek için neler vermezdim ki tüm servetimi verirdim
Soran1 yılServet falan boş işler ayrıca sen de daha gormedıgın ınsanlara asılma bence
Cevap sahibi1 yılAsılmıyorum. sadece aklımdan geçenleri söylüyorum. Sana asdığımı neden düşündün ki. Asılsam ne olacak sonuçta evlisin.
Cevap sahibi1 yılNeyse rahatsız ettim kusura bakma
Gizli Üye(18-24)1 yılEee yuuuuh be
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri