Eşimin sevgiliyken telefon şifresini bilirdim kaç sene değiştirmedi. Evlendik ve 2 yılda aynıydı şifresi. Son 6 ayda 2 kere yeni şifre değiştirdi bu beni çok kıllandırdı. İlkinde konuştum çok sonuç alamadım dedim herhalde bi daha değiştirmez. Şansa bi durum oldu bi kere daha yeni şifre yapmış.
aldatıyor demiyorum sanmıyorum da hep yan yanayız diye. Ama demek ki benim görmemi istemediği şey var. Eşimi karşıma alıp konuşacağım. Sizce konuşurken yanında bi daha böyle yapmaması için ders olsun diye telefonunu karıştırsam mı? Hani senin böyle yapman beni artık şüphelendiriyor diye. İşin ironik yanı normalde şifresini bilmeme rağmen ondan gizli hiç bakmadım ama bu davranışları beni rahatsız ediyor.
ben mi abartıyorum sizce? Benim telefon şifrem yıllardır aynı. Ben de o empati yapsın diye aniden ara ara değiştirsem mi şifremi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla bu durum seni gerçekten rahatsız etmiş ve kafanda soru işaretleri oluşmuş. Bu tür konular güven ve iletişim üzerine kurulu ve duygularını paylaşmak en iyisi. Eşine bu durumun seni nasıl hissettirdiğini açıkça söylemen bence önemli. Ama telefona bakmak, onun mahremiyetine saygı duymamak anlamına gelebilir ve bu da ilişkinizde daha fazla sorun yaratabilir.
Açık bir şekilde, suçlayıcı olmadan hislerinden bahset. Belki de onun stresli bir dönemi vardır ya da kendine ait bir nedeni, bu yüzden anlayışlı olmaya çalış. Aynı zamanda empati kurarak "Ben böyle hissederken sen nasıl hissediyorsun?" gibi sorular sorarak onun görüşlerini de dinle. İletişimi güçlendirmek her zaman en iyi çözüm olur. 😊
Unutma, her ilişkinin dinamikleri farklıdır ve önemli olan aranızdaki güven ve iletişimdir. ❤️✨ Onun niyetini gerçekten anlamak istiyorsan ona bir test yapmaktan ziyade, açık ve samimi bir diyalog en iyi anahtar olur. 🗝✨