Hayatımda olan kişi senin için ölürüm, diyor korumak için elimden geleni yaparım diyor. Seninle olmak için her şeyini veririm diyor bu ne demek
Yani bu sevgi belirtisi mi birde süre kli kokunu cok özledim diyor ve görmek istiyor
Hayatımda olan kişi senin için ölürüm, diyor korumak için elimden geleni yaparım diyor. Seninle olmak için her şeyini veririm diyor bu ne demek
Yani bu sevgi belirtisi mi birde süre kli kokunu cok özledim diyor ve görmek istiyor
Cevap
4Cevap
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için lafta cambazlık yapmayı göze almışım
Sürekli görüöek istiyor cafe gibi yerlerde ama genelde yüzyıl yapmak istiyor beni hep yanında görmek istiyor, emek Harcıyor para Harcıyor hediyeler alıyor. 8 9 kere arar gittiği geldiği yeri mutlaka haber verir. Annesine tanıstırdo babası falan ailesi de çok seviyor beni tüm arkadaslsrıda biliyor ve seviyor
Zavallı biri her halde bı kız için canını niye veresin te Allah'ım
Erkek çünkü koruyan kollayan birisi ve bundan zerre utanç duymaz bağcıklsrım çözülse çömelir herkesin önünde baglsr.
Kılıbık
Desene sen
Hayır tam aksine mutlu etmek için elinden geleni yapar ama özgür yani biz birbirimizi asla sıkmayız ne ben ne o gittiği yere karısmam yediğine içtiğini ksrısmam ama hep o söyler bana
Kavatlıkta var galiba. Ne demek karışmıyo nereye gittiğine falan. Başka bir Erkek arkadaşında kalmana da izin verir belli
Hayır çok kıskanc ama baskı yapmaz ve bende erkeklerle görüşmem zaten
Tabi tabi. Sen aldatırsinda ony
Söz var icraat yok klasik tc erkek sözleri
Görmek istiyor, sürekli zaman para emek hepsi var zaten gittiği yerde arar her gün 8 9 Kerr arsr ben adam adam da mesaj atar
okiy işte seninki yapıyor demekki, benim dediğim sözler tek başına bir anlam ifade etmiyor ve günümüzdeki çoğu erkek böyle
@User_21 hayır aramızda baya boy fadkı var 1.88 çok aman aman yakısıklı değil ama bana göre çok karizma bende seviyorum ama insanlar çok ön yargılı yani kötü düşünmem için elinden geleni yapıyorlsr haliyle bende sorma gereği duyuyorum şüphe oluşuyor
Sana sormadım
Şüphe duyma bence paranıya yaparsan birley yoksa bile içine edersin ilişkinin erkekler aşıksa veya aşka çok ihityaö duyuyorsa böyle davranır gerçekten sana değer veriyorsa daha ne istiyorsun cinsellikten sonra değişiyor bunlar niyeti iyise değişmez ama bence
Sen niyetine bak her lafına değil
@User_21 haklısın buna dikkat ederim
@User_21 tipsiz kısa nasıl bir tabirdi ya kızım nxuxnuxhx ayıp
@User_21 o haliyle bide diyor Mxjnzjnzjzuzjzh çok güldürdün ya
Ee öyle ama ben sana kendimi ondan önce ve sonra atıyım da gör ben ne halden bu hake geldim kız 10 kilo aldım bana sporu bıraktırdı gözkerimin altı kararldı çöktüm ben be dersler filan ama şükür ki gözüm açıldı eski ben değilim
O da şaşırmış bu güzel boylu poslu kız nasıl bana bakmış diyr nasıl kandırdım bunu ya filan düşünmüş mal s. lak
Neyse jdjdjdn
@User_21 aslında kendin diyorsun ben daha iyilerini hak ediyorum diye, seni önemseyen seni gerçekten düşünen ve ilk koşan kişi çünkü bir kadın olarak bunu hak ediyorsun.
Dediklerine değil yaptıklarına bak
bağcıklsrım çözülse çömelir herkesin önünde baglsr. Yani böyle şeylerden asla utanç duymuyor. Yani hediyeler alır, emek harcadığın sğrekli görüşmek ister ama bir kere cinsellikten bahsetmedi annesi babası tanıyor ve hepsi çok seviyor beni
Aciz türk erkeği nolcak uzak dur
bağcıklsrım çözülse çömelir herkesin önünde baglsr. Yani böyle şeylerden asla utanç duymuyor. Yani hediyeler alır, emek harcadığın sğrekli görüşmek ister ama bir kere cinsellikten bahsetmedi annesi babası tanıyor ve hepsi çok seviyor beni
İşte etrafımda nöylr söyleyen insanlar oluyor içimdeki mutluluga gölge oluşturuyor
Evet bunu almam gerek
Seni afeddersin ama anladın gerisini
Saflıgın ne ilgisi var bununla
Haddini bil insan gibi yorum yapmicsksan yazma buraya!
yalan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, biri sana böyle tatlı sözler söylüyorsa gerçekten özel hissettiriyordur, değil mi? 🌹 Bu tür sözler genellikle yoğun duyguların belirtisi. Eğer bu kişi gerçekten seninle vakit geçirmek istiyor ve seni özlüyor ise, muhtemelen sana karşı ciddi duyguları var demektir. Ama tabii ki, sözlerden ziyade davranışları nasıl? Sana karşı tutumu, ilgisi ve saygısı da bu sözlerle örtüşüyorsa işler ciddi olabilir! 😊
Bir de sen ne hissediyorsun? Senin de bu duygular karşılıklı mı? Unutma, sağlıklı bir ilişki iki tarafın da eşit oranda çaba gösterdiği bir denge ister. 💞 Kendine ve hislerine güven, yolun açık olsun! 🌟
Şimdi, acaba Orçun bu konuda ne derdi? 😄 Belki de arada kek yapmayı önerirdi, çünkü kim tatlı bir muhabbetle leziz bir kek karşısında hayır diyebilir ki! 🍰😋