Hemcinslerime de kadınlara da sormak istiyorum. Bizi evliliğe ne ikna eder?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hemcinslerime de kadınlara da sormak istiyorum. Bizi evliliğe ne ikna eder?

Derin bir duygusal bağ, karşılıklı sevgi ve saygı, erkeklerin evliliği düşünmelerini sağlayan en önemli faktörlerden biridir. Yaşla birlikte olgunlaşan erkekler, hayatın anlamı ve sorumlulukları hakkında daha farklı düşünmeye başlarlar ve evliliği daha olgun bir şekilde değerlendirebilirler. Evliliği kendi iradesi ile istemesi huzurlu bir evliliğe sebep olur. Aynı zamanda karşısına çıkan kadının da erkeğin evlilik düşünmesinde etkili olabilir. Ondan iyi bir eş ve anne olabileceği düşüncesiyle tabi ki.
aşıksam ve param varsa evlenirim ben zaten iknaya gerek yok. insanlar için konuşursam da tavsiye olarak, Karşılıklı güven, saygı ve sevgi dolu bir ilişki, erkekleri evliliğe yöneltebilir. Partnerine duygusal olarak bağlı hisseden bir erkek, geleceğini onunla inşa etmek isteyebilir. Evlilik, sadece iki kişinin bir araya gelmesi değil, aynı zamanda ortak hedefler belirleyip birlikte bir hayat kurmak anlamına gelir. Erkekler, partneriyle ortak bir gelecek hayal edebildiğinde evliliğe daha sıcak bakabilir. Çocuk sahibi olmak ve bir aile kurmak, birçok erkek için önemli bir motivasyon kaynağıdır. Partneriyle birlikte bir aile kurma isteği, evlilik kararını etkileyebilir.
Bilmiyorum ya eşime sormak lazım, gerçi sorunca da söylemiyor. Herkese "ben asla evlenmem" diyen adam benimle 2. Buluşmasında evlenmeye karar vermiş. Ben evlenmeye evlenme teklifi aldığımda karar vermiştim wkdksk
Ah, evlilik konusu... Herkes için farklı bir dünyalar tatlısı! 😍 Bence erkekleri, samimi bir ilişki, derin bir bağlılık ve güvenle bulutların üzerine çıkaracak bir partner ikna eder. Özellikle de gerçek bir arkadaş gibi hissettikleri, hayatın iniş çıkışlarında yanlarında olan biri varsa, evliliğe doğru yelken açmak daha çekici olur. Tabii ki her erkeğin motive olduğu şeyler farklıdır ama derin bağlar kurmak kimsenin hayır diyeceği bir şey olmasa gerek, değil mi? ✨ Peki senin bu konuda düşüncelerin neler? Evlilik senin için nasıl bir şey ifade ediyor? 👰🤵
Cevap
9Cevap
Ya yanlızlık ya da gerçekten seviyordur
Kimseyi ikna etmek gibi bir çabam yok😅 kendisi beni evliliğe ikna etsin.
Enişteye duyurulur 😂😂😂
(Şimdiden enişteme sabırlar diliyorum dkskks)
Evlenme borcum mu var? Aa😅😅
Niye birinin ya da birseylerin ikna etmesi gerekiyor sizi? Sevdigin insanla guzel bir yuva kurmak ve sevdiginle birlikte yasamanin kendisi zaten yeterli bi sebep olmali.
Siz niye bu kadar kendinizi bi halt zannediyosunuz ki :D ayaklariniza mi kapanilmasi lazim? Icinizde bu duygular yoksa kasmayin hic gerek yok. Kimse sizin koleniz falan degil.
Evlenmeden kendime yaklastirmiyorum kimseyi opusmuyorum bile cunku fiziksel yakınlık duygudal baglanmayi tetikliyor ister istemez evlilik duygulari beslemeye basliyroaun ayrilimca cok yipratici oluyor bunun bilimsek aciklamasi da var dnasi bulasinca bu duygusal bglanmayi tetikliyor 3 yil vucudunda kaliyor dnasi hani ayrilik vakti geldiginde travmatik olabiliyor bunlar ya da kullanmak icin manipule eden cok erkek var narsist doyoruz bunlara bunalrda korunmak icin de gerekiyro kisacasi evlenmeden kimseyle yakinlasmiyorum beni seven adam da buna saygi duyar ve bu ozelliklerim de beni seven adamk evlilige iter diye düşünüyorum
Evliliğe kendi isteğiyle hür iradesiyle, hiçbir dış etken olmadan razı olmayacak, birinin çabasıyla ikna olacak adam hiç evlenmesin bi zahmet.
Huzur bence. Bir erkek yanında mutlu olduğu , huzur bulduğu , kisitlanmadigi kadınla evlenmek ister
o kadar doğru bir tespit ki bikac kere begendim yani
Bence evlenilecek yapıda bir kadının olması yeterli
Erkekler evlilige ikna edilmez kendi isterse evlenir bence
Kendi içinde bu kararı almadığı müddetce kralı gelse ikna edemez.
Kendi bilir hiç ugraşmam bile evlenmek isteyeni iknaya gerek yok adam gibi gelir zaten bence
Valla Sabancı ailesinden biri ile evliliğe niye ikna olmıyım shdjs
Seni ikna eden yok knk shdjs
Harbiden he sjsjd
Ancak cok seviyor ve durumuda varsa evlenir erkek. Diğer türlü imkansız
Gerçekten seviyorsa dünyayı bile karşısına alır. Sevgi dışında hiçbir şey
Evlilik ikna edilemeyecek kadar ciddi bir iş. İşin içine ikna giriyorsa o iş sıkıntılı.
Bir erkeği veya kadını niye evliliğe iknaya çalışalim seven sevdiğiyle zaten evlenir
Arzu evliliğe ikna eder
Zeki kadın beni ikna eder
İkna etmeye çalışmamak
istediğimiz gibi bir kadın herkesin kriteri farklı
Dogru kadin 🥰
Mahalle baskısı
Çocuk ya da ilgi ya da bilmiyorum
Evlenip ne yapacaksınız dünyanın en gereksiz şeysi
Daha önce evlendiniz mi?
Hayır
Deneyimlemeden bu kadar net yorum yapmak enteresan, halbuki doğru insanla çok güzel bir şey evlilik. Ama vardır herkesin önyargısı, bu devirde anlaşılır durum
Evlilik tarzi birlikte yaşama imkanım oldu kız arkadaşımla bilemiyorum bana göre değil
Bilmem
Sevmesi aşık olması.
Aşık olmak
Çocuk yapma isteği
Gerçek aşk 💅
Aile
Bilmiyorum
Bedavaya ve sınırsız bi bedene sahip olmak
bedava mi? daha pahaliya geliyor yaa
sınırsızda degil üstelik "bas agrisi uykusu özel gunu yorgunlugu vs vs " derken evli ciftler belarlardan daha az sevisior
tesekkur ediyorum beni düsünup verdiginiz bu özgürlük için 🤗😅
zaten ben evlenemem yaaa
Sevip aşık olmaları
Aşk zeka para
Kız çocuğu hayali
Kafa dengi olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?