Sohbeti devam ettirmesi, şeref*sizlik değil de nedir?

Sohbeti devam ettirmesi, şeref*sizlik değil de nedir?

Açıkçası tahmin ettiğim kişiyse bu tip bir şeyin içerisinde olması beni şaşırtmadı çünkü onun bir zamanlar çok yakın olduğu kız arkadaşlarından birisini fazlaca yakinen tanıdığımdan ötürü bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim düsturuyla bu tarz bir şey yapması şaşırtmadı ayrıca da yanlış anlama ama zaten sorduğu sorular ve dahi sorularındaki gelen yorumlara yaptığı yorumlar bile o arkadaşın sadakat düzeyini sorgulattırıyor.
Boş ver can sıkma bence, kendi yoluna bak hiç muhatap alıp uğraşma bile, ben de daha önce arkadaşının ardına tekmeyi basarken öyle yaptım sonradan çok yalvarıp yakardı ama uza çektim.
Kişisel hitaplar kullanmayalım.. Soru farklı çünkü.. Senin başına gelse ne yaparsın, cevapla geç sadece..
Eğer anında engeli basmayıp sohbete devam ediyorsa kibar tabiriyle yallahı çeker, 5 para etmez karakterini de herkese gösteririm.
sevgilim asla sohbeti devam ettirmez.. zaten bunun da şaksı olmaz benim için. böyle bir durumda sevgilimin yapacağı şey o kişiyle iletişimi anında kesmesidir ve bir daha konuşmamasıdır ben bunu ondan beklerim.
Yok, bazıları ciddiye almadım önemsemedim diyip devam ettiriyormuş muhabbeti.. Sonra da karakterden bahsediyor her yerde.. Kuzu can.. 😀
Onların karaktersizliğidir o zaman. kimmiş bunlar
Senin kuzun işte.. Canın falan
Ablam öyle bir şey yapmaz. neyse benim üstüme düşmez konuşmak.
Kör olmamak lazım o kadar..
Tepkisiz kalınmamalı normal bir durum değil biriyle başladıysan kişiyle devam etmelisin seçenekleri değerlendirmek yok yani burada herkes birbiriyle yorumlarda konuşuyor ama sınırları var
Ben görmedim mesajları ama yine de senin adına üzüldüm Umarım çabuk atlanıp toparlatabilirsin Çünkü Değmeyecek insanlar için kendini üzüp yıpratmana gerek yok
Haklısın..
Çevresinde üç beş yalaka insan sayesinde prim kasan arkadaş ayağına herkesin yavşadığ bir kadının tuzağına ikinci kez düşüyorsan suçu neden birazda kendinde aramıyorsun. Kadın bundan besleniyor ilgi budalası ilgi delisi bir kadın seni ve duygularını kullanıyor
Kimse gerçeği söyleyemiyor.. Başlarına gelir umarım öylelerinin..
Tuzak olarak düşünmedim ama öyleymiş.. İnsan gerçekten sevip aşık olunca doğru düşünemiyor işte..
Şaka yapmak her ilişkinin eğlenceli bir parçası olabilir fakat bazı esprilerin sınırları aşmaması da önemli. Eğer böyle bir durumda partnerin bu espriyi hoş karşılamıyorsa, ona saygı duymalısın ve onu dinlemelisin. İletişim, burada kilit nokta! 😊 Ne hissettiğini ve neden rahatsız olduğunu anlatabilirsin, bu sayede anlayışlı bir ortam yaratabilirsiniz. Herkesin sınırları farklıdır, o yüzden partnerinle açıkça konuşarak beklentilerinizi netleştir. Unutma, anlayış ve empati her ilişkide önemli! 🥰 Söylentim olmasın ama, her şeyden önce espri ve ilişkinizin dengesini bulmak önemli. 🕵️♀️✨ Sen ne düşünüyorsun, böyle esprilere açık mısın? 🤔
Cevap
12Cevap
Böyle bir şakayı kimse yapamaz. Bunun şakası filan olmaz. Bu denli ahlak yoksunundan arkadaş olmaz.
Anında iletişim kesilir. Gereken cevabı alır.
Ahlak yoksunudur değil mi.. 😄
https://ibb.co/SPCSSLf
Aynen böyle bir muhabbet..
Allah akıl versin...
Anlamadığım şey bu mesajlar anonim değil mi? Eğer başkasının mesajlarını izinsiz SS alıp böyle paylasiyorsan bu bilişim suçu bunu bilmeni isterim.
Hesap şifresi bilinçli verildi.. Herkesin her şeyden haberi var.. Ayrıca suçsa da isteyen gereğini yapar..
Bunu yapmanız için verilmemiş olsa gerek.
Sanırım sevgilin böyle bir şey yapmış ve sende intikam aldın. Keşke onun seviyesine inmeseydin.
Bir şekilde içimi dökmem lazımdı.. Hak etmediğim durumun içinde kalmak kolay mı sanıyorsun.. Bunları paylaşmayı, hakaretler etmeyi isteyerek mi yapıyorum sanıyorsun..
Sen düzgün duruşu olan karekterli bir üyesin...
Bunu yapan zaten kendini belli etmiş. Yerinde olsam onun için tek harf harcamazdım. Çünkü ne yaparsan yapsan Yarabbi Şükür der. Konu uzar gerek yok.
Yediremiyorum kendime bunu.. Bunu hak edecek iğne ucu kadar bir şey yapsaydım keşke.. O zaman avuturdum kendimi..
Avunacak bir durum yok. Ayrıl olsun bitsin. Bazı kişiler illa bir şeyi hak edecek diye bir şey yok. Bu karşındaki kişinin tiyniyetsizliği
Gelip bana söylemesini ve onunla olan iletişime son vermesini bunu yapmayacaksa karaktersizliklerinde boğulsunlar..
Boğuluyorlar.. Kökten uca b*ka batmışlar ama sineğin umrunda olur mu..
:(
Yanlış oldu bu ne ya 🤦🏻♀️
Bu da yanlış olsun boş ver..
Her zaman derim sevgilimin karşı cins arkadaşı olmamalı diye. Sonuç olarak ikiside biter bende
Ağzının üstüne tokatı çarpmasını.
Sevgilim olacak kişi karşı cinsle konuşamaz. Başta buna izin vermem. İzin verdiğiniz zaman böyle şeyler olunca ağlamayın derim. Şu zamanda inanın kimseye güven olmuyor. Herkes azıtmış durumda. Soruya gelince sevgilimin a…koyardım 😇
Koca meraklısı olunca böyle oluyor işte.. İzin vermek ne demek.. Mezara koymuşlar, kürek kalsın demiş.. Ne yapsak da boş böylelerine..
iste bu yuzden karsi cinsle merhaba merhabasi disinda samimiyeti olan biriyle yapamam. bu saka sayilmaz, cocukluk arkadasim var mesela ve edebimizi biliriz bu tarz bir sakayi ne ben yaparim ne o yapar kaldi ki bu soruda siradan bi karsi cins. ben sevgilimden once bir o cumleyi ona yedirmesini ardindan da komple iletisimi kesmesini beklerim yapmiyorsa ben onu veya onunla iletisimimi keserim. cok gerildim ahshahahah
Herkes karakteri gibi davranır işte..
maalesef
S. ek. tir etmesini beklerim !. Konu oraya nasıl geldi sormadın mı hiç? Sevgili normal olunca çevresine de normal seviyeli kişiler toplanıyor. Böyle seviyesiz dialogun yapılmasına izin veren kişiye benden iyi biliyorsun ne deniliyor. Bu soru sana aitse eğer tükürdüğünü bir daha yalama kardeşim , s.. et saygı herzaman önemli.
Böyle şaka yapacak kişileri etrafımda tutmam ben. Bana asla ulaşamaz eğer bu tarz bir şaka yapan olursa da.
Soruya ve yorumlara baktim. Kisisel olarak fikrim birini seviyorsam şayet ve bu ortamda tanistiysam burayi birakmamiz lazim cunku en iyi iliskiyi bile bozuyor bu ortam ama olay sevgi degil sadece bu ortamin verdigi haz, etiketler yorumlarda aşko kuskolar ise zaten olmaz. Haddim degil belki ama yorumlarda olan durum ile alakali da bir ekran ss var ama engellenmis zaten hesap sorun bu ise şayet
Ben kurtarmak için her yolu denedim.. Siteden gitmek dahil.. Engellenmiş evet ama o kelimeyi kullandıktan günler sonra... Ondan sonra hala sohbet devam etmiş, gülünmüş falan..
Ha orasini bilemem. Yanlis anlamayin dün de böyle bir soru görüp ayni cevabi vermistim. Kisiler eğer burada gercek ask yasadiklarini ya da esas kişiyi bulduklarini düşünüyorlarsa burada olmamalilar. Buradan biriyle ask yasamak degil bana göre işin albenisi. Oyle olsa bu secim yapmak zorunda hissetmez direkt secerdi. Dikkat cekmek, etiketlenmek, buradan kiskanilmak, kiskandirmak falan filan aslinda burasi bir oyun. Sizler icin soylemiyorum yanlis anlasilmasin. Bu oyun seviliyor, kişiler değil. Amac hedeflenen
kisiyle mutlu bir iliski ise zaten seven baska biri ile iletisim kurmaya bile yeltenmez. Vicdanen rahatsiz hisseder. Diyelim ki hissetmiyor ve bitti o zaman da ortada küfürler hakaretler ucuyorsa zaten olmamistir. Insan kalitesini bazen susarak belli eder nacizane. Basinizi agrittim ablası kusuruma bakmayin
Bulunulan yer sıkıntılı evet ama adam gibi davranmak zor değil.. Hayatında biri varsa ona göre davranacaksın.. Ben karşı cinsle en ufak bir iletişim kurmuyorsam kimse kuramaz.. Bana yapılmaz bu asla..
Ayrıca bu haksızlığı yanına kar mı kalacaktı hani.. Ben herkesin imrendiği, istediği, beklediği aşkla bağlı kalayım, sonra bunlara maruz kalayım ve Susayım hiçbir şey olmamış gibi, o da istediğini söylesin yapsın yanına kar kalsın.. orada burada karakterden bahsetsin.. Yok öyle bir şey.. Ağzına s*çarım adamın ben..
Bakim burada olmak basli basina karsi cins ile ister istemez iletisim kurdurur. Ozel olmasa bile yorumlarda etkileşim olur. Bu sebeple diyorum burasi veya baska bir ortam cok mu gerekli? Kisinin istedigi sevgiyse ve bunu bulduguna inaniyorsa neden surekli soru sorup yorum yapsin. Haa can sikintiysa gitsin patik falan örsün kitap okusun film acsin izlesin. Yok ben illaki burada ya da baska bir ortamda takilicam dediyse bastan ve kabullendiysen bu bile bile kabullenmektir, ladestir
Sizin olaya gelince kadinin saklasigi birsey olsa o mesaji silmeden sana neden sifre versin? Bu kadar aptal olamaz. Bence kufur hakaretten once konusulmali, bir yanlis anlama da olabilir ortak bir nokta yoksa herkes yoluna bakmali. Şu yasanan durum çok hoş gelmedi zannimca
Hahah ya kusura bakma daha yeni okudum son yorumlari😂 bu siteden bulduklariyla kaynanasinin evinde yatip kocasinin altinda oynayanlarin yorumlarini gorunce dondum kaldim. Ne guzel ahlak bekciligi yapmislar oyle😂 😂 ne kadar kotü olursa ilsun yasanmis bir iliski varmis, bitmis. Ama iyi ama kötü. Boyle tiplerin agzina sakiz etmektense biseyleri bence kufur de edeceksen ona ac konus. Isin sonunda kötü biter belki ama boyle kokmuslarin agzina da laf vermemis olursun
Yahu burada takılması değil konu.. Hem olay burada da olmadı.. İnsanın içinde varsa her yerde yapar her şeyi..
İyi o zaman, ben özelde her haltı yiyeyim sonra al sana şifrem bak diyeyim, o da görünce "ama ben dürüst olmasam şifremi vermem" gibi saçma sapan yorum yapayım.. Ne güzel memleket..
Burdakilere malzeme vermek değil amaç.. Gururumu kıranın gururunu kırarım.. Tabii varsa öyle şeyleri.. Adam gibi ayırılmak varken böyle adice şeylere girerse sonucuna da katlanacak..
Canı sıkılınca gidip elin adamıyla karı-koca oyunu oynamayacak..
Esasen haklısın, ben biraz havayı yumusatmak istedim. Ekran ss lerinde sadece bir defa koca kelimesi var ama sen ikinci defa yazmasina firsat verdi demissin. Bir de kocanla ilgilen cumlesinden sonra gulerek sen misin o diye sormuş. Bir "Laa" kelimesine tepki gostermis ama kocanla ilgilen kelimesine gülerek yanit vermis. Agzina mıcıp birakması lazimmis. Demek ki bundan hoslaniyor sen de cok takilmamaya calis diyecegim ama yorumlarda ikinci sans verdigin yaziyor
Bence ucuncu de olacak gibi
Diğerinin ss'ini kendi bir yoruma atmıştı ama cevabını kaldırmış.. 😄
orada da tepki göstermek yerine, naber yazmış adama.. 😄
Yumuşayacak hava yok ortada.. Şans falan da yok.. Bugün kocan kelimesine razı gelen yarın başka türlü bir halde çıkar karşımıza.. Ona da bir bahane bulup, ciddiye almadım der.. 😄
Ha bir de ilk yazimdan sonra naber diye sorulmuş tekrardan 😒 masumiyetini yitirmis bu mevzu. Ve cevaben ben önemsemiyorum gibi bir yanit verilmisti hatirladigim kadariyla. Bu önemsememek değil. Önemsemedigi birine kimse vakit ayirmaz hele ki hayatinda biri varsa. Onemsemediği sey bence sohbet değil sensin. Şayet önemli olsaydi yasadigi duygu vicdanen rahatsiz hissederdi.
Eh yani.. Aklın yolu bir..
Ya kusura bakma sert oldu biraz ama yikilacaksan da bir defa yikil, kiril, parcalan. Ben bile acıdım haline tanimadigim halde. Belki o da uzuluyordur simdi bilemem ama senin icin kendine gelme vakti de olacak eminim ki.
Acınılacak biri var evet ama o ben değilim.. Çünkü yaptığım hiçbir şey kimseye zarar vermedi, huzursuz etmedi, soru işareti bırakmadı.. Ee, ben neden acınacak halde olayım..
Kendime gelmem bu defa daha kolay.. Zira hiç bu kadar net olmamıştı bazı şeyler.. :))
Farkinda olman güzel. Bir süre acitir ama geçer. Daha iyi olursunuz umarim
Teşekkür ederim..
Rica ederim
Kanka sende battığın çamura tekrar batmaya ne meraklıymışsın, bu kızın nasıl biri olduğunu yalaka kankaları dışında herkes biliyor görüyor zaten, hoş onlarda görüyor ama umurlarında değil kendileride aynı tip işte. Kıssadan hisse bir kez çıktığın o çamura ne diye tekrar girdin ki, madem allah sana tekrar ne olduğunu gösterdi artık yorumlarda aşığım canım acıyor diye ağlamayı bırak o bundan zevk alıyor görmüyor musun.
Zaten kalbinde sen olsaydın başkasının kocanım demedisinden zevk almak yerine onun emdiği sütü burnundan getirir engeli öyle basardı
Sorsan sitede bundan ahlaklısı yok, ne iyi ki sen çıkarıyorsun onun böyle zevklerini ortaya.
Bunun kız versiyonu olarak cevaplayım. Ben asla bu durumu kabul etmem. Sevgilim benim kişiliğimi, karakterimi bilmesine rağmen bu tarz şeylere devam ediyorsa o ilişkiyi bitiririm kendime saygım var. O da doya doya şerroluğuna devam etsin.
Bunların insanlık namına toplumda barındırmamak lazım..
Onlardan çok var. Önemli olan doğru insanla olmak.
Doğruymuş gibi görünürler ama arka planda neler dönüyormuş meğer..
Belkide
1.) Kimseyle bu kadar samimi olmam. 2.) Bunu yapabilmesi için kıçıyla düşünüyor olması gerekiyor. 3.) Çünkü 5 saniye sonra onu gebertirdim. canım degilse , beyniyle düşünüyorsa benim yanımda böyle konuşmayacagını bilir.
Sevgilim varken karşı cinsle cıvık muhabbete fırsat verecek kadar gereksiz kişilikte biri değilim. İnsanın önce kendine sonra sevgilisine saygısı olması lazım. Kocanım lafına münasip bir tarafına sokarım. 3 gün bulanık dışkı yapar.
1. Hemcinsim bu kişiye bu yüzü vermiş mi? eğer vermediyse durum değişir
2. Böyle soylemesine gülüyor mu?
3. Eğer rahatsız olduysa ve ters tepki verdiyse ben bi ayağa yavaştan kalkarım
Hiç tepki, sıfır tepki.. Gülüşmeler devam ediyor günlerce.. 😄
Tepkisiz kalırsam muhtemelen ayrılırım sanırım
Şakadan önce yapılmalı sınırını bilmeli herkes ona göre davranmalı. Böyle birşeyi sevgilisi olduğunu bile bile nasıl denir, diye bilmesi için çok ileri seviye samimiyet lazım iğrençlik resmen.😏
Altlarda sohbetin resmini paylaşmışsınız, size mi sevgilinize yazılmış kafam karıştı biraz 😄
Size yazılmışsa kötü sevgilinize yazılmışsa daha da kötü yanı o kişiyle sohbet kesilmeli bence
Kocanım yazınca bana mı olur ona mı olur..
Üste sizin profil resminiz görünüyor..
Şifresini vermişti, ss aldım şimdi sohbetten..
Anladım
Kendi tepkimi bir kenara bırakacak olursak sevgilimin buna tepkisi çok çok ağır olmalı rencide etmeli iletişimi kesmeli muhabbeti devam ettiriyorsa da benim tepkilerim değişir
Önemsemiyormuş, haspam.. 😄
Konuşmayı kesmiyorsa demekki onun ruhunada o işlemiş, göz yumuyor ya da ilgi seviyor orasını bilemem iki dakka durmam onunla
Böyle cıvık ve rezil sohbetlere muhatap olan bir insandan ne beklenir cidden loo Net bir şekilde iletişimi kesmeli. Devamını ediyorsa da yazık la bu kadar rezil olunmaz derim
Çüşşşşş yuh o şakayı sadece bana yapabilir bide şakacıktan evlilik teklifi etseydi vgnbgnbg aşkım şakasına yani abartma kafasında kuruyorsun hayırrrr vdgbvgbvhng
Ben senin kocanım minvalinde şaka yapabiliyorsa kocası sayılacak raddede paylaşımları olmuştur zaten sözlü veya fiziksel. Aksini iddia edene inanılmaz, inanan zekâsını sorgulasın.
Oorsspuyu zincire vursan kilidiyle oynasir. Sözünün vücut bulmuş hâli. Ben artık distopik süt kalıntısı insanlarla uğraşmıyorum der çeker giderim eheheheh
Bu kadar dillere düşürmeyin birbirinizi. Kimseyi sevindirmeyin. Birbirinizin ayıbını açığa çıkarmak yerine örtmeye çalıştığınız zaman gerçekten sevgi vardır. Aksi halde bu kesinlikle sevgi değil saplantıdır. İyi niyetli bir tavsiye sadece…
Teşekkür ederim ama dayanılacak şeyler değil.. Bir an senin başına geldiğini düşün.. O kimse görmüyor diye bütün şerefsizliği yapacak; aman biri görmesin, duymasın diye kapatan ben mi olayım?
Kapatılacak şeyler değil, hata değil.. Bile isteye k*hpelik resmen..
Onun yaptığı kesinlikle doğru değil savunmuyorum. Empati yapsa sana başkası karına zaman ayır diye şakasına konuşsa acaba kendisi buna dayanabilir miydi? Ama yine de sakin olmak öfkeyi frenlemek lazım. Yakışan bu değil çünkü. Seni bu kadar delirten de ona olan aşkın değil mi zaten. O yaramaz bir çocuk gibi belki ama kötü niyetli olmadığı aşikar. Çünkü sana şifresini vermiş istese bunu silebilirdi. Hiç bu durumdan haberdar bile olmayabilirdin. Azcık iyi düşün be
Hepsi ondan evet.. Neler hissettiğimi kimse bilmiyor, anlamıyor , anlamayacak da zaten biliyorum.. Bu çok başka bir şey.. Bu duruma geleceğim aklıma gelmezdi ki benim.. İnanılmaz bir sıkışmışlık, öfke, hüzün, aşk... Hepsi var..
Dürüstlüğünden şüphe etmiyorum ama Allah aşkına şifresini vermesi, benim orada her türlü rezilliği görecek olmamı masum mu kılıyor?
Sorun da o zaten.. Ben görmemiş olsaydım bile, nasıl bir karakter ki içi sızlamıyor o an s*ktir edemiyor da günler sonra ikinci defa yine aynı hitapla karşılaşıyor, gülüyor, hal hatır sorabiliyor.. Aşkına s*kayım onu geçtim zaten..
O senin kıskanmandan haz duyuyor bana göre. Seni kışkırtmaya bayılıyor ama neyin eksikliğini gidermeye çalışıyor bu üzerinden durulması gereken bir konu. İnsan psikolojisi çok karmaşıktır ama sürekli aynı yerlerden kırılma yaşanıyorsa kesinlikle derinlerde bir şeyi tamamlama arzusu içindedir. Bir terapist bir psikologdan yardım alması gerekebilir belki. Çözülmeyecek konular değil bunlar. Sen ona kol kanat gerersen belki üstesinden daha kolay gelirsiniz.
Kıskandırmak değil bu.. Çünkü benim görme şansım hiç yoktu.. Hesabına bakmak aklıma bile gelmezdi.. Ha olsa da bir sınırı vardır bunun.. Kocanım demek nedir ya.. O andan sonra ağzına geleni yazmayıp hala naber vs.. Gibi konuşulması başka bir seviye..
Kol kanat germek mi? Ya ben paspas ettim kendimi, rezil ettim her yerde ulu orta, her şeyimden verdim.. Bu başka bir rahatsızlık.. Karşı cinsten gelen ilgiye karşı koyamama, bundan haz alma bağımlılığı.. Hayatında biri olsa da olmasa da..
Tamam işte sen kıskan diye senin görmeni istemiş resmen neden anlamıyorsun?
Alakası yok.. Görünce nelerin olabileceğini biliyordur.. Kıskanmam çok basit zaten benim..
Bir şey yapmam sevgilimin benim karım var demesini beklerim bunu söylemese bile en azından bir şeyler demeli, onun yerine konuşacak değilim ya çocuk da değil ağzı da var konuşsun
Haklısın, yorumlara biraz baktım. Yazık sevgiler çöp olmuş bu zamanda, kocanım demek ucu açık bir kelime, arkadaş bile olsa şu kelimeyi kurdurtmam. Sevgilim olmasa dahi. Ne lakayıt konuşma tarzı bunlar, çok itici.
Namus konusunu dahil edemem ama üslup çok itici. Herkesin birbirini götürmeye yer kolladığı bir devirde, kocanım kelimesini hiç arkadaşça bulmam ben. Art niyet ararım o adamda.
Karşıdaki diyebilir, yav*şak olabir her neyse ama senin hayatında bir insan var.. Namus konusu tam da burada devreye giriyor bence.. Sadece bacak arasında olsaydı keşke..
Bir sevgilim olduğu süre boyunca bana bu şekilde cümle kurabilecek arkadaşım etrafımda bulunmaz, aynı şekilde bunu sevgilimden de beklerim
İnstgram'da burada, tek bir karşı cins mesajı bile yok, değil ki sohbet muhabbet... Ona rağmen karşılaştığım fotoğraf bu işte..
https://ibb.co/SPCSSLf
sevgilimle saglikli bir iliskimiz oldugu sure boyunca hicbir erkegin benimle o sekilde iletisim kurmasina izin vermezdim sanirim
Ne ara nüfusuna girdim derim hkşşş hayal dünyasının önünde saygıyla eğilirim. Hlşşii
Çüşş derim, sevgilim zaten hâlâ öyle biriyle o kelimeden sonra konuşmaya devam ediyorsa defolup gitsin. Acayip ağır konuşur öyle sepetlerim
Sevgilim karşı cinse bunu söyleyebilme hakkı verdiği için sevgilime kızarım
Onu geçtim, buna rağmen sohbet edilebiliyormuş hiçbir şey olmamış gibi.. Hadi hayatındakine saygın yok, ulan şerefin onurun edebin karakterin de mi yok senin..
Sakin,, kime dediğinizi bilmiyorum ama çok yanlış şeyler
Benim dediklerim mi.. 😀
Öyle denilmesine rağmen sohbetin devam etmesi ( sizin dedikleriniz de çok ağır)
Yaptıklarına başka (hafif) bir sıfat bulalım o zaman..
Hayır, unutalım gitsin
sevgilim de karsi cins oda karsi cins ve kocam diyo homo mu bunlar 😀
ben aradan cekilim mutluluklar dileyip 😀
Sevgilinin karşı cinsi bu.. 😄
ben bi yolarim oda agzinin payini versin bi zahmet vermesse vururum onu😀
Bir de bunu gibiler millete insanlık dersi veriyor yersen🤣 tabii herkese "had bildirmeye" kalkıp olay kendisine dönünce süt dönmüş kediye dönüyor bazıları. Onlar her şeyi yapabilir ama sen yapınca "şerefsiz, namussuz vs vs" oluyorsun. Sözüm sana değil kocanım kocanım diyenle konuşmayı kesmeyen şahısa. Aynen canım en sadakatli en şerefli sizsiniz. Ancak bu kadarsınız işte🤣 komik.
İnsanlık, ahlak ve karakter dersi veriyor hem de yaptıklarına şeref*sizlik, ahlaksızlık diyince karaktersiz biz oluyoruz.. 😀
Anca burada verebilir o ahlak dersini zaten🤣 arkadaşları da o da aynılar merak etme. Sen gayet haklısın. Gerçek yüzünü ortaya dökmüşsün helal olsun.
Ucuz ve çirkef insanlar çok muhatap olmamanı tavsiye ederim💁
Ah bu aşk.. Gerçekten rezil ediyor insanı..
Aşk, kalbi güzel olanla olur. Daha iyilerine layıksın diye düşünüyorum. Sağlıcakla kal. Çok da takma. Burada insanlar gerçek yüzlerini değil maskeli yüzlerini gösteriyorlar maalesef.
Öyle olmuyor işte maalesef.. Neyse, teşekkür ederim..
Başkası benim sevgilime , ben senin kocanım mı diyecek? Suçu sevgilim de ve kendimde ararım
Kendinde niye arıyorsun..
Çok iyi oynuyorlar aşk rolünü..
Böyle bir şeyin şakası bile olmaz bana böyle bir cümle kuracak arkadaşım yok olamaz
E kurdu diyelim.. Ne tepki verirsin?
orada ona gerekli mesafeyi koymazsa zaten onu mahfederım.
Mahvetmeye bile değer mi böyle birini..
Değmez buna zemın hazırlıyorsa uzun verıyırsa ben suçu onda ararım
İzin*
Özür dileyip utanacağına bir de üste çıkıp normalleştirmeleri ayrı bir şeref*sizlik..
Herkes karakterıne yakışanı yapar
Ne münasebet kf derim anlamıyorsa kdkd yumruk atarım ahah
Ağzına bir tane çakmasını beklerim ne beklicem, ne cürret yani.
Tepkisini koyup uzaklaşmasını beklerim doğal olarak
Sevgilime kalmadan mnakorum elemanın hayırdır mk
Bunun şakasını yapabilecek babayiğitler etrafımda yok.
Sevgilim bundan mutlu olmustur derim , kocasıyla başbasa bırakırım ki üzgünüm ama bunu farkedip soru açman da daha çirkin olmuş...
Ha unutmadan herkes neler yazmış, sen bunu bilmiyor muydun, 2 . Şansı verdin..
Bu derece olduğunu fark edemedim..
O öyle değildir de neysee
Eee son soruna seninki gelmiş 😂😂
Eee izin mi alacaktı..
Eee hadi hayırlı olsun 😂😂
Eee teşekkürler.. 😄
Bence bu koca muhabbeti sorusunu da kaldır
Oha oha o nasıl şakaymiş tepki versin vermesin ona o cesareti veren yine benimki derim bitiririm
Yönelimlere saygı duyarım ama benim sevgilime kocam/karım diyecek insana haddini bildiririm
Bütün muhataplığını kesmesini beklerim olması gerekende bu
Tabancayi boğazına kadar sokarım görür ozaman şakayı 😀
Sevgilimden bir şey beklemeden ağzını burnunu kırarım ben, yatırır sürüklerim asvaltta
Sevgilimin bir şey yapmasına gerek yok zaten ben o zaman o kızın anasından içtiği sütü burnundan getiririm
Soruyu okurken atak geçirdim duydugumu düşünemedim bile
Böyle saçma bi şaka yapılmaz. Zaten her konu da şaka da olmaz
Or*spu hep öyledir değişmez maalesef devam ettiriyorsa hoşuna gitmiş demek ki
Sevgilim karşı cinsle muhatap olamaz kafasını kırarım
Karşı tarafa bu cesereti veren kişi hiçbir şeyim olamaz
Sevgilim ağzının payını vermezse karşı çocuğa 619 çekerim sonra ayrılırım
Bu raddeye gelmeden gereken uzaklığı göstermek gerek
keşke iflaşamasaydın özel değilse o kadın akrep veya koç burcu muydu?
O sohbet devam ederse zaten yapacağım şey bellidir
Etmiş birkaç gün daha.. Hanımefendi şakalaşıyormuş, önemsemiyormuş.. 😀
Var öyleleri Allah uzak tutsun. Bazıları da hayatında biri olduğu halde sağda solda sevgilim yok derler. 😂😂
biz de şimdi bunları duyup, görüp yaptıklarına bir sıfat yakıştırınca suçlu oluyoruz.. Ne diyelim, Allah razı olsun 7 kocalı hürmüz mü diyelim..
Aman hiç sinirlerini germe. Hırsız ne diyecek zaten bi arkadaşa bakıp çıkacaktım diyecek. Onlar da öyle kabul etmezler.
Ben reklam etmezsem soğuyamam.. Benim gibi biri bırak bu tarz sohbetlere girmeyi, kimseyi yanına yaklaştırmazken, maruz kaldığım bu davranış karşısında susamam.. Kim kaç paralıkmış görsün herkes..
Resmin altındaki duaya aminnn diyorum.
Had bildirmesini yani
Belasını s.. mesi lazım alagavat sevmem
O ne a*k nasıl bir gevşeklik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?