Acaba ne yapmak istiyor amacı ney?

• Merhaba bi akraba bi kiz ile tanistirdi konusmalari samimiyeti cok iyi 1 ay falan konuştuk sonra bana dedi bizi neden tanistirdilar diye falan ben evlilik icin dedim hadi ya ben arkadas olarak sandim dedi (imadan anlamiyormus)

neyse tekrar bastan basladik ciddi olarak tanismaya haftada 1gun 2-3 saat kimsenin olmadigi yerlerde yuruyus yapiyorduk (kendi istedigi saatte ve yerde) kalabaligi cafeleri sevmiyor ondan hep huzur olan yerlere gidiyorduk bu benimde cok hosuma gidiyor Gorustugumuzde sevgili gibi ayri kaldigimizda cok soguk yapiyor

aile apartmanında tek yasiyor aile apartmaninin girisinde amcasinin marketi var o kapatmadan cikamiyor ama cogu zaman sorun olmuyor diyor

Soyle bir sorun var telefonla bagim yok diyor (sosyal medya kullanmiyor) mesaj atiyorum gec cevap veriyor (1saat sonra istede evde de ayni ) o mesaj atar atmaz ben aninda cevap veriyorum yinede cok gec geliyor cevaplar goruselim dedigimde tam net cevap vermiyor tamam diyor uyuya kaliyor gorusmeye gelmiyor 2-3 kere oldu ertesi gun goruselim dese eyvallah ama haftaya gorusuruz diyor haftaya oluyor yine tarih degisiyor gorusecegimiz zaman illa birsey oluyir tesaduf mu bilmiyorum bazen ansizin pat diye cikip geliyor hazirlan 15 dk ya sendeyim diye anlamadim istiyor mu istemiyor mu

(gorusuncede cok umutlu konusuyor soyle yapariz boyle yapariz falan filan diye ama icraat yok 3 ay oldu)

Acaba ne yapmak istiyor amacı ney?