Sevgilimle ayrilmstk 7 ay once. Son konusmamiz 3 ay önce oldu. Birde karşlaşmayalm dedm. 1 ay önce yine döndü bana sensiz kalamiorm yapamiyorum baksana birbirimizi unutamiyoruz dedi. Hergün bir iki kerede olsa konsalm dedi öylesine tm dedm. Soyuk davrandim ola bildigimce. Aniden mesaj atti ayrilalim dedi. Birdaha karşılaşmayalim diyerek engelledii beni. Sebebde : borçları varmış güa inanmadm ben. Fakeden takb atdm derdmi anlatacak birisi var mı dedm o yazdi. Ben anlattm sonra onun anlatmasn dedm. Benden ayrildikdan sonra yensn bulmş instgramdan. 1 ay flan konustuk dedi sonra ayrlmşlar.. neyse işte benden ayrilma sebebi borç değil o kzmş onu bekliyormuş... Amma dün bana takip atti ne yapmak istiyor anlamiyorm ya..
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Knk hic hic bakma bile seni cepte goruyor biri oldugunda tekmeyi basiyor sonra ayrilinca veya yalniz kaldiginda sana geliyot hic bulasma bile olan sana olur
Benim onun bilmedigi hesabmi bulmş ona takip atmş bende nerden buldun bu hesabmi yazdm boş boş şeylere uğraşma git hayatina yeni birisin al seninke uğraşamam dedim.
Hala bakmamş amma
Sen onun sabit limanısın
O boşta kaldıkça sana gelir
Benim onun bilmedigi hesabmi bulmş takip atmş amma sonra baktm geri çekmiş bende Allahtan ss almştm. Kendisine attm ss nerden buldn dedm hesabmi? Git boş şeylerle uğraşma hayatina yeni birisin al mutlu ol hala bakmamş amma...
Bence bacım çocukluğu yapmak istiyor
Zaten öyle abicim :)) kani bozuk işte. Normal ayrilalim diyorum olmyor küfür ediyorum olmuyor. Sinirli konşyorm yine olmuyor sonrada bana kalbmi kiriyorsun diyor 🤦🏼
Bence hiç konuşma engelle gitsin abicigim sadece seni çok seven bir erkeğe aciyacaksin
Amma yazdm yaaa ben ona Benim onun bilmedigi hesabmi bulmş takip atmş amma sonra baktm geri çekmiş bende Allahtan ss almştm. Kendisine attm ss nerden buldn dedm hesabmi? Git boş şeylerle uğraşma hayatina yeni birisin al mutlu ol hala bakmamş amma... 😐 Kötümü yapmşm?
Ne demek istediğini tam anlamadım ama iyi yapmışsın
Ben onunla konştğm srada yeni instgram hesabi açtm demiştim. Buda gelmş bulmuş o hesabmi ayrikdiktan sonra. Tkip atmşdi ss almştm bende baktm geri çekmş nerden buldun hesabmi dedm işte git başkasını bul boş şeylerle uğraşma dedm.
Bir kerede bulmştu beni onda bir şey yapmadan engelemştm yüz yüze gelince söyledm inkar etti bu sefer ss oldugu icin elimde kanit vardi yazdm işte bakalm ne diicek dün öğleden yok 😅 hic engelemedm
Anladım
Engelym mi sence? Yoksa bakaym nemi ne yazicak? 🙄
Bak istiyorsan ne yazacak ondan sonra engellersin sen barışmak istiyor musun çocukla
Hayir istemiyorum. Hani dedm ya başka kizi bekliyormuş.. fakeden yazdgmds öyle dedi... Ne yapcam öyle birisin? Sadece en son o ayrilalim demşti bende kendm bilerek yazip ss attmki benimle uğraşan bir türlü takintili hala getirib uzak durmayan sensn.. o bakimdan yani şey yaptm
+ biliyormusun niye sordum engelemezsem poposu kalkar onu önemsedigimi sanar , ve kendisi yazdiktan sonra engeller o yüzden 😐
Anladım bence de yazdıktan sonra engelle yoksa o engeller dediğin gibi ve de seni cepte sanar poposu kalkar
Ben ona yazdm ya şimdi o bana cevap verdikden sonra engellese onda nolucak? 😅 ..
O kadarını bilemem ama bence yanıtını bekledikten sonra yapar olumsuz kötü şeyler yazarsan
Zaten git başkasini bul benden uzak dur dedm engellese ne olurku?
+ abi fakeden konuştğmda o kizi bekliyorum hickimseyle konusamiyorum flan dedi. Bende şmdi ona hayatmda olan insana senin gibi yoldan geçen biri için yalnş yapmak istemiyorum desem mi acaba? ) ... Amma ss artigmda çok erkek vardi takip atan flan ss ya onlarda düştü konştğm birisinin olduğunu biliyor sence desem mi demesem mi?
Bence de engellese bir şey olmaz gurur yapacağın bir mesele yok yani zaten istemiyorsun en fazla 2-3 gün kendi kendine soversin ona o kadar😅😅
😅😅😅👍🏻👍🏻👍🏻aynennn
Sence ne yapmak istediği açık değil mi?
Yol ver ona bi cacık olmaz
Kafası karışık boş ver bence
Bende boş şeylerle uğraşma git hayatina yeni birisin al mutlu ol dedim hiç engelemedm bile. Hala bakmamş sjsjsj