Biz erkekler genelde ya işimize, futbola, spora, alkole ya da arabamıza daha çok aşık oluruz. Bazı erkekler kumara hatta bazıları ise kendi ortamına eşinden daha fazla aşık olur. Hele hele bazı erkekler kadın tercih etmez erkek erkeğe cinsellik yaşar. Uzun lafın kısası aşkın ömrü 3 hadi bilemedin 4 sene düz hesap 5 sene olsun bir ömür bir kadına aşk beslemez erkeklerin çok büyük bir kısmı.
Ben aşka inanmıyorum aşk heves geçene kadar sevda ise kalp durana kadar devam eder. Arabam, evim, ortamım kesinlikle sevdalı olduğum kişiden daha önemli değildir fakat sevdamı hak edecek kadında ortada yok 😒😏😒😏😒😏
Benim için iş başka aşk başka bir olaydır. İş işte kalır. Eve bile getirmek durumda ise evdekilerin saygı duyup ona zaman vermesi gerekir. İşine aşık biri aynı zamanda eşine de aşık olmalı çünkü ikisi aynı kulvarda değil eğer bu dengeyi kuramıyor ise o kişiyle bir ömür geçirmem söz konusu bile değil.
Ben çok işkolik biriyim normal hayatımda işimi bir çok şeyin üstünde tutuyorum çünkü hayatı yaşayacak parayıda kazanmak lazım ama eşimden daha da önemli değil tabi o dengeyi çok iyi ayarlamak lazım
Hayır geçmez tabi ki de.. yani işini sevebilir ama insan eşinden daha çok kimseyi ya da hiç bir şeyi sevmemelidir.. ki öyle kişilerin evliliği de elinde sonunda sonlanıyor zaten
İş daima eşten sonra gelmeli, bekâr bir kariyer sahibi değil de evlilik yapılmışsa kadın ve erkek için ilk aşk her zaman birbirleri olmalı. Evlilik söz konusu ise herkes ve her şey kadın ve erkekten ve evlilikten sonra gelmeli.
Hayır her zaman eksik hissedersin görünmez yok olursun kaybolursun cisim olursun kendini sorgularsın sen diye bir şey yok olan birinin dünyasında olmak kölelik tatlım
insanın işini sevmesi çok güzel bir şey ama öncelik eşinde olmalı. devamlı işiyle meşgul olup eşini geri plana atıp ilgisiz sevgisiz bırakmaya kimsenin hakkı yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Önce eşine aşık olsun sonra işine 😌 iş hayatı yüzünden eşini sevgilisini çok ihmal eden var..
Evet çok fazla. Hep kariyer hırsından.
Öncelik sirasi değişmeli
👍🏻
Dengeyi kurması lazım kendi hayatındaki sorunları da sevdiğinden önce tutarsa o da sıkıntı mesela
Geçer de, zor geçer be.
Zor be gülüm.. diye bir nara atıyorum😅😅
At yavru 😃
Zor be gülümmm zooorr zoorr...😅🌹🌹
Biz erkekler genelde ya işimize, futbola, spora, alkole ya da arabamıza daha çok aşık oluruz. Bazı erkekler kumara hatta bazıları ise kendi ortamına eşinden daha fazla aşık olur. Hele hele bazı erkekler kadın tercih etmez erkek erkeğe cinsellik yaşar. Uzun lafın kısası aşkın ömrü 3 hadi bilemedin 4 sene düz hesap 5 sene olsun bir ömür bir kadına aşk beslemez erkeklerin çok büyük bir kısmı.
Ben aşka inanmıyorum aşk heves geçene kadar sevda ise kalp durana kadar devam eder. Arabam, evim, ortamım kesinlikle sevdalı olduğum kişiden daha önemli değildir fakat sevdamı hak edecek kadında ortada yok 😒😏😒😏😒😏
Neredesin benim şuursuz ruh eşim?
Benim için iş başka aşk başka bir olaydır. İş işte kalır. Eve bile getirmek durumda ise evdekilerin saygı duyup ona zaman vermesi gerekir. İşine aşık biri aynı zamanda eşine de aşık olmalı çünkü ikisi aynı kulvarda değil eğer bu dengeyi kuramıyor ise o kişiyle bir ömür geçirmem söz konusu bile değil.
👏🏻👏🏻
❣️❣️❣️❣️
🌹♥️♥️♥️
Ben çok işkolik biriyim normal hayatımda işimi bir çok şeyin üstünde tutuyorum çünkü hayatı yaşayacak parayıda kazanmak lazım ama eşimden daha da önemli değil tabi o dengeyi çok iyi ayarlamak lazım
Kesinliklee👍🏻
😇😇😇😇
Hayır geçmez tabi ki de.. yani işini sevebilir ama insan eşinden daha çok kimseyi ya da hiç bir şeyi sevmemelidir.. ki öyle kişilerin evliliği de elinde sonunda sonlanıyor zaten
Evet bitiyor çevremde de öyle çok oldu komşu doğru dedin yine👍🏻💎
Umursamaz takilarsan gecmesine geçerde tatsız tuzsuz mutsuz bir evlilik karesi olur bir müddet sonra da ilişki kökten kesilir ilerlemez
Geçer de nasıl geçer doğru😀
Delip geçer , üzüp geçer , ama geçer
Niye bu adam lojistik idare başkanlığının müdavimlerinin ortaklarına bağlı halkla ilişkiler uzmanından onaylı cio müdürümü ne bu iş aşkı.
Hikayede "bu adam" yok ama:)
Konu etiketli soru bu sadece🙂
Öylemiydi bi an gaza geldim 😅
Sorun yok 😁
Senin isminin yanında s işareti var o nedir 🙄
Süper moderatör demek.
Sen moderatörmüsün😅
Evet.☺️
Çaktırma yeni öğrendim burada yeniyim aramızda 🤫
Öğrenirsin olsun. Bizlerde öyleydik sonra sonra oldu işte.😀
Ben şimdi burada moderatörlere soru sorsam onlar cevap veriyor mu?🤔
Tabiki. Kişiye bağlı bu cevap verip vermeme durumu.
Moderatörler tutulması yaşatıcam nihaha 💥🕺🏻
Zor geçer ama geçer
Çünkü günümüzde aşka bakan çok az bir kesim var para gelsinde gerisi pek önemli değil diyorlar , m😂
Aynen öyle hırs, ihtiras duygularından.
Bazıları için mecburi olmuş
İşine eşinden aşık olacağını sanmıyorum kimsenin, ama yaşam mücadelesi gereği muhtemelen işine ağırlık veriyor olabilir.
Var var eşinden çok iş diye sayıklayan. Hırs, kazanç inadı. Yaşam mücadelesi kısmı olabilir.
Hırs felan ise bir şey diyemem haklısın.
İş daima eşten sonra gelmeli, bekâr bir kariyer sahibi değil de evlilik yapılmışsa kadın ve erkek için ilk aşk her zaman birbirleri olmalı. Evlilik söz konusu ise herkes ve her şey kadın ve erkekten ve evlilikten sonra gelmeli.
Ne ömrü ya 1 gün de geçmez, ömrüme kurban olsun o 😏
Vaayy ömrüme kurban iddialı😅🥰
😅🍁
Ben iskolik degil, askolik sevgili isterim 🥰
Whuu gerçek aşk kadını..💓
💕
Geçmezzz, işiyle bir ömür mutluluklar dilenir geçilir 🤭
Aynen öyle kadın veya adam artık hangisiyse aşkı işte bulmuştur bile😅😅
Bünye aşkolik istiyor işkolik değil 🤣
😅😅🥰
Bu durumlarda çiftlerin sürdüğü hayatın bütünlüğüne bakılmalı.
Halden anlamaz bir kadına yetişmek için gecesini gündüzüne katan insan sayısı oldukça fazla.
Hayır her zaman eksik hissedersin görünmez yok olursun kaybolursun cisim olursun kendini sorgularsın sen diye bir şey yok olan birinin dünyasında olmak kölelik tatlım
selam... o yoğunluğun için de zaman la kaybolup unutulmak gibi ve asla olmaması gereken koça bir hata dır. olmaz..
Gösterdiği ilgi sıfır olursa sürmez ilişki ama aşk dediğin her an her dk mıç mıççç seviyos ölüyos bitiyos olmamalı sıkıcı olur öyle de ya
Geçmez hiç sevmem işkolik insanları sürekli yükselme kariyer peşinde mutlu olamazdım büyük ihtimmale
İşkolik biriyle ömür geçmez
Geçmez😁
Ben işime daha çok aşığım bilemedim ki bu hayatta bir insana bel bağlamayacaksın
İşkolik insanlara ayar oluyorum iş işte bırakılmalı
İşe eşi için gider insan …. Yaşamak için çalışır … çalışmak için yaşamaz
Bilmiyorum bı kalakaldım ikinci plana atılmak pek hoşuma gitmeyebilir
Yok işinden başını kaşımasın ki kimseye bakmasın gözü dışarı kaymasın
24 saat çalışacak hali yok iş muhakkak bir yerde bitecek.
Eşine aşık olucan ki işini severek yapsın. Yoksa başka türlü olmaz
Bizzat ailemden biliyorum hayır. İş öncelik olunca çok yalnız hissediyo karlı taraf önce aile sonra iş olmalı
Aynen öyle duygusal boşluklar sonrası da.😌
Evet ya cidden bide ailesine öncelik verenlerin de genelde işi hep yolunca gidiyo
Aynen öyle. Zaten mutsuz insan kendini şayet hayatında biri varsa ki eş varsa ortada evlilikte mutlu olmadığından işe veriyordur.
İşiyle
Eşini ayırt edebiliyorsa geçebilir
Edemiyorsa sıkıntı büyükk
Zırtttt diye geçiyor yemin ederim başım ağrımaz
Asla geçirilmez. Ben mesela, sırf yoğunluğumdan dolayı evliliğe tekrar gidemiyorum.
insanın işini sevmesi çok güzel bir şey ama öncelik eşinde olmalı. devamlı işiyle meşgul olup eşini geri plana atıp ilgisiz sevgisiz bırakmaya kimsenin hakkı yok.
Geçmez diye düşünüyorum, geçse de çok yıpratıcı bir ömür olur. Sürekli ona ulaşmak için çabalayan taraf olursun, bu da çok yorucu.
Geçmez hiç bana göre değil 🎈
Kesinlikle geçmez asla👌🏻
İşim olmaz. Önceliği ben olmalıyım 😊
İlgiyi severiz🥰
Böyleleri evlenmesin şekerim 😄🌸
Evet yahu işiyle evlensinler tatlılettam😅🌹
Yok hayır ya işinden çok bana aşık olmalı😂😂
İşindr bile gözler beni aramalı diyorsun😅😅
Hıhııı😂
Çok zor herkesin yeri ayrı olmalı ben istemem
Kesinlikle o dengeyi iyi oturtmalı.
Zaten o denge oturmazsa üstüne otururum 😂😂😂😂😂😂
Oooo Dilber hatun atarlı tarafını konuşturdun yine😅😅🤣🤣🌹👍🏻
Ama öyle napim 😂😂😂😂😂
☺️☺️
Herhangi bir şeye eşinden daha aşık olan biriyle ömür geçmez.
İşten başka bir şey düşünmeyen biriyle birlikte olmayın. Çekilecek dert değil. Hayat çalışmaktan ibaret değil.
Not; İşkolik bir babanın oğlu.
Geçmez eşini ihmal eder
Gecer o çalışsın sen ye
En azından aski biliyor
Eger bu aşksa:)
İş olmazsa aş olmaz bunu unutmayın
ekmek parası peşinde daha ne
gecmezzzz Hayirdiirrr
Ben geçiremem. İş iş iş nereye kadar böyle
Kavgayla geçer
Hayır öyle biriyle ömür geçmez
Gecmes iskolik erkek pismanliktir
Geçmez ve o kişi terkedilir.
Eşi de eşinin cebine aşık değilse geçmez.
Hayır geçmez
Zehiri ver gitsin🤣
Vereyim hemen 🤣🤣
Karşına çıkarsa ver balla gitsin😅
Tamam 🤣
♥️♥️🤣🤣
🩷♥️💞
İkinci planda olmayı sevmem, maalesef geçmez
Büyük konuşmayayım ama biraz zor.
Geçmezz
Çılgınlık işkolik bünye kaldırmaz değil mi çılgın peri?😅🍫🍫
Hayır kaldiramam 😅🍫