Nasıl iyileşeceğim?

• Biraz uzun yazacağım şimdiden özür dilerim.2 yıldır sevdiğim adama kör kütük aşık şekilde birlikteydim. Yaşadığımız anıların, zorlukların, güzelliklerin haddi hesabı yoktur. Her şeyimi verdim onun için halada vermeye hazırım. Kavgalarımızın sebebi bile hep sevgiden onda muhtaç olduğum ilgidendi. Son aylarda o kadar çok istemiyor gibi davrandı ki bana ayrılmak istedim hemen kabul etti, utanıyorum ama ne olur ayrılmayalım çok aşığım sana düzeliriz, yaparız birlikte aşarız diye kapısına gittim ayaklarına kapanıp ağladım bir kadın olarak. Velhasıl 3 gün önce beni terk etti çok basit bir tartışmada. Ona o kadar aşığım ki yalvardım, engelledi her yerden ulaştım ne olursun dedim gururum umrumda değildi. Ben öyle seviyorum ki onu dünya üzerinde bu duyguyu ben icat etmiş gibi. Bana deliymişim, onu rahatsız ediyormuşum gibi davrandı ve beni sevmediğini söyledi. Günlerdir yemek yiyemiyorum. Az önce 1 hafta önce ona yemek yapıp götürdüğüm o yerken mutlu mutlu izlediğim parktan 2 saat tek basıma ağlayarak olanlara inanamayarak geri döndüm tek basıma. Bir yerde düşüp kalmaktan çok korkuyorum. Bu vicdansızlığı kaldıramıyorum. Nasıl iyileşeceğim?
Nasıl iyileşeceğim?