2 yıllık ilişki, ne aldatma ne başka bi şey hiçbir şey olmadı bu zamana kadar. Ama beş dakika yazmasam on kere arayıp kimlesin nerdesin diye mesaj atıyor sert sert. Bugüne kadar hiçbir şey saklamadım ama sanki erkek olan o. İki yıl nasıl geldik bilmiyorum, bana bi türlü güvenmiyor bi de evlenmek istiyor. Napıcam çok boğuluyorum yapma böyle diyorum aldatırsın sen diyor ama yok öyle bi şey
Cevabın nedir?
1 yılBen yazıyı okurken bunaldım haklısın 2 yıl uzun bir süre sen iyi dayanmışsın kızla konuş ben bu güvensizlikle yapamıyorum bana bir şerefsiz gibi davranıyor öyle hissettiriyorsun de
093 Yorumla
Soran1 yılAnlamıyor ki. Cenazemiz vardı, mezarlıktayım diye mesaj attım üstünden 5 dakika geçmedi aradı meşgule attım görmemiştir de belki mesajı görür anlar diye. Ard arda on mesaj atmış kimlesin ama, yanında kim var eve kimle döneceksin arabana biri binecek mi falan cenaze ya cenaze de. Çok yoruldum artık
- 1 yıl
Fotoğraf video falan atıyor musun ya belli ki senden önce çok fena aldatılmış o yüzden güvenmiyor foto video atsan görüntülü arasan belki bu şekilde güveni sağlarsın
Soran1 yılNormalde en geç üç günde bir buluşuyoruz. En geç üç gün hani. İlişkiye başladıktan bi süre sonra geçmişten konu açılınca önceki ilişkilerini kendisinin bitirdiğini çünkü kimsenin kendisine tam güven vermediğini söylemişti. Ben dedim sana güven vermeyecek son insanım. Daha önce ne aldattım ne aldatıldım şahsen, hani ilişkim bittiyse bile sürekli saygı çerçevesi içinde başka sebeplerle bitti. Sana güven verebilirim emin ol dedim ama zaten 6 aydır sevgiliydik o zamanlar. Yeni yeni diye normal karşılıyordum merakını beni arayışını vs. Bir yıl oldu, neyse olabilir diyerek daha fazla güven vermeye çalıştım dediğiniz gibi fotoğraf video vs hani araya bi gün bile girse eksik etmedim. Canlı konum bile attım sayısız kere. Ama yani bu yıl sonunda üç sene olacak artık dayanamıyorum boğuluyor gibi hissediyorum. Cenaze günü canlı konum attım ama ne fotoğraf ne video atmadım yoğunluktan. Gerçekten psikolojik olarak çok yoruyor beni. Hani gerçekten ideal bir insan her anlamda gerek dış görünüş gerek içsel yönden falan ama bu kadar güvensizliği kaldıramıyorum artık
- 1 yıl
Yanlış anlamayın ama bunca yıldır vermediğiniz güveni bu saatten sonra da verememezsiniz bence ve şunu anladım güvensizlik durumu da sizinle veya daha önceki kişilerle değil aksine o kızı kendisiyle alakalı bence elinizden geleni yapmışsınız ama yine olmamış bu saaatten sonra da uğraşmanız sizi çok fazla yıpratır ki bundan sonrasında da güvensizlik durumları da devam eder konuşun onunla neden güvenmediğini sorun geçerli bir sebep söylerse amenna değilse biraz ara verin bence
Soran1 yılTamamen masum gibi durmak istemem ama bu yıl içerisinde defalarca sorunun ne olduğunu sordum, neden bu kadar kontrol etmek istediğini, iki yıla rağmen niye bi türlü güvenmediğini sordum. Aldığım cevapsa sana güveniyorum, sadece merak ediyorum oldu. Merak başka, senin yaptığın başka şey, iş yerinde sürekli diken üstündeyim dedim. Normal sakin bir gün geçiremez oldum. Son bir konuşma yapmaya hâlim kalmadı artık. Soruyu sorana kadar iki kez arandım şu kadarcık kısa bi soruyu bile hızlıca yazamadım. Altta birinin yorumuna cevap verirken bile üç kez arandım. Konuşacak bir şeyim kalmadı benim artık, yarın yüz yüze buluşup ayrılmak istiyorum. Gerçekten çok seviyorum ve değer veriyorum, onun hakkında böyle konuşmak bile çok zoruma gidiyor ama çok yoruldum artık, bende insanım.
- 1 yıl
Yoruyorsa ayrıl sen elinden geleni yaptın hiçbir suçun günahın yokken seni bu derece yormaya hakkı yok dediğin gibi sende insansın ve iyi dayanmışsın bile en iyisi bence de ayrılmak gibi görünüyor
- 1 yıl
Halbuki dünyada 10 insan 5 i severek ayrılmak zorunda kalıyor alışırsınn ayrıca bu kadar paranoya olan biri seni 7/24 izlese bile izlemedigi zaman seninle ilgili yine şüpheye düşer bazı insanlara napsan yaranamazsın ne yapsan da o bazı duvarları aşamazsın dediğim gibi bana kalırsa güvenmemesi için hiçbir sebep yok belki de bilerek böyle davranıyordur
Soran1 yılİnsanın derdinin de dermanının da yine insan olması çok garip.
Demek istediğin, sevgi ve ilgi alıp vermek ama diğer yandan da kendisinden soğutmaya çalışması mı? İşler ilerlemesin diye? Hani aldatmak vb dışında kendisinden vazgeçilmesini ama daha olaysız bir şekilde işin hallolmasını istediği için mi?
Daha 25 yaşında. Ben 26. Benden sonra hayatına kimler girip çıkacak Allah bilir ama mutlaka destek alması gerekiyor. İyi kötü bir şekilde bu yola girmesi gerekiyor. Şu an almayacağını biliyorum, bi erkek için kaldırması zor bir düşünce ama en azından benden sonraki insanla bi ömür mutlu olsun ne diyim artık..- 1 yıl
Ben senin yerinde olsam güvenmesi gerektiği yerde hala böyle yapıyorsa eğer bilerek yapıyor derdim bunaltmak için kendi yapamadığı şeyi karşısındaki yapsın diye bazen ayrılma noktasına getirirler yaşınız da büyük aslında garip gerçekten onun yaptığını çocuklar bile yapmıyor sevmiyorsa yol veriyor seviyorsa da güzel bir ilişki yaşıyorlar yani yani çok ciddi bir kompleks de olabilir bu içten içe erkeklere duyulan nefret duygusu da olabilir belki de genel olarak sende dahil erkekleri güvenilmez olarak görüyor dersen ki 2 yıl niye benimle konuştu o zaman belki de yalnız kalmamak için konuştu ay bilmiyorum her şey olabilir ama ben yoruldum valla burada neden yaptığını anlamaya çalışırken djxkksdi sana kolay gelsin kardeşim ve bir an önce sende kendi yoluna bak zaten 2 yılın heba olmuş bile
Soran1 yılDoğru. Biraz aptal aşık oldu benim ilişkide ki rolüm. Değer verdiğim için katlanmaya çalıştım. Dediğin gibi hemcinslerine aşırı güveniyor ben bu noktayı atladım anlatırken. Kızlara annesine arkadaşlarına gözüm kapalı canımı emanet ederim öyle bi güven istiyorum karşıda demişti örneğin. Ama ne yaptıysam olmadı öncekilerde olmamış belli ki. Madem erkeklere karşı böylesin o zaman ne diye vaktini çalarsın ki hiç konuşma geç işte...
Yorduysam affola. Beynim durdu artık şu hâlde, yabancı biriyle üstün körü bile olsa konuşmak iyi geldi doğrusu. Bu saatten sonra denecek ve yapılacak bi şey kalmadı artık. Yarın ayrılıp hayatıma bi şekilde devam etmek istiyorum. Teşekkür ederim görüşlerin için, inan bana çok iyi geldi.- 1 yıl
Estağfurullah yormak değil de yaptığına mantıklı bir şey bulmak yorucuydu daha çok keşke insanlar net olsalar ve söylediklerinin gereğini yapsalar sizinki güveniyorum diyor ve ona göre davransaydı keşke lafta bir güven onunki maalesef çok şey yapmamak lazım bana kalırsa her şeyin bir sonu var siz oldukça anlayışlı davranmışsınız keşke bu şekilde sonuçlanmasaydı umarım hakkınızda hayırlısı olur. Umarım hak ettiğiniz gibi biri çıkar karşınıza
Soran1 yılSen oradan yoruldun bi de beni düşün : )
Bunun güven dediği lafta bile değil ki. Beraber gittiğimiz restoranda lavaboya gidiyorum, girip çıkana kadar nerede kaldın diye arıyor defalarca ben gerçekten iki yıl içinde sınırlarımı fazla zorladım sırf kahkahasını ve sesini bir gün daha fazla duyabilmek için. Şimdiye kadar böyle sevmemiştim ben ama en güzel şeyler işin sonunda canımızı çok yakarmış. Belki dört beş gecem haram olacak ama en azından eski sağlıklı hayatıma dönebilicem. Umudum bu yönde, inşallah da öyle olur- 1 yıl
Diyorum ya ben bu kadar dayanamazdım bir yere kadar sabrederdim sonra bırakırdım ben güvenemiyosam giderdim güvenmeyen karşımdaki ise yine giderdim bir ilişki mutlu etmeli iyi ki tanıdım dedirtmeli yatağa girdiğinde yüzünde anlamsız bir gülümseme olmalı bunların hiçbiri yoksa zaten o ilişki eninde sonunda bitecektir. Hak ettiğiniz gibi birinin gelmesi için şimdi sizi hak etmeyen üzen kişilerin hayatınızdan çıkarmanız sizin için daha iyi olur hakkınızda hayırlısı olsun insaAllah
Soran1 yılBilmiyorum ya. Şimdiye kadar çok ilişkim oldu ama böylesi ne bilim ne denk geldim şimdiye dek ne de gördüm. Bunu yaşamadım demem artık. 27 olucam bu saatten sonra sevmek değer vermek evlilik düşüncesi falan zor geliyor şu an. Boyu posu iyi biriyim ama kafa olarak bitmeye başladı artık bende. Çok az bi umudum var hâlâ belki yine isterim diye ama sev, güven, evlen derken yaş olacak en erken 30.. Ne o bu kadar oyalasaydı ne de ben bu kadar oyalanmasaydım keşke iki yılım çöp oldu resmen
- 1 yıl
Bunu da deneyimlemiş oldunuz bir dahakine böyle biriyle karşılaştığını zamaan bu derece yormak yerine daha temkinli daha deneyimli olacaksınız
Ayrıca bunu 4 yıl sonra da fark edebilirdiniz ya da kör kütük aşık olup bu güvensizliğine bir kılıf bulup yıllarca devam edip daha çok üzülebilirdiniz. Belki de düğün kısmına gelip o zaman fark edecektiniz bunu kısaca zararın neresinden dönülse kardır çünkü hala önünüzde upuzun yıllar var keşke böyle olmasaydı ama oldu önümüze bakmak gerek. Siz önce sizi yoran üzen fazlalıkları atın hayatınızdan sonrası elbet gelir. Fazlalık dedim ama kusura bakmayın şahsi fikrim hayatınıza anlam kaymayan getirisi olmayan herkes fazlalıktır bana göre
Soran1 yılAllah korudu gerçekten. Dostum dediğim biri var hayatımda, iki buçuk yıl nişanlı kalıp düğüne üç ay kala 8 aydır aldatıldığını öğrendi. Pazartesi damatlık aldı, cuma gece yarısı kız arayıp ağlaya ağlaya ayrılmak istediğini aldattığını söylemişti. Onun durumunda olmak da var bi yandan.. ne diyim ki. Beterin beteri var Allah korusun hepimizi, iyi insanlar çıksın sizinde karşınıza inşallah
- 1 yıl
Ay onunki daha kötüymüş ama neyseki evlenmeye kalmadan kız söylemiş. İnsanın da hayırlısı gerçekten teşekkür ederim düşünceniz için
Soran1 yılEvet. 2 3 ay oldu olmadı talibi çıktı ama en yakın arkadaşı 😂 Bizim ortam kalabalık biraz, çocuk boşa düşünce kız benim sende gönlüm var falan tavırları koymuş çocuk da kendime geleyim sağlıklı bi ilişki olsun diyor bekletiyor 😅 Ne diyim benim hakkımda da hayırlısı olsun artık. Konuşmak çok iyi geldi inanın. Yarın ayrılırken vicdanım daha az sızlayacak, kendim için doğru olanı yapmam gerekiyor çünkü konuştuktan sonra daha çok farkına vardım
- 1 yıl
Onun adında çok sevindim Allah herkese nasip etsin sjxjskd aslında ben yazarken böyle sizi yanlış yönlendirmek de istemedim sanki böyle sizi yanlış yapmaya itiyor gibi hissettim biraz ama neyseki zaten sağlıklı bir ilişkiniz yok ayrıl derken benimde içim rahat ya bir sürü güzel insan var çok güzel seven kızlar var hayat bir kişiden ibaret değil çok şükür belki çok daha iyi biri çıkar karşınıza konuşma için bende teşekkür ederim.
Soran1 yılHayır hayır senlik bi olay yok, kötü hissetmeni istemiyorum. Ben zaten başlığı açarken aşağı yukarı bu düşüncedeydim hani bu şekilde devam edemezdim zaten. Seninle konuşmasak bile ben yarın ayrılmayı yüksek oranda düşünüyordum yani. Yazdıkların bana iyi geldi hani ister istemez vicdanen daha rahatım şu an. Kendimi de düşünmem gerektiğini daha net anladım dediğim gibi. Bu yüzden tekrar ve son kez çok teşekkür ederim, böyle dönemlerde en basit cümleler bile iyi hissettirebiliyor çünkü.
- 1 yıl
Bu şekilde düşünmene sevindim. Rica ederim 💐
Soran1 yılKararımı söyler söylemez tamam ayrılalım dedi, el uzatınca sıkmak zorunda kaldım kendine iyi bak dedi döndü gitti böyle beklemiyordum :/
- 1 yıl
Ohaa kız bilerek yapıyormuş la oha ben şok içindeyim ulan madem böyle tamam diyip ayrılacaktı ne sık boğaz etti sizi niye deli gibi seviyormuş gibi davrandı hepsi sizi bunaltıp kendinden soğutmak içinmiş
Soran1 yılİnan bilmiyorum dumura uğradım resmen. konuşup yazmak istiyorum ama kafam allak bullak su an
Soran1 yılpsikologluk falan değil bilerek yapıyor insanların yıllarını çalıyor hiç durmadı ya durumu açıkladım ayrılmak istiyorum dedim yemin ediyorum bi saniye düşünmeden tamam dedi elini uzattı ben böyle bi şey görmedim
- 1 yıl
Son bir kez görüşebilir ya da mesaj atabilirsiniz içinizde ona karşı söylemek istedikleriniz vardır onları söylemek lazım yoksa o sinir ya da öfke dışarı kusulmadığı için insanın hayatında bir leke olarak kalıyor konuşup rahatlayın derim
Soran1 yılsöylemek istediğim çok şey var ama noktası bile değmez bu saatten sonra. Dün hâlâ seviyordum ama bugün beni tamamen kendinden soğuttu artık. Naparım bi kaç gün sindiremem belki ama dostlarıma giderim elimden bi şey gelmez kendimi vurabileceğim ne sigaram var ne alkolüm bu şekilde bittiği için daha çabuk kendime gelirim diye düşünüyorum
- 1 yıl
Ben bir keredinde söyleyemediğim için sindirmekte baya bir zorlanmıştım ama konuşmadan da yaparım arkadaşlarım bana yeter diyorsanız siz bilirsiniz ama yanlış anlamayın ama söz sahibi bulunca yerini bulur o zaman insan rahatlar tamam değmez ama kız belli ki zaten ayrılmak için yapıyormuş ama en azından ona söyleyemediginiz bir şey kalmaz içinizde bu süreçte çok yalnız kalmamaya dikkat edin sık sık arkadaşlarınızla konuşun kalıyorsanız onun sizi ne durumda bıraktığını neler yaptığını hatırlayın daha hızlı atlatırsınız bu durumu Allah'ın izniyle
Soran1 yılAyrılık psikolojisi genelde 3 5 ay sonra olurdu bende. Lan artık yok napıcam diye farkına varırdım bunda direkt anladığım için napıcamı şaşırıyorum şu an. Ona yazmak istemiyorum ayriyeten engellemedim hiç ama numarasını sildim ezberimde doğrusu ama unutmak istiyorum. Keşke direkt ayrılsaydı iki yıl sömürmüş beni resmen. Maalesef yalnız yaşıyorum ailemden de akrabalarımdan da uzağım kaç yıldır. On iki seneyi devirdiğimiz on altı tane dostum dediğim insan var etrafımda onlarla ayakta durdum ben birini özlediğimde yine onlara gittim çaktırmadan, diyemedim özledim de size geldim diye. Gündüzü bi şekilde atlatırım ama bu gece bana uyku yok gibi görünüyor. Sevmemiş değer vermemiş sadece kullanmış. En çok zoruma giden ne biliyor musun büyük ihtimalle benimle sadece dış görünüşüm yüzünden birlikte oldu. Yanında gezdirip hava attı fotoğraflar paylaştı hediyelerimi aleme reklam yaptı kask aldım motoruma bindirdim videolar çekip gönderdi ona buna sırf hava olsun diye ama ben sadece aracı oldum. Boy var fizik var tip var, ben sevilmedim hanımefendi ben sadece kullanıldım bundan adımın Gökhan olduğu kadar eminim.
- 1 yıl
Bir yandan da yazmamanız daha iyi aslında anlıyorum sizi. Bana kalırsa zaten ailenizle kalsanız zor olurdu onların soruları yersiz unutursun sözleri bilmiyorum bazen insanların yersiz desteklemeleri de insanı olumsuz etkiliyor sen unutmaya çalışıyorsun ama biri gelip unutursun falan diyor. Neyseki ailem diyebileceğiniz arkadaşlarınız var onlar yanınızda oldukça daha iyi hissedersiniz
İnsanların bir çoğu böyle aslında ya güzelliğini dış görünüşünü ya parasını ya da hediyelerini falan kullanıyor. İnsanları böyle sebebini bende bilmiyorum. En çok da böylesine güzel seven insanlar hep üzülüyorlar. O kızın sevmeye yüreği karakteri yokmuş ay ama çok şükür daha geç olmadan çıkardınız hayatınızdan onu şimdi geriye siz ve sizin hayatınız kalıyor. Bundan sonra sadece kendinize odaklanın kendiniz için birşeyler yapın insanın bir ailesi bir de dostum diye arkadaşları olmalı öncelikleri ha belki sonra hak ediyorsa adam gibi biriyse bir kadın gelir zamanla hepsinin önüne geçer ama değilse kimseye değer vermemek lazım. Hâlbuki o kadar da anlayışlı yapıcı yaklaşmışsınız inanın böyle sonuçlanmasına bende çok üzüldüm
Soran1 yılEvet. Şu an yalnız olmak benim için daha iyi. Dediğin gibi tam bi kılıf bulup olayı unutacakken istemsiz yaptıkları söz ya da davranış bile hatırlatabiliyor maalesef.
Sahip olamadıkları için sahip olanınkini kullanıyorlar. Hırsız dediğin nedir ki ayakkabısı yok diye çalmaz mı ayakkabı? Bu da o hesap, sadece karşı tarafın haberi oluyor o kadar. Malını çaldığını sever mi insan, kopardığına bakar işte. Bi da nişan evlilik için baskılıyordu şükür ki aydınlandım. Ama ben gerçekten seviyeli ve saygılı bi şekilde sevdim hayatıma giren kadınları. Ne bi şeye zorladım ne uygunsuz teklif ve isteklerde bulundum ama biri gidiyor diğeri geliyor sonuç hep aynı. Ayrılık, ayrılık, ayrılık. Kaldıracak güç mü kaldı bende insanım. Gelen giden kullanıyor beni. Çok afedersiniz, gerçekten özür dilerim ama tahrik edip birlikte olmaya ikna etmeye çalıştılar kaç defa. Evlilik öncesi istemiyorum dememe rağmen gerek görsel gerek temasla ileriye gitmeye çalıştılar. Zaten evlenicez canım ne fark eder dedi hepsi ama hepsi de gitti ortada kaldım ben. Hayatım boyunca karakterimi değil de görünüşümü mü sevecek insanlar bilmiyorum artık ama bugün çok dağıldım gerçekten. Aynaya bakasım bile gelmiyor şu an kendimden soğudum- 1 yıl
Siz durumu daha iyi özetlediniz. Bu kalp kırıklığına ne söylesem anlamsız artık zamanla geçecek bir şey. Her türlü insan tanımışsınız ama bir adam akıllı insan gelmemiş hayatınıza. Ama neyseki nişan evlilik olmadı ATM gibi kullanırdı belki de sizi. Artık bu saatten sonra kimseye bu kadar kolay güvenmez inanmazsınıx. Ama çirkin olmak ayrı güzel olmak ayrı dert fakir olsan kimse bakmaz zengin olsan kimse peşinden ayrılmaz hayatın ve insanların saçma sapan istekleri ve hırsları hırsları uğruna arada temiz insanlar zarar görüyor. Neyse ben daha fazla meşgul etmeyeyim sizi. Biraz yalnız kalmak istersiniz. Sık boğaz ediyormuş gibi hissettim biraz. Bir şeye ihtiyacınız olursa yardımcı olurum yazabilirsiniz
Soran1 yılyok be ne sık boğaz etmesi. iş artık kader kısmet oldu ne diyim onu bunu sevicem diye yıllarımı verdim değmedi napim artık elimden ne gelir. Sana da diyecek söz bırakmadım ki zaten bi yorum attım amma uzattı diyorsundur asıl ben senden özür dilerim. beklemediğim bi tepki alınca kamyon çarpmışa döndüm kime yazacağımı şaşırmıştım hani kime yazsam bin kişiye de yazsam derdimi anlatamayacak gibi hissediyordum. Arada buraya da gelmiş bulundum kusura bakmayın rahatsız ettiysem, affola
- 1 yıl
Estağfurullah aksine ben uzatıyor gibi hissettim biraz, yoksa yazmanızda bi sakınca yok ben olayı bildiğim için ilk buraya yazmak istediniz tabi normal olarak. Özür dilenecek bir şey yok öyle düşünmeyin rahatsız olsam cevap vermezdim zaten sadece kendinize dikkat edin çok düşünmeyin her şey zamanla hallolur geçer unutulur gider
Soran1 yılŞimdiye kadar gözyaşı dökmediysem yanlış anlama ama sana yazarak kendimi biraz topladığımdandır. Çok sinirliydim ama sakinleştikçe göğsüm sıkışmaya başladı nefes alamıyorum şimdi. Bak şaka değil gerçekten böyle hissetmemiştim hiçbir ilişki sonrasında çok.. çok acayip bi his yemin ederim ilk defa bu kadar yoğun tadıyorum. Özür dilerim yine uzattım ama duramıyorum şu an cevap vermeyebilirsin anlayışla karşılarım
- 1 yıl
Kasmayın kendinizi dik durucam ağlamıycam diye sıkmayın kendinizi erkekler de ağlayabilir değmez diye düşünmeyin ona zaten hiçbir değmez ağlamak istiyorsanız ağlayın kızıl bağırmak istiyorsanız yapın bu size iyi gelir ben sinirlendiğimde bağırıp çağırırım bazen iyi geliyor bazen ağlarım. Ya biraz dışarı çıkın ya da pencere cam ne varsa açın temiz hava alın sakinleşmeye çalışın
Soran1 yılEve kapandım iyi mi. bir kez daha ağla desen ağlarım yemin ederim, boğazımda çok sıkı bi düğüm var ağla de ağlayayım açayım onu da nefes alayım gerçekten gözüm doldu bile iyiye işaret galiba
- 1 yıl
Ağla gerçek sıkma kendinizi rahat bırak şimdi ağlamazsan olmadık yerde gözlerin dolar eminim ki başkalarının yanında gözlerin dolsun istemezsin o yüzden şimdi ağla ki rahatla
Soran1 yılçok biriktirmişim içimde. öyle şeylere ağlıyorum ki su an dilleri olsa da konuşsalar. dinmiyor yaşlarım daha bunun gecesi var
- 1 yıl
Hepsi geçecek neler geçmedi hangi acılar dinmedi hangi hüzünlü geçmişte kalmadı ki geçeceğini bilerek yaşayın içinizdeki acıyı
Soran1 yılkendime bu kadar kötü davrandığımı bilmiyordum ben
Soran1 yılcok canım yanmış ama tek sorumlusu benim gıbi duruyor
- 1 yıl
Başkasına veya o kızlara değer verdiğiniz kadar kendine değer verseydiniz keşke. Herkes eninde sonunda gidiyor geriye sadece sen kalıyorsun
Soran1 yılşarkı bile acmadım biliyo musun gözümün önüne gelenler beni alaşağı etmeye yetti
Soran1 yılen son on iki yaşında babamı kaybettiğim gün bu kadar içten ağlamıştım
- 1 yıl
Bu iyi bir şey gerçekle yüzleşmek.. canınız yandıkça güçlenirsiniz
- 1 yıl
O kadar sevmişsiniz demek. O ise bunu hiç hak etmemiş kullanmış sizi sizi değil sevginizi sevme şeklinizi sevmiş cömertliğinizi dış görünüşünüzü kullanmış ne yazık gerçekten böyle birine denk gelmişsiniz. Başınıza bir şey gelse umrunda olmayacaktınız. Yanınıza gelmek istese sırf seviyormuş gibi yapmak için olacaktı. Siz ne kadar uyumluyuz ne güzel sohbet uyumunuz var derken o sizi hiç dinlemiyordu bile gerçekten çok kötü bazı insanlar
Soran1 yılbenden başka kimsem yokmuş cok şaşırdım
Soran1 yılbende herkese pembe gül dağıtmışım aptal gibi
- 1 yıl
Hep öyledir zaten etrafımda bir sürü insan var zannedersin ama ne zaman bir şey olsa kimseyi görmezsin yanında o kadar emek o kadar sevgi dostluk hepsi boşa gerçekten yapayalnızız bu hayatta
Soran1 yılYıl başlarında motor kazası yaptım herkes vardı ama o bahane sundu gelmedi hastaneye iki gün yattım ölü gibi ama gelmedi bana sorduğu şey ben değildim motorumdu ya sen iyi misin demedi motorun ne durumda demişti ben buna rağmen aptal gibi devam ettim o güne rağmen devam ettim beyinsiz gibi. kör etti beni
Soran1 yıldostum dediğim insnalara gerçekten lafım yok şu durumda bile aklıma gözümün önüne gelen bi yanlışları yok grup kızlı erkekli ama biri bile yanlış yapmadı yemin ediyorum insan kime denir dersen onları gösteririm bu saatten sonra ama hayatıma başka insanlarda başka arkadaşlar kadınlar da girdi aralarında sadece sömürüldüm ama ben izin verdim benim suçum şu an bu hâldeysem başkası değil ben sebep oldum
- 1 yıl
Ulan arkadaşların uyarmadı mı seni bu kız seni motorun için seviyor paran için yanında diye kimse söylemedi mi cidden hadi sen aşıktın aşkın gözü kördür derler ama onların uyarması lazımdı aslında yani kıza da söyleyecek bir şey bulamıyorum insan hiç mi merak etmez çok garip cidden ben olsaydım ilk fırsatta duyar duymaz giderdim onun yanında olmak ondan çok bana iyi gelirdi sevilmeye layık biri değilmiş gerçekten
- 1 yıl
İyi de senin ne suçun var senin aklını kalbini o kızın sevgisi sarmış öyle bir durumda tabiki gerçeği göremezdin burada sen suçlu değilsin suçlu olan o kız sen adam gibi sevdin diye onun bu karaktersizliğini anlamadın diye suçlu olamazsın öyle olsa bile bundan sonra daha dikkatli olursunuz
Soran1 yılDediler. Kaç tanesi konuşmadı benimle günlerce hâlâ devam ediyorum diye. Aptal olan benim. Kör olan benim. Kızlarda dedi kullanıyor dedi ben canımsın kapadım kulağımı seviyorum ben dedim. Baştan sona ben suçluyum şu an zırlıyorsam da hak ettim
Soran1 yılAyrıldım dediğimde pastaneye gidip fotoğraf attılar ya yeni hayatın kutlu olsun sana pasta alıyoruz diye. Gelmek destek olmak istediler ben geri çevirdim yalnız kalmak istiyorum diye
- 1 yıl
Hayır sizin bir suçumuz yok siz seviyordunuz yakıştırmak istemediniz görmek istemediniz seven herkes böyle yapardı ve yapıyor da bunda yanlış olan bir şey yok sadece daha erken görebilirdiniz ama daha geç de olabilirdi bu, ne kadar erken o kadar iyi öyle düşünün
Soran1 yılBaşından onları dinleseydim keşke. iki yılımı heba ettim, neredeyse birkaç dostumu kaybedecektim. Saçma sapan biri yüzünden. Ben toz bile kondurmak istemedim ona. Dünkü konuşmalarımıza bakın onun hakkında böyle konuşmak çok zoruma gidiyor demiştim. Dün akşama kadar seviyordum ben bu kadını ama artık kör ve dengesiz bi sevgiye dönmüştü
Soran1 yılben aslında ondan ayrıldığım için onu bu kadar sevipte karşılık olarak sahte bi sevgi aldığım gerçeğini idrak ettiğim için ağlamıyorum. ben sadece kendime ağlıyorum ne yaptıysam kendime yapmışım
- 1 yıl
Ama kaybetmediniz onlar hala sizin dostunuz o kişi yüzünden aranız açılmadı hala dostunuz o birkaç kişi. Kimse toz kondurmak istemez sevdiği insana biri onun hakkında kötü söz söylesin istemez söylese bile duymaz seven insan böyle yapar duyacak olsa sevmiyor demektir ki zaten. Ayrıca ona da ağlayabilirsiniz giden yıllarınıza heba olan duygularınıza kurulan hayallere istediğinize ağlayın ama sizin bir suçunuz yoktu. Bir hırsıza karşı önlem almayınca eşyanız çalınınca suç sizde olmaz ki sonuçta hergun evinize hırsız girmiyor nerden bilecektiniz onun öyle biri olduğunu kendinizi suçlamayı bırakın lütfen
Soran1 yılcok iyi gelmedi ağlamak galiba
Soran1 yıl18 dakika olmuş elim uyuştu geçmiyor, başım dönmeye başladı bi daha ağlamayayım en iyisi
Soran1 yıletrafımdakileri kaybetmedim ama kendimden bi parça daha vermiş bulundum bütün parçaları toplamak yıllarımı alacak
- 1 yıl
Şu an düşünmekten kafayı yiyorsunuz her şey üst üste geldi şey sanırım ben yanlış yaptım özür dilerim böyle olacağını düşünmemiştim en iyisi sanırım hiç karışmamak gerçekten özür dilerim böyle olsun istememiştim ama üzülmeden ağlamadan o içinizdeki gözyaşını akıtmadan da geçmez ki neyse kusura bakmayın tekrardan isterseniz yakın bir arkadaşınızı arayın onunla konuşmak daha iyi olacaktır
Soran1 yılsakin ol senlik değil hiçbir şey. Olan bitenin hiçbiri senlik değil sen yazdın diye gelmedim bu hâle
Soran1 yılkendini kötü hissedersen kötü olurum bak yapma lütfen seninle uzak yakın hiçbir alakası yok
Soran1 yılhani şimdi ağlamasam bi saat sonra ağlayacaktım
Soran1 yılhatta ben özür dilerim seni bu kadar baskıyıp sürekli yazdığım için senden gerçekten özür dilerim
- 1 yıl
Hayır ağlayın dedim diye oldu off ben bazen doğru kararlar veremiyorum ben iyi gelir diye düşünmüştüm sizinle ben konuşmamalıydım sizi istemeden yanlış yönlendirdim gerçekten.. ben karışmasam daha iyi olacak susayım en iyisi yakın bir dostunuzu arayın onunla konuşun en azından yalnız olmadığınızı yanınızda biri olduğunu bilirsem daha iyi olur sonra ben gideyim
Soran1 yılbeni geçte sen iyi misin şu an. rica ediyorum sakin ol bana ağla demeseydin bile ağlayacaktım ben zaten. Konuşmayı falan ben uzattım hatta bunun için de tekrar özür dilerim senden amacım baskılamak değildi sadece bir an olsun tanıdık kimseyle konuşmak istememiştim
- 1 yıl
Özürlük bir şey yok baskı altında yazmak zorunda gibi de hissetmedim ben destek olmak istediğim için yardımcı olmaya çalıştım ama pek başarılı olamadım
Soran1 yılElimin uyuşup başımın dönmesi telaşlandırmasın seni rica ediyorum. Bir süredir elimde uyuşma vardı zaten sadece biraz kasınca kendimi yine başladı. Başımın dönmesi de o kadar büyütülecek bi şey değil şu an düşüp bayılacak kadar kötü değilim ama rica ediyorum sen sakin ol
Soran1 yılAçıkçası oldukça iyi geldi ama sanıyorum şu dakikadan sonra yazdıklarıma bakmak bile istemeyecek kadar rahatsız oldunuz durumdan. Hak veriyorum, eğer böyle bi durum varsa sizden tekrar özür dilerim
- 1 yıl
Elim uyuştu başım dönüyor diyince ben biraz kötü oldum benim yüzümden bir şey olsun istemem zaten evde de yalnızsınız ya bayılıp kalsanız ağlamaktan kimsenin haberi olmayacak kötü bir şey olmasını istemem sonuç olarak siz öyle diyince endişe ettim biraz
- 1 yıl
Ya başta delirecek gibi oluyorsunuz ağlarken ama sonra rahatlıyorsunuz başım dönüyor diyince ben biraz bayılır kalırsınız diye düşündüm neyse daha iyi misiniz
Soran1 yılEndişelendirici bi mesaj haklısınız, yazarken düşünemedim üzgünüm. Çok uzun zamandır ağlamadığım için vücut nasıl tepki vereceğini şaşırdı sanırım ama iyiyim. Oturuyorum, yarım saat içinde mesajına dönmediğim takdirde defalarca arayacak bi arkadaşım var (yine..) şayet aradığında açmazsam ara sıra bende kaldığı için onda evin anahtarı da var eve gelir bi şekilde ulaşır yani birileri bana. Merak etme. Endişelendirdiğim için özür dilerim. Yanlış anlamazsan, eski sevgilimin endişelenmediği kadar endişelendiğin içinde teşekkür ederim.
Soran1 yılayrıca siz aniden panik yaptığınız içinde ağlayasım kaçtı, kızsam mı sevinsem mi bilemedim : )
- 1 yıl
İyi olmanıza sevindim. isterseniz siz de arayıp konuşun ne bileyim yav karışmıycam diyorum ama karışmadan da duramıyorum nskxks özür dilenecek bir şey yok ben sadece insan çok ağlayınca bitkin düşüp bayılıyor öyle bir şey olsun istemedim öyle bir durumda yalnız kalın istemedim yanınızda biri olsun istedim. Teşekkür edilecek bir şey yok ben bir şey yapmadım iyi olun gerisi önemsiz. İçinizden hangi duygu geliyorsa onu yaşayın ama bence sevinin yarın arkadaşlarınızın da dediği gibi yeni hayatınızın ilk günü öyle düşünün
Soran1 yılTam en can alıcı noktadaydım, panik yaptın sana odaklanınca bütün hevesim kaçtı 😂
Soran1 yılalemsin kız. Kendimi kötü hissedersem çaldırırım hepsini biri olmasa diğeri açar derin bi nefes aldırabilmişimdir umarım sana
Soran1 yılDediğin gibi sevinmem lazım. Bi güzel de ağladım yarın öğlene kadar götürür bu beni bi tökezlerim ama yine toplarım kendimi
- 1 yıl
Hevesin mi kaçtı o zaman iyi ağla dedim ama yani ağlamanızı da istemem off benim de kafam karışık bir yandan rahatlayın üzülmeyin istiyorum ama bir yandan ne bileyim iyi olun da
Soran1 yılKaç kere diyeyim bilmiyorum senlik değil olay. Ağla demeseydin bile dokunsalar ağlayacaktım ben o an
Soran1 yılGerçekten teşekkür ederim ama iyi ki o kelimeyi yazdın da tetiklenip içimi boşalttım
Soran1 yılEn son 14 yıl olmuş ki böyle ağlamıyorum normal mi sence bu? İyi ki tetikledin de 14 yıllık çöpü attım içimden
Soran1 yılO panikten sonra ne hissediyorsunuz bilemiyorum ama benim açımdan bakınca, iyi ki soruma denk geldiniz de biraz olsun rahatlattınız. Oradan bakınca hiçbir şey yapmadım diyebilirsiniz ama iki kelime ya da tek bir nokta bile iyi gelebiliyor bazen. Ne kadar teşekkür etsem az gelecek bana o yüzden siz teşekkürümün başına sonsuz ekleyin lütfen. Akşam akşam endişe verdiysem tekrardan özür dilerim amacım o yönde değildi. Gönlünüz gibi hayatınız olsun, karşınıza sizin gibi iyi niyetli insanlar çıkar umarım.
- 1 yıl
İnsan yine de sorumlu hissediyor ne bileyim ama şu an iyi hissediyorsanız sorun yok o zaman. Demek ki hiçbir şey sizi bu kadar üzmemiş ya da hep güçlü durmaya çalıştınız kastınız kendinizi ağlamıycam diye o sebepten de olabilir. Ben iyiyim sizin için endişe etmiştim sizde iyiyseniz ben zaten iyiyimdir. Bir faydam olmuşsa eğer ne mutlu bana. Allah daima kalbimiz gibi kendimiz gibi insanlarla karşılaştırsın insaAllah. Allah yolda yanımızdan geçenin bile hayırlısını nasip etsin ✨🌸
Soran1 yılİyiyim. Ağladığım için değil en son dün akşam yemek yediğim için başım döndü sanırım, elimi yüzümü yıkarken fark ettim bir gün olmuş. Tekrardan çok özür dilerim panik yaptıracağını düşünemedim o an. Çok güzel dua ettin bana amin üstüne amin demek düşüyor. Dediğin gibi yanımızdan geçenin bile hayırlısını denk gelsin. Ben senden bu akşam razı oldum Allah da senden razı olsun inşallah 🙏🏻
- 1 yıl
Yemek yemek aklınıza gelmedi tabi iyi olduğunuza göre bir an önce yemek yiyin kendinize gelin efendim aç aç üzülünmez hem yemeği yiyin sonra isterseniz devam edersiniz yine. Tekrar söylüyorum özür dilenecek bir şey yok olur öyle şeyler. Allah hepimizden razı olsun insaAllah 🙏🌸
Soran1 yılEğer yemekten sonra ağlamaya devam edersin diyorsan, bu akşamki duygusal boşaltım beni bi 14 sene daha götürür 😂😂 Aç hâlde ağlamamak lazımmış gerçekten. Sizi panik yaptırmamak için telkin etmeye çalıştım ama ayağa kalktığımda gözüm karardı, yere oturmak zorunda kalmıştım o an, o yüzden size iyiyim oturuyorum dedim 🙂 ama daha iyiyim merak etmeyin, bi şeyler atıştırıyorum, anahtarı olan arkadaş da yarım saate gelecekmiş sabah buralarda işi var diye gece bende kalmak zorunda
Amin : )- 1 yıl
Bundan sonra tokken yaparsanız ne yapacaksanız sizin sağlığınız için daha güzel olur. İyi olmanıza sevindim birşeyler yiyor olmanız da ayrı güzel. Arkadaşınızın sizde kalacak o da ayrı bir güzel sizi önce ona sonra da Allah'a emanet ettim daha fazla meşgul etmim ben sizi biraz yalnız kalmak istersiniz kendinize iyi bakın birşeye ihtiyacınız olursa ben burdayım
Soran1 yılEvet öyle, kafa yoğunluğundan düşünemedim ben küçük detayları. Sabırla cevap verip destek olduğunuz için tekrardan sonsuz teşekkür ederim. Kendinize çok iyi bakın hanımefendi, iyi akşamlar dilerim
- 1 yıl
Rica ederim bir şey yapmadım keşke daha fazlasını yapabilseydim.. iyi akşamlar dilerim
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah, ah... İlişkilerde güven gerçekten sihirli bir anahtar gibi, her şeyin yolunda gitmesi için şart. Sen de pek çok şey denemişsin gibi görünüyor ama galiba o tarafta hâlâ kurallar değişmiyor. Böyle durumlarda açık iletişim çok önemli. Kız arkadaşına neden bu kadar güvensiz hissettiğini anlamaya çalışıp, onunla açık açık konuşmalısın. Belki geçmişte yaşadığı bir şeyler onun güvenini zedelemiş olabilir. Ona zaman ver ve belki de bir uzmandan destek alma fikrini tartışabilirsin. Hatırla ki, sağlıklı bir ilişki için her iki tarafın da özgür ve güvende hissetmesi gerekiyor. Olmazsa da karşına seni anlayacak başka biri çıkabilir 😉💔 Best of luck sana!
02 Yorumla
Soran1 yılAyrıldık. Ama o dünden razıymış gibi hiç düşünmeden kabul etti ve arkasını dönüp gitti.
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılOoff, anlaşılan pek çok şeyi denedin ve kararınızı vermişsiniz. Ayrıldığınızda o rahatlamış hissetmiş olabilir, bu da aslında ne kadar doğru bir karar verdiğinizin göstergesi. Bazen daha iyi hissetmek için o an zor gelse de doğru yolu seçmek gerekiyor. Şimdi yeni başlangıçlar zamanı, yeniliklerin heyecanı seni bekliyor! 😊 Unutma, kendi mutluluğunun peşinden koşmalısın!
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
1 yılHayır olmaz gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendisi aldattığı için seni de öyle sanıyor %51
Çevresindeki kızları sildirir ama kendisi gizlice erkeklerle konuşur 😆011 Yorumla
Soran1 yılEvet. Kuzeninin numarasını sil dedi ısrarla, silemem annesinin telefonu yok diye kızı arayarak ulaşıyorum teyzeme diyorum hâlâ beni ilgilendirmez sil diyor. İki yıl nasıl gözüm kapalı geldim anlamıyorum beynim yoruldu artık
Cevap sahibi1 yılOha kuzenine kadar sildiriyor. Delirmiş o kanka 2 tane kız öyle başıma geldi 😂 kendileri erkeklerle fingirdiyormuş meğer. Acilen sildiğin tüm kızları geri ekle. Yoksa çok pişman olursun bu kız seni terk edince
Soran1 yılSilmedim ki teyzeme ulaşamazdım yoksa. Ama noldu kuzeni geçtim halamın numarası, iki kız kuzenimin numarası ve kızları geçtim üç tane erkek kuzenimin numarası gitti. Hiçbirinin de haberi yok bundan hâlâ ama numaralarını alıcam tekrar. Hiç silmemeliydim dediğin gibi
Cevap sahibi1 yılKanka telefon kilitlenince formatladım, numaralar gitti diyerek kuzenlerden ve diğer arkadaşlardan numaraları topla. Bu tip kızlar, sen tamamen yalnız kaldığın zaman terk ediyorlar zira :) asla yalnız kalma
Soran1 yılHaklısın. Bi dakika dayanacak halim kalmadı bak son attığım mesajı yazarken üç kez arandım iki kere mesaj attı a. gerçekten kaldıramıyorum artık
Cevap sahibi1 yılKanka ayrılman için mi boğuyor. Derdi nedir bunun
Soran1 yılnapıyosuna cevap almak için bu kadar çaba mı gösterilir a. böyle bi şey görmedim ben ömrümde ya 26 yaşındayım hayattan soğumama az kaldı. Bitirmekten başka çarem yok ki ona güvenmesi için her seçeneği sundum her şeyi yaptım defalarca canlı konum bile attım ama yok artık böyle devam edemem ben
Cevap sahibi1 yılCanlı konum isteme sebebi, sen aynı mekana gidip onu biriyle basma diye olmasin? 😳 Sen de ondan canlı konum istee
Soran1 yılBi şey diyim mi artık naptıysa yaptı, ne yapıyosa da yapsın olay benden çıksın yeter bana, artık bu saatten sonra uğraşmak istemiyorum aldattıysa da teşekkür bile ederim o konuma getirdi beni
Cevap sahibi1 yılHayırlısı olsun kardeşim 🙄 ruh hastası birine denk gelmişsin sen de
Soran1 yılMaalesef deneyimlemiş bulundum
1 yılGecmis iliskilerinden kalma bi guven problemi olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAllah yardımcın olsun ama zaten kızların çoğu evlilik istiyor. Ben de dahil 🙄
02 Yorumla
Soran1 yılYa sorun evlilik istemesinde değil. Bu kadar güvenmiyorken evlenmek istemesi
Cevap sahibi1 yılO tuhaf işte
Gizli Üye(36-45)1 yılolur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği