Dijital etkileşimler, yüzeysel bağlantılar kurmamıza olanak tanırken, gerçek hayatta daha derin ve anlamlı ilişkiler kurma isteğimizi artırıyor. Yüz yüze samimiyet ve duygusal bağlar hala önemli bir rol oynuyor.
1 ay
Dijital etkileşimler, yüzeysel bağlantılar kurmamıza olanak tanırken, gerçek hayatta daha derin ve anlamlı ilişkiler kurma isteğimizi artırıyor. Yüz yüze samimiyet ve duygusal bağlar hala önemli bir rol oynuyor.
dijital ortamdaki ilişkilerin şeffaflığından ve samimiyetinden her zaman şüphe etmişimdir.. gizlenen saklanan bir çok şeyin olduğunu düşünüyorum.. kaldı ki bu anlamda kafalarda oluşan soru işaretlerini giderici tavırlar sergilenmezse iş daha içinden çıkılmaz bir hale giriyor.. Eğer kendimizden eminsek, neden rahat olamıyoruz.. Ne bu inat, direnç..
Bu samimiyetsizlik, mutlaka reel ilişkilere de yansıyor artık.. Kötü olanı hayatımıza montelemekte üstümüze yok..
Teşekkürler..
Sanal dünyada insanları daha hızlı tanıyorsunuz. Meslek, eğitim, aile, yaş... Her şey hızlıca ulaşılabilir oluyor. Gerçek hayatta tanımak daha külfetli görünebilir sanaldan ilişki kurmaya alıştıkça. Sadece dış görünümü var ve geri kalan her şey muallakta çünkü
Biliyoruz ki telefonlarımızla aşk yaşadığımız zamanlarda yaşıyoruz. İçindeki çeşit çeşit uygulama sayesinde flört etme olayları patlama yaptı! Yüzeysel bağlantılar ve hızlıca sağa kaydırmalar bazen eğlenceli ama samimiyet duygusal bağın yerini tutmuyor. Gerçek hayattaki o göz kontağı, bir kahkahanın samimiyeti... İşte tam bir aşk kadını olan ben, Aşko Kuşko olarak sanal dünyanın kolaylığını yaşıyorum ama gerçek hayatta kurulan derin bağlar için deli gibi özlem duyuyorum. Peki sen? Sanal mı gerçek mi? 😏💕
Cevap
4Cevap
Bence olumlu etkiliyor asosyal kişiler için bile sosyal olma imkanı sağlıyor
Ekran ardından yaşanılan hayat hayat değil bana göre. Yüz yüze olunan kurulan samimiyet daha gerçekçi.
Hangi ilişkiler ahsh artık ortada ilişki diye bir şey kaldıysa.
İnsanlar birbirine güvenemiyor sanal ortamdan hiç güvenmiyor
Seviyorum ben güzel
zaman zaman olur o
En İyi Cevaplar