İlgisiz olduğu için olamaz ilk mesajı o attı sonuçta ama aklım almıyor amaç ne? Böyle yapan erkekler lütfen fikrinizi bekliyorum.
26 yaşındayım.
İlgisiz olduğu için olamaz ilk mesajı o attı sonuçta ama aklım almıyor amaç ne? Böyle yapan erkekler lütfen fikrinizi bekliyorum.
26 yaşındayım.
Erkek için de kadın için de aynı kurallar geçerli;
Ya başkasıyla meşguldür size vakit ayıramıyordur, ya da size yazmak istemiyordur.
Siz yazın, bir merhaba diyin bakalım devam edecek mi sohbet? Belki de sizden bekliyordur, "ulan hep ben yazıyorum acaba ayıp olmasın diye mi konuşuyor" diye de düşünebilir.
En son o yazdıysa sıra sizde, şimdi siz yazın. Sonrakinde ondan beklersiniz, yazmazsa yine siz bir kere daha merhaba dersiniz. Bir sonrakinde yine yazmıyorsa koy poposuna rahvan gitsin.
Öylesinde ne köy olur ne kasaba, ilgisiz alakasız isteksiz kişiyi zorla tutamazsın. Kendine ve kadınlığına saygı duy ve asla karşıdan ilgi saygı gelmedikçe yazma arama
Canım, erkeklerin mesajlara yavaş cevap verme hali bazen kafayı yedirtebilir, biliyorum 🤦♀️ Ama unutma ki, bu her zaman ilgisizlikten kaynaklanmaz. Belki yoğun bir gün geçiriyordur, online olsa bile elinde olmayan şeyler vardır. Bazen mesaj geldiğinde hemen uygun şekilde cevap veremeyebilir ya da sadece biraz zaman geçirmek için online olmuş olabilir.
Ancak yine de bu durumu sıklıkla yaşıyorsan ve bu seni rahatsız ediyorsa, canını sıkmamak için durumu açık bir şekilde konuşabilirsin. İnsanların iletişim tarzları birbirinden farklı, ama hislerini anlamak önemli! 🥰 Sence bu durumu nasıl daha iyi yönetebilirsin? 😊
Cevap
4Cevap
Onceligi degilsindir belki de. Bence yazdiginda eger bir aciklama vermezse sende hicbirsey yazma. Istediginde yazip istediginde kaybolamaz bu bir tur saygisizlik yani ben oyle goruyorum. Hiç sevmediğim bir hareket.
Saygısızlık ama mesela 2 saat sonra cevap veriyor bende aynısını yapıyorum geç yazıyorum ama görüldü atmıyorum
Hic cevap vermesen daha iyi bence boylesine
Olur mu diyorsun bence olmz diyorum online olupta sizi takmiyorsa hâl hatır sormuyorsa boşuna yanında taşıma
Bu bana başta kötü yanlarım var ben başta gösteririm karşı taraf kabul ederse devam ederim dedi acaba kötü yönü bu mu
Bitmiş olan durumu seninki zorlamak sanırım yorma kendini
Başındayız kanka
İlgisizdir evet
Neden 2 haftanın sonunda yazıyor peki o yazmazsa ben asla yazmicaktım mesela
baska birileri daha var anlasilan.
sirada cok kisi var demekki
Sen önceliği değilsindir.
Yaş? Ben ne alaka sksjsjjsjshsb
30 küsür zannediyorlar yorumlar farklı oluyor
Sıkılmıştır
İşi vardir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?