Bir erkek çevrim içi olduğu halde neden yazmaz?

6 aydır askerdeydi henüz geleli 1 hafta oldu. Gelmeden önce sürekli muhabbet ederdik. şu an da çok bir şey değişmedi fakat eskiden benim dışımda kolay kolay uygulamaya girmezdi. 2 gündür çok az konuşuyoruz ya uygulamaya girip mesajlarıma bakmıyor ya da girince biraz geç dönüyor. Onunla bu mevzuyu konuştuğumda "başkasıyla konuşacak olsak birbirimizle ne işimiz var mal mıyız biz afedersin niye boş yere birbirimizin tribini çekelim demi" diye yazdı, ben kısa kestim. İkimizde sakin olunca kaybetme korkumdan vs bahsettim bu sefer de "Yaw emin ol beni kaybetmiceksin korkma bundan tamam mı gülüm" dedi. 1 buçuk yıldır sevgiliyiz bu arada. Daha 3 gece önce ciddi olma durumumuzu konuşuyorduk.. Az önce yarın görüşürüz diye kısaca ilettim. O da bana işin mi var yazdı. Yok ama senin misafirlerin var dedim. Tamam giderler birazdan yarısı gitti zaten Uyumazsan konuşuruz yine, diye yazdı bana. Bunun üzerinden 25 dk geçti ve hala çevrim içiydi. Ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum cidden.

Güncellemeler
+1 yıl
Bir de az önce diyorum ki misafirler var madem o zaman 25 dk dır neden hala burdasın. Arada bir şeyler daha var ama şöyle yazdı bu sefer
-((canım benim bundan sonra napiyosun sorularına cevap vermicem böyle devam edersen
Bende iyice sıkılmaya başladım bu sorudan artık hep aynı yere geliyo nedense.
Net cevap alamamanin sebebi bu soruyu çok sorman ve dediğin gibi isteyen yapacak olsa her türlü yapar bunu onun için saçma şeyler aklına getiripte beni sorguya çekmeyi bırak artık sana zahmet))
Güncellemeler
+1 yıl
Çok mu zorladım ya ama zanda kalan ben oluyorum : (
Bir erkek çevrim içi olduğu halde neden yazmaz?