Çok yoruldum ben ya?

Hayatım işte bir garip bu aralar. Duygusal iletişim kuramıyorum. Ghostlanıyprum mesela alakasız şekilde hiç beklemediğim insanlar tarafından. Ya da cevapsız kalıyorum engelleniyorum. Kiminle iletişim kursam devamı da gelmiyor. Hani insan kısmetim kapalı der ya öyle bir süreç içerisindeyim. Bilmiyorum belki de gerçekten bana iyi gelmeyen şeyler bir bir hayatımdan temizleniyordur hayırlısı budur. Böyle düşünmek istiyorum bir yandan da ama eski yeni fark etmiyor herkesle aynı süreçleri yaşıyorum. Ben enerjiye falan inanırım ama uzun süredir de o tarz eylemlerden düşüncelerden uzaktım. 2-3 gündür tekrar bunu alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum. Fakat sürekli olumsuz deneyimler de tad kaçırıyor. Gerçekten hayatımın çok karmaşık bir dönemindeyim ve inanılmaz çaresiz yalnız da hissediyorum. Halihazırda var olan psikolojik sorunlarım da hayatımı yeterince etkiliyor zatn. Bu süreçte bu kadar yalnız hissetmek beni çok üzmeye başladı. Tamamen insan yalnızda bir şeyleri aşabiliyor elbet yani mecbur buna ama insan arada destek görmekte istiyor ve ben senelerdir sürekli bir şeylerle kendi başıma boğuşuyorum ve çok yoruldum artık. Kötü biri olduğumu da düşünmüyorum elbet yanlışlarım olmuştur fakat gerçekten her zaman yapıcı ve empatik biri olmaya çalıştım herkesle olabildiğince açık iletişimler kurdum. Ama ben ne kadar açık gidersem karşı taraf o kadar kaçtı benden. E tamam yapmayım ama p zaman da ben kendim gibi hissedemiyorum. Kendim gibi olamadıktan sonra önemi de kalmıyor hiçbir şeyin gibi geliyor. Öyle bir çıkmazdayım yani. neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. kendimi suçlamaya meyilli biriyim zaten ama çok yıprandım ben artık
Çok yoruldum ben ya?