Sizce neden böyle oldu ve şu an ne durumda?

1 buçuk yıl boyunca birbirimize olan aşkımız ve saygımız sorgulamazdı mükemmel bir ilişkimiz vardı. Erkek arkadaşım bana evlenme teklıfı etti abisi bunu öğrenince neden benim haberim yok diye onunla kavga etti abilerinden habersiz adım bile atamaz işleri de ortak olduğu için her şeyi beraber kararlaştırıyorlardı çok farklıydı ( abisinin eşi beni hiç sevmemişti sürekli eşine de beni dolduruyordu) aile tanışması için geldiler sanki zorla gelmişlerdi ve eski erkek arkadaşım da bu durumdan çok mahcup olmuştu ama ben üzülmesin diye bunu sorun haline getirmemiştim günler sonra bana sen daha iyilerine layıksın çok güzel bir kızsın biz seninle evlenirsek mutlu olamayız ben boşanmak istemem evlendikten sonra diyerek ayrıldı benden üzüntüden 10 gün yataktan kalkamamıstm kendimi toparladıktan sonra ben her sorunda senin yanında olurum beraber asarız yeter ki birbirimizi bırakmayalım diye mesaj attım o da beni şu an istemediğini ilerde kısmet belki barışırız gibisinden mesaj attı diretmedm aylar geçti aramadı sormadı hep bekledim ben , aylar sonra beni her yerden engellediğini fark ettim neden aylar sonra engelledi anlamadım zaten ona bir daha yazmayacaktım neredeyse bir yıl olacak ayrılalı hâlâ aklımda kendi isteği ile mi ayrıldı pişman mı beni hiç düşünüyor mu soruları kafamı bitiriyor sizce neden böyle oldu ve şu an ne durumda

Sizce neden böyle oldu ve şu an ne durumda?