Sizce neden böyle olmuştur?

Öncelikle hepinize iyi akşamlar biz 1.5 aydır yazlık eve taşındık bu ev bizim değil evi kiraladık şimdi dün gece ben saat 01 de işten eve geldim üstümü değiştirip elimi yüzümü yıkadım ve dişlerimi fırçaladım sonra uyumak için yatak odasına gittim bu arada yatak odasında abim ile birlikte aynı odada uyuyoruz neyse odaya gittim baktım abim benim yatağımda uyuyor sonra baktım abim uyandı beni gördü bana Atilla Bi odada etrafa bu sağ tarafa köşelere falan bakabilir misin bir şey yok mu sabahtan beri odadan tıkırtı sesleri geliyor ben uyuyamadım dedi sonra bende etrafa baktım ama bir şey göremedim bunu abime söyledim bir şey yok abi diye sonra abim benim yatağımda uyumaya devam etti sonra bende cam kenarına abimin yatağında yattım ama uyuyamadım bende uykuya dalarken odada tıkırtı sesleri duydum sonra başımı çevirdim cama baktım koyun başı gördüm ilk başta umursamadım tekrar uyumaya çalıştım ama bu defa yine odadan tıkırtı sesleri duydum sonra yine başımı çevirdim baktım camda koyun kafası görüyorum sonra bende merak ettim yataktan kalktım cama doğru gittim baktım bu sefer camda küçük beyaz oyuncak at gördüm sonra tekrar yatağa geçtim ama yatakta yine camdan koyun kafası gördüm hatta 2 defa beee diye seslendim ama ses yoktu sonra uyudum yine odadan tıkırtı sesleri gelmeye devam etti ama bu sefer takmadım. Sizce neden böyle olmuştur?

Sizce neden böyle olmuştur?