Bana denk gelen erkekler neden egolu veya tuhaf? Bide Manisalı erkekler nasıldır kültür bakışaçısı olarak?

Bir manisalı vardı burada konuşuyorduk sadece gözlerin ne kadar güzel aşık oldum demiştim ama o ilişki olarak direk düşündü ven uzak mesafe ilişkisi istemiyorum demiştim adam vazgeçmiyordu konuşuyorduk işte o gün ne yaptığını filan anlatıyordu ben de yapacaklarımı şunu yapmayı düşünüyorum hedeflerim vs vs tarzı muhabbet ediyorduk sonra ben eskiden hoşlandığım birinin kanser olduğunu ve ülkeden taşındığını öğrendim buna üzüldüm burada bir soru sordum

O da beni yanlış anladı uzak mesafeyi bahane ettiğimi söyledi ve kızlar tarafından hep aldatıldığını ve benim onu haketmediğimi söyledi sen de karaktersizsin bilmem ne dedi

Daha sonra başka bir manisalı çocuk vardı önce arkadaşımsı flörtümsü birşeydik sonra açıldım beni istemediğini başka birinden hoşlandığını söyledi sonra da yüzüme bakmadı benden kaçtı sanki konuşmaya bile değmeyecek biriyim gibi

Bana denk gelen erkekler neden egolu veya tuhaf? Bide Manisalı erkekler nasıldır kültür bakışaçısı olarak?