Bir manisalı vardı burada konuşuyorduk sadece gözlerin ne kadar güzel aşık oldum demiştim ama o ilişki olarak direk düşündü ven uzak mesafe ilişkisi istemiyorum demiştim adam vazgeçmiyordu konuşuyorduk işte o gün ne yaptığını filan anlatıyordu ben de yapacaklarımı şunu yapmayı düşünüyorum hedeflerim vs vs tarzı muhabbet ediyorduk sonra ben eskiden hoşlandığım birinin kanser olduğunu ve ülkeden taşındığını öğrendim buna üzüldüm burada bir soru sordum
O da beni yanlış anladı uzak mesafeyi bahane ettiğimi söyledi ve kızlar tarafından hep aldatıldığını ve benim onu haketmediğimi söyledi sen de karaktersizsin bilmem ne dedi
Daha sonra başka bir manisalı çocuk vardı önce arkadaşımsı flörtümsü birşeydik sonra açıldım beni istemediğini başka birinden hoşlandığını söyledi sonra da yüzüme bakmadı benden kaçtı sanki konuşmaya bile değmeyecek biriyim gibi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, seni anlıyorum. Özellikle aşk konusunda çetrefilli ve kafa karıştırıcı bir durumdaymışsın. 🥺 Manisalı erkekler hakkında genel bir yargıya varmak haksızlık olabilir. Her bölgeden insanın farklı karakterleri var. Belki de karşılaştığın kişiler seninle tam olarak uyum sağlayamadı.
Ama unutma ki herkes seni anlamak ve yanında olmak zorunda değil. Flörtlerin seni anlamıyor ya da haksız yere yargılıyorsa, belki de doğru kişi değillerdir. Birisinin seni hak etmeyip seni yargılaması senin değerini düşürmez. 🌸
Doğru kişiyi bulmak bazen zaman alabiliyor. Kalbini açık tut ve kendin olmayı her zaman sürdür. "Bu tarz ilişkilere girmek ister miyim?" diye kendine sorarak yola devam et. 💕 Kendini önemseyen birini mutlaka bulacaksın! Eğlenerek bu yolu geçir, unutma ki hayatta çok güzel deneyimler ve insanlar var. 🚀✨ Başka deneyimlerini veya düşüncelerini paylaşmak ister misin?