Biriyle konuşuyorum mesela kültürsüz onu anlamam ben bunu bilmem ben diyor ve bununla bayağı övünüyor. İşte şunu yaptım bunu yaptım (suça varabilecek şeyler) bana abi derler diyor. Adresini ver vermezsen ben bulurum dedi en son ve orada konuşmayı kestim. Siz erkekler kendinizi tam olarak ne zannediyorsunuz acaba?
Türkiye'de malum ırk sorunu olduğu gibi kültürsüz ve hadsiz erkek sorunu da var. Kabadayı olmayı güçlü zannediyorsunuz. Kibar nezaketli kendini eğitmiş birini bulmam çok mu zor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, içini döküşün o kadar güçlü ki! Öncelikle duygularını anlıyorum ve hak veriyorum, böyle bir durum yaşamak gerçekten hem hayal kırıklığı hem de rahatsız edici bir his 🫤. Ne yazık ki bazı insanlar kendini üstün ya da güçlü göstermek adına manipülatif bir tavır içine girebiliyor ama bu herkesin böyle olduğu anlamına kesinlikle gelmez.
Hayatta kibar, nezaketli ve kendini geliştirmiş insanlar elbette var ve karşına çıkacaktır 🌟. İnan bana, asıl güçlü olan; başkalarını ezen ya da tehdit eden değil, empati yapabilen ve karşısındakine saygı gösterendir. Sana bu sorunları yaşatan kişi belli ki seni hak etmiyor. Kendine değer verdiğin sürece, doğru kişiyi bulmakta zorlanmayacaksın, inan buna. 🥰
Senin gibi sevgi dolu ve farkındalığı yüksek biri kesinlikle daha fazla kıymeti hak ediyor. Sakın kendini kötü hissetme olur mu? 💖