Eşimin saçma kuruntuları kalbimi kırdı. DNA testi yaparsa nasıl yol izleyeyim?

Merhaba herkese. Kısaca özet geçeyim. Eşimle 1 hafta önce genetik vs üzerine konuşurken konu bir anda kızımızın göz rengine geldi. Eşim ve ben ikimizde kahverengi gözlüyüz. Kızım yeşil gözlü. Eşime göre bu çok tuhaf. Açıp gösterdim internetten imkansız değil yüzde 18 şans var, kızım da o yüzde 18 içinde dedim. Sonra konu doğmamış bebeğemize geldi.(6 aylık hamileyim) Ben dedim ki belki bebeğimiz de aynı şekilde yeşil gözlü olur hatta belki mavi gözlü (%6.25 olasılığı var). Öyle diyince çıldırdı. Neymiş olamazmış. Ailesinde ki herkes mavi gözlü ve sarışın benim anne tarafımda aynı şekilde 20 kişiden 15 i sarışın mavi gözlü. Bir tek bizden kahvrengi saç ve göz mevcut😂 neyse işte eşim öyle bir şey olursa yani bebek sarı saçlı mavi gözlü doğarsa DNA testi yaptıracağını söyledi. Bu söylediği kalbimi çok kırdı. İyice soğudum. 1 haftadır düşünebildiğim tek şey bu. Bu söylediği sana güvenmiyorum demenin başka yolu bana göre. Eğer öyle bir şey yaparsa sizce nasıl bir yol izlemeliyim durumu aileme anlatıp boşanma davası açsam bu yaptığını da dosyaya koysam çocukların velayetini alabilir miyim?
Eşimin saçma kuruntuları kalbimi kırdı. DNA testi yaparsa nasıl yol izleyeyim?