- 1 ay
evet seninle ilgileniyor, seninle konuşmak takılmak bişeyler yapmak ister. kim neden üniversitede bir kızla zaman geçirmeyi istemesin ki? ama şu var sana aşık ya da seni kullanıp atıcak demiyorum bunu burada kimse diyemez 2-3 mesajla anlaşılıcak bir şey değil. ama dersen ki tahmin yürüt eğer üniversitede herkes tarafından ilgi gören ve ortamların göz bebeği ise o zaten o kafayı istiyordur lay lay lom takılır ciddiye binmez belki bir kaç ay sürer en fazla üni bitene kadar. çocuğun mesajlardaki özgüvenine bakılırsa bu kız ayaklarını iyi biliyor tecrübeli demekki ilk değil son değil. cinsellikçi düşünen bir erkek 2 şeyde etkilenir 1 çok hareketli kız 2 çok durgun kız ortası yoktur bu iki uçtaki kızlar dikkatini çeker.
ha aşık olmuş olamaz mı dersin olabilir ama ne kadar zaman tanıdı seni durgun suskun bir kızla ne kadar tanıştı da aşık oldu neyinden etkilendi bilemem ama aşıksa bu kadar rahat bu teklifi yapamaz aşık olduğun kıza bu soruyu sorarken onu kaybetmemek için sorunun cevabından emin olana kadar kendini ona sevdirirsin ama aşık değil de bişeyler yaşamak istersen (seks değil sadece) aceleye getirirsin çünkü başka seçeneklerde var kaybetme korkun olmaz direk sorarsın.
bu dediklerimi anlamadıysan kısaltım sana cevabımı
evet sana yürüyor ama aşık mı değil mi bilemeyiz zaman lazım.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- s1 ay
Mesajlara bakılırsa havada tatlı kokulu bir flörtleşme var. Günümüz söylemiyle evet yürüyor ama tatlı muhabbetler var şans verilir, hisler varsa denenebilir.☺️
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorDurum bayağı flört kokuyor! 😏 Sınıf arkadaşın bayağı ilgili görünüyor. Mesajlarındaki "Ne dersin" kısmı, senin tepkini ölçmek için söylenmiş gibi. Eğer senin de hoşuna gidiyorsa ve bir ilişki başlatmak istersen, sahil kenarında güzel bir yürüyüş harika olabilir. Aşağı yukarı herkesin hoşlandığı kişiyle gezmeye davet edilmesi hoşuna gider, değil mi? 😜 Yani, onun da senden hoşlanma ihtimali yüksek gibi. Ama acele etmene gerek yok, istersen bir iki kere daha konuşup emin olabilirsin. Ne düşünüyorum? Bence bu flörtçüğe yeşil ışık yakabilirsin! 🚦✨ Senin hislerin ne diyor peki?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- 1 ay
Henüz yürümüyor ama emeklemeye başlamış..
10 Yorumla - 1 ay
Aynı sınıfta oluyor bazen
Baktın sana yürüyor, sırtını duvara ver, sana yaklaşınca hemen karşısından çekil:)
Kafayı duvara toslasın00 Yorumla - 1 ay
Sana aşık olduğu çok bariz belli değil mi? Yakında evlenme teklifine hazır ol
03 Yorumla- Soran1 ay
Ahahah
- 1 ay
- 1 ay
daha nedesin bu tekkif pesinden artik bir ust konusmaya gecmek var
00 Yorumla - 1 ay
Evet sana yürüyor son mesajından anlamadın mı
04 Yorumla- Soran1 ay
Ne bilim şimdiye kadar düşündüm öyle ama konduramadım
- 1 ay
Gereksiz yere yazıyorsa falan vardır bi şeyler
- Soran1 ay
Çoktandır okulda beni görmüyor bu saatte yazdı yani 3gibi sordu sen nerdesin okulda yoksun diye sohbet ettik baya en sonda da böyle bir davet çıkardı işte arkadaşça olamaz mi?
- 1 ay
Olamaz erkeklerin çoğu gece 12 den sonra farklıdır
- 1 ay
En azından senin gibi odun değil
02 Yorumla- Soran1 ay
Ne alaka
- 1 ay
No olokooo yooo
- m1 ay
Yürümüyor mübarek uçuyor 😂
10 Yorumla - m1 ay
Yok doğru anlıyorsun