Ya okuldan sınıf arkadaşım bana yürüyor napcam?

bir samimiyetimiz yok okulda meraba meraba sadece üniversite bu arada çocuk mesaj atıp duruyordu bana ders bahanesiyle istersen not göndereyim felan bir arada rüyamda gördüm nasılsın gibi bigün erkek arkadaşımla instagramda story atmıştım etiketlemiştim gitmiş erkek arkadaşıma takip göndermiş yaa. erkek arkadaşım ortak takip ettim olduğu için baya sordu kim bu ne diye takip gönderiyor diye bende söyledim bu sefer sevgilim gitti mesaj attı uzak dur kız arkadaşımdan diye felan tartıştılar okulda sordum ne diye takip gönderiyorsun diye diyor ki bana tipini merak ettim hem onun senin sevgilin olduna inanmıyorum yanına yakışmışmı diyor bana neyse orda sonra konuşmadık daha bu sefer üstünden 3 ay kadar gećmiştir sevgilimle ayrıyız zaten 2 aydır. dün gece bu bana yürüyen sınıf arkadaşım mesaj attı hani bende normal konuştum derslerle ilgili konuştuk bitti gitti konuşma derken gecenin 2 sinde mesaj geldi kimle konuşuyorsun sen diye bende niye sordun dedim merak ettim dedi yaa ben bu çocuğa ne diyeyim merak ettim mesajına cevap vermedim tamam sınıf arkadaşıyız da hem hadsiz hemde yüzsüz ne diyeyim yardım edin
Ya okuldan sınıf arkadaşım bana yürüyor napcam?